Skip to Content

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

Meisjes hebben altijd een zwak gehad voor foute jongens. Ze zeggen dat ze met een aardige vent willen daten, maar op de een of andere manier gaan ze met een foute jongen uit. Hoe komt dat?

Zijn foute jongens echt zo aantrekkelijk of zit het allemaal in je hoofd? Nou, ja, foute jongens zijn echt aantrekkelijk, het is niet je verbeelding.

Onderzoek heeft aangetoond dat foute jongens, of beter gezegd mannen met duistere eigenschappen van narcisme, psychopathie en machiavellisme, bekend als de duistere drie, een beter gevoel voor mode hebben, hun houding gewoon anders is en ze vol zelfvertrouwen zijn.

Ze weten echt hoe ze zichzelf aantrekkelijk kunnen maken. Ze weten hoe ze zich in de nieuwste trends moeten kleden en hun haar is gewoon perfect. Dit is echter geen toeval, ze werken er hard aan om er te komen.

Deze jongens met duistere trekjes weten op het eerste gezicht heel sympathiek en schattig te zijn. Ze laten een ongelooflijke eerste indruk achter en het is moeilijk om er niet voor te vallen. Een van de redenen waarom de meeste meisjes die ze ontmoeten voor hen vallen, is hun valse charme. Dus kiezen meisjes uiteindelijk voor hen in plaats van voor aardige jongens.

Laten we de hele lijst met redenen bekijken waarom meisjes foute jongens boven aardige jongens verkiezen.

7 redenen waarom meisjes foute jongens boven aardige jongens verkiezen

Aardige jongens kunnen voorspelbaar zijn

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

Het punt is, iedereen houdt van opwinding en foute jongens zijn precies waar je naar op zoek was. Ze leven op het randje, het zijn waaghalzen en ze houden het graag interessant.

De meeste mensen leiden een saai en voorspelbaar leven omdat ze geen andere keuze hebben. Als je volgens de regels wilt leven, dan wordt je leven op een gegeven moment voorspelbaar. Dus daarom vallen meisjes voor foute jongens – ze willen een opwindend leven.

Dat is echter jammer, omdat het hen uiteindelijk meestal iets kost.

Foute jongens doen af en toe iets leuks

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

Dat is waar ze ons mee vangen. Hun houding en hun gedrag zullen verschrikkelijk zijn. Ze lopen rond alsof ze de wereld bezitten. Ze zijn vol van zichzelf, maar ze zien er tegelijkertijd zo verdomd goed uit.

Deze mannen zijn gewoon zo perfect en hun slechte gedrag en hun rare houding verdwijnen naar de achtergrond zodra ze iets moois voor je doen. En dat zullen ze ook doen. Ze weten precies hoeveel aandacht je nodig hebt om je aan hun zijde te houden.

Aardige jongens hoeven niet gerepareerd te worden

Een vrouw vindt het leuk om het gevoel te hebben dat iemand haar nodig heeft. Ze repareert graag mensen en probeert ze graag te helpen. Zelfs als ze met een idioot uitgaat, zal ze tegen zichzelf liegen, omdat ze het vanaf het begin niet aankan. En ze denkt dat ze hem kan veranderen. En jij ook.

Je denkt dat je foute jongen gewoon van het juiste pad is afgedwaald en je weet zeker dat je hem terug kunt brengen. Dat is een van de redenen waarom je je zo tot hem aangetrokken voelt. Je ziet dat hij gerepareerd moet worden en je denkt dat je het kunt. Spoiler alert! Dat kun je niet, dat kan niemand. Hij is een foute jongen, deal ermee.

Meisjes denken dat foute jongens leuker zijn

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

Het zijn waaghalzen en tal van onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot jongens die, ondanks hun grofheid en egoïsme, dapper en onafhankelijk zijn en een opwindend leven leiden. Het is gewoon heter.

Als je erover nadenkt, is het waar. Wie is heter, een man die achter een laptop zit te werken, of een man die voor je gebouw van zijn motor stapt? Ja, dat dacht ik al.

Aardige jongens zien er zwak uit

Aardige jongens geven om hun vrouwen, ze zullen ervoor zorgen dat ze ze niet kwijtraken, dus ze zullen dienovereenkomstig handelen. Terwijl het stoute jongens niets kan schelen als ze een vrouw verliezen, omdat het geen probleem is om gewoon een andere te vinden.

Ze sturen die sterke vibes naar vrouwen en vrouwen herkennen het. Vrouwen herkennen deze mannen als goede en sterke potentiële partners. Het is biologisch bewezen dat vrouwen zich tot mannen aangetrokken voelen die sterker en langer zijn.

Ze zoeken onbewust een partner die de beste keuze is voor voortplanting. Dat is nog een reden waarom vrouwen voor deze mannen vallen.

Ik weet het, dit blijkt vaak een eenzijdige relatie te zijn. En het leidt ertoe dat je hart wordt gebroken, maar biologie is niet verkeerd. Je kunt niet proberen er niet naar te luisteren.

Meisjes denken dat foute jongens gelijk staan aan geweldig in bed?

7 Redenen Waarom Meisjes Foute Jongens Boven Aardige Jongens Verkiezen

Nou, is dit überhaupt waar? De wetenschap zegt van wel, dus laten we eens kijken waarom. De wetenschap zegt dat aardige jongens zich meestal zorgen maken dat alles perfect afloopt en ze spelen het op veilig, dus het kan in bed een beetje saai worden.

Maar als het om foute jongens gaat, dan zegt de wetenschap vanwege hun avontuurlijke geest dat ze risico’s zullen nemen en risicovolle bewegingen zullen maken, alleen maar omdat ze dat willen, wat tot geweldige dingen in bed zal leiden. Je zult hier een beslissing over moeten nemen!

Aardige jongens willen toewijding

Nou, dit is meestal geweldig. Maar als je gewoon plezier wilt hebben, dan is dat niet zo. Of als je intimiteitsproblemen hebt omdat je een negatieve ervaring met een problematische man hebt gehad of als je gewoon over een narcistische man heen probeert te komen.

Deze vrouwen weten dat ze kunnen voorkomen dat ze zich aan foute jongens binden, terwijl het met aardige mannen een ander verhaal is. Als ze dicht bij je komen, dan verwachten ze toewijding.

Houd dus rekening met deze redenen als je je de volgende keer tot iemand aangetrokken voelt. Daten met een foute jongen is spannend, maar het is gevaarlijk en het duurt korter.

Hoewel uitgaan met een aardige jongen misschien veilig is, is het voor altijd en het is mooi, maar het is aan jou om te beslissen wat je wilt!