Skip to Content

7 Tekenen Dat Hij Niets Anders Dan Een Player Is

7 Tekenen Dat Hij Niets Anders Dan Een Player Is

Helaas is de datingscene allesbehalve normaal en gemakkelijk.

Vrouwen komen allerlei mannen tegen, maar players lijken de meest dominante onder hen te zijn.

Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat ze altijd de luidste mannen in de kamer zijn. En dat ze het niet erg vinden om in de schijnwerpers te staan.

Daarom gaat je aandacht altijd naar hen en nooit naar een teruggetrokken, verlegen man die misschien nog betere kwaliteiten heeft.

Met alle players die er zijn, moeten vrouwen leren om tussen de regels door te lezen, zodat ze ze kunnen herkennen en uiteindelijk kunnen vermijden.

En hoewel het op het eerste gezicht moeilijk is om het karakter en de bedoelingen van een man te beoordelen, zijn er enkele tekenen die je zullen helpen om de risico’s van het daten met een rokkenjager te verminderen.

7 tekenen dat hij een player is

7 Tekenen Dat Hij Niets Anders Dan Een Player Is

Hij appt meestal en belt bijna nooit

Appen is een manier voor een player om je op afstand te houden. Je bellen zou zoveel persoonlijker zijn.

Tijdens het bellen of videobellen met iemand, hoor je de toon van hun stem verschuiven.

Met een visual kun je hun gezichtsuitdrukkingen zien. Met appen haal je dat weg. Een player appt ook nooit meteen terug.

Hij heeft wat tijd nodig om met zijn volgende zet te komen, hij bouwt anticipatie op of hij maakt een paar flauwe excuses over iets.

Een player geeft te snel te veel

Hij haast de dingen gewoon. Deze man zal over jullie toekomst beginnen te praten en jullie kinderen een naam geven en je zult denken, “Ik weet niet eens zeker wat zijn achternaam is.”

Hij zal na slechts een paar weken of maanden daten zeggen dat hij van je houdt. Mannen vertellen vrouwen meestal niet zo snel dat ze van ze houden als ze het echt menen.

Je zult weten dat zijn woorden leeg zijn en dat hij het tegen iemand anders zou kunnen zeggen.

Zijn plannen voor de toekomst en zijn uitingen van genegenheid zijn waarschijnlijk gewoon een middel om je hem te laten vertrouwen of met hem naar bed te laten gaan.

Als hij een player is, dan heeft hij een dwalend oog

Hij kijkt constant naar andere meisjes. Hij doet het zo duidelijk dat je je schaamt om naast hem te zitten of te staan.

Natuurlijk mag jij naar andere mannen en hij naar vrouwen kijken. Het is normaal om mensen om je heen op te merken en mogelijk hun schoonheid te bewonderen.

Maar als hij het op een vieze manier doet, en probeert om een soort jaloerse reactie uit te lokken of zijn machismo te bewijzen, behalve dat hij een eikel is en je een slecht gevoel geeft, zegt hij openlijk dat hij er niet is voor iets serieus.

Hij is omringd door vrouwen

Het lijkt erop dat 80% van zijn vrienden op social media vrouwen zijn. Elke keer dat je met hem uitgaat, ziet hij een aantal van zijn vriendinnen en hij stelt je nooit aan hen voor.

Hij lonkt altijd naar ze en je hebt het gevoel dat de hele situatie een beetje ongemakkelijk is.

Luister naar je innerlijke stem – als het voelt alsof er iets niet klopt, dan is dat waarschijnlijk omdat dat dat zo is.

Hij heeft de slechte reputatie dat hij een player is

Hij is een al tot rokkenjager uitgeroepen, dus het verhaal dat hem volgt is niet voor niets.

Deze man heeft een geweldig verhaal te vertellen over waarom hij als rokkenjager wordt bestempeld, maar alle players zijn goede verhalenvertellers.

Als je vriendinnen je constant voor hem waarschuwen, dan is dat niet omdat ze jaloers zijn.

Het is omdat ze het beste met je voor hebben en je op hun woorden moet reflecteren.

Verspil je tijd niet aan iemand die niet betrouwbaar is.

Je hebt nooit iemand ontmoet die echt belangrijk voor hem is

Hij houdt zijn privéleven gescheiden van jou

7 Tekenen Dat Hij Niets Anders Dan Een Player Is

Deze man heeft je nooit aan een van zijn goede vrienden of een van zijn familieleden voorgesteld. Hij is ook niet geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen die je dicht bij je hart houdt.

Als hij geen moeite doet om je in zijn leven te passen, dan betekent dit dat hij niet van plan is om iets serieus met je te proberen.

Alles wat hij zegt, is vaag

Hij geeft je nooit een duidelijk antwoord. Als je plannen maakt, dan zegt hij altijd iets in termen van, “We zullen zien!, “Misschien, ik kan daar nu geen antwoord op geven.”

En het lijkt erop dat al zijn antwoorden niet gespecificeerd zijn.

Je kunt nooit plannen met hem maken, omdat hij je van tevoren niets kan vertellen. Hij heeft ook de gewoonte om op het laatste moment te annuleren als je helemaal aangekleed bent en klaar bent om te gaan.

Je zou zelfs op social media kunnen zien dat hij ergens anders was.