Skip to Content

7 Emotioneel Aantrekkelijke Dingen Die Je In Een Man Moet Zoeken

7 Emotioneel Aantrekkelijke Dingen Die Je In Een Man Moet Zoeken

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte man, dan is het vrij moeilijk om er een te vinden die aan al je criteria voldoet. Nou, laat me je teleurstellen, je zult nooit degene vinden waarbij je al die selectievakjes op je lijst kan afvinken.

Je zult zijn perfecte donkere haar moeten opgeven, omdat de blonde man je hart zal stelen. Of je zult het universitair diploma moeten vergeten, omdat zijn vriendelijkheid belangrijker is dan zijn titel. Er zijn echter een aantal dingen waar je geen compromissen over moet sluiten.

Dit zijn enkele emotioneel aantrekkelijke dingen die je in een man moet zoeken. Als hij ze allemaal heeft, dan kun je hem maar beter houden en niet loslaten.

7 emotioneel aantrekkelijke dingen

7 Emotioneel Aantrekkelijke Dingen Die Je In Een Man Moet Zoeken

1. Hij onthoudt het kleinste detail over je

Een van de emotioneel aantrekkelijke dingen die je in een man moet zoeken, is deze. Zie of hij zich enkele kleine dingen herinnert die je terloops hebt genoemd. Als hij in je geïnteresseerd is, dan weet hij waarschijnlijk alles over je.

Hij vertelt grappen die je met hem hebt gedeeld, ook al dacht je dat hij lachte om beleefd te zijn. Ik hoef niet te vermelden dat hij weet wat je leuk vindt, zelfs als je het even snel hebt genoemd. Hij kent je favoriete chocolade en bloemen, dus hij zal ervoor zorgen dat je die de volgende keer dat jullie uitgaan krijgt.

Wees niet verbaasd als hij terloops vermeldt hoe je eruitzag toen je iets deed, hoe je ogen schitterden terwijl je je nichtje omhelsde, bijvoorbeeld. Een man die verliefd is, zal al die kleine details onthouden en opmerken.

2. Hij dolt graag met je

Mensen zeggen dat als je een succesvolle relatie wilt opbouwen, je moet weten hoe je een grapje moet maken met je partner. Dat garandeert niet dat de relatie voor altijd zal duren, noch dat de man die met je aan het dollen is, emotioneel gezien in je geïnteresseerd is.

Als je gevoel voor humor echter hetzelfde is en jullie veel grapjes maken, dan is het heel goed mogelijk dat hij heel erg verliefd op je is. Als hij zich zo gedraagt, dan laat dit zien dat hij positief en intelligent is, omdat hij vrij snel een slimme comeback kan bedenken.

3. Hij is er als je hem nodig hebt

Een van de dingen die heel belangrijk zijn, is dat hij er is wanneer je hem nodig hebt. Het maakt niet uit hoe druk zijn dag is en of hij een heleboel verplichtingen heeft, hij maakt tijd om je te zien. Hij zal geen excuses verzinnen of gewoon van social media verdwijnen, en doen alsof hij je laatste bericht niet heeft gezien.

Hij zal je graag helpen met alles wat je nodig hebt en hij zal je helpen om je problemen op te lossen. Misschien heeft hij geen exacte oplossing, maar hij zal ervoor zorgen dat jullie er samen aan werken, zodat hij wat van je lasten kan dragen.

4. Hij geeft om je

7 Emotioneel Aantrekkelijke Dingen Die Je In Een Man Moet Zoeken

Een ander emotioneel aantrekkelijk ding dat je in een man moet zoeken, is dat hij om je geeft. Hij luistert actief naar wat je probeert te zeggen, hij is er dus niet alleen om te reageren. Hij let op hoe je je voelt, en hij zal nooit iets doen om je te kwetsen.

Soms kun je zijn heldeninstinct activeren, maar zelfs zonder je directe invloed zal hij beschermend naar je zijn. Je zult dat in kleine dingen merken, zoals hoe hij van kant verwisselt met je, zodat hij dichter bij de straat is, of hoe hij je hand vastpakt als er een hond langskomt nadat je hem hebt verteld dat je bang bent.

5. Hij deelt veel informatie over zichzelf met je

Een ander ding dat je in een man moet zoeken, en dat extreem emotioneel aantrekkelijk is, is zijn kwetsbaarheid. Wanneer een man verliefd op je is, dan vertrouwt hij je en is hij niet bang om je zijn zachte kant te laten zien. Hij overdrijft echter niet.

Hij balanceert moeiteloos de lijn tussen je een heleboel vragen stellen en je binnenlaten om hem beter te leren kennen. Op die momenten maakt hij zich geen zorgen dat jullie elkaar niet zullen begrijpen en hij wil het gesprek gaande houden.

6. Hij praat openlijk over zijn emoties

Als hij openlijk over zijn emoties begint te praten, dan weet je dat hij emotioneel volwassen is. Hij probeert zijn gevoelens niet te verbergen, en hij laat je niet twijfelen. Als hij je leuk vindt, dan garandeer ik je dat hij het duidelijk zal maken. Dat is ook een van de emotioneel aantrekkelijke dingen die je in een man moet zoeken.

Er is een dunne lijn tussen onbeleefd zijn en openlijk over gevoelens praten, dus let daar alsjeblieft op. Een ander ding dat ik moet vermelden is zijn lichaamstaal. Het zal ook veel zeggen en zijn woorden ondersteunen, zodat je duidelijk weet wat hij van je wil.

Je kunt zien hoe zijn ogen elke keer gaan stralen als hij naar je kijkt en je kunt zijn aanbidding door die blik voelen.

7. Hij snapt je gewoon

Het laatste emotioneel aantrekkelijke ding dat we zullen noemen en dat je in een man moet zoeken, is iets dat vrijwel onverklaarbaar is. Hij snapt je gewoon en er zijn geen woorden die dat kunnen beschrijven. Hij weet precies hoe je je voelt en wat je wilde zeggen.

Jullie kunnen uren doorbrengen met het hebben van late-night gesprekken, en jullie hebben altijd meer om over te praten. Er is begrip van beide kanten en het voelt alsof je nooit genoeg tijd met hem hebt doorgebracht. Hij is de eerste persoon die je ‘s ochtends appt en de laatste voordat je ‘s avonds je ogen sluit.

Ook sluiten veel van jullie waarden op elkaar aan, wat erg belangrijk is voor een langdurige relatie. Het hebben van tenminste vergelijkbare opvattingen over je gedeelde toekomst is enorm, maar omdat het voelt alsof je één ziel bent die in twee lichamen is verdeeld, is er hier niets meer te bespreken.

Het is waar, sommige dingen in je potentiële partner kunnen worden genegeerd en je kunt ze negeren. Maar je moet geen compromissen sluiten over deze emotioneel aantrekkelijke dingen die we eerder hebben genoemd. Zoek een man als deze, en liefde zal het beste zijn wat je ooit is overkomen.