Skip to Content

7 Tekenen Dat Je Bijna Relatie Eindelijk Serieus Begint Te Worden

7 Tekenen Dat Je Bijna Relatie Eindelijk Serieus Begint Te Worden

Het is eigenlijk heel moeilijk om precies het moment te bepalen waarop de dingen beter gaan in een relatie. Dat komt omdat het zelden slechts één ding of één geval is dat de beslissende factor is.

Het zijn een heleboel dingen, gevoelens en gewoontes die je doen beseffen dat je eindelijk in die serieuze fase bent gestapt waar alles zoveel comfortabeler is.

Op dit moment, kun je in een bijna relatie vastzitten, niet zeker wetend wanneer je een level omhoog gaat. En met hem erover praten is een beetje ontmoedigend. Je hebt het gevoel alsof je in dit grijze gebied bent en je geen uitweg ziet.

Maar laat me je een beetje geruststellen. Dingen kunnen beter zijn dan je denkt — je bent je er gewoon niet bewust van, omdat je blijft verwachten dat er een bepaald ding zal gebeuren wat vast zal stellen dat jullie nu serieus zijn.

Wat jullie serieus maakt, is het gevoel dat de muren langzaam naar beneden trekken tussen jullie twee. Het gevoel om zonder oordeel en zonder voorbehoud over alles met hem te kunnen praten.

Een comfortabele omgeving waar stilte rustgevend is. Het gevoel bij hem veilig te zijn en een verbinding te hebben die al het andere overstijgt. Een gevoel van sereniteit, respect en een echte aantrekkingskracht.

Onder die mooie, ongrijpbare dingen, zijn hier de 7 meest voorkomende tekenen dat je bijna relatie eindelijk serieus begint te worden!

1. Jullie bespreken jullie gevoelens en meningen eerlijk en openlijk met elkaar

Vroeger was je bang om je rauwe emoties met hem te bespreken, maar nu is het alsof de muur naar beneden is gekomen en je gewoon alles kunt zeggen.

Hetzelfde geldt voor hem. Als je boos of overstuur bent, deel je het met elkaar in plaats van het te onderdrukken.

Als je onzeker bent over iets wat hij heeft gedaan, confronteer je hem ermee en vice versa.

Er is een nieuw gevoel van eerlijkheid en transparantie dat heel comfortabel en geruststellend is. Hij is echt je beste vriend en er is geen behoefte meer aan geheimen.

2. Jullie brengen het grootste deel van je tijd met elkaar door

Jullie zijn bijna met elkaar vergroeid (maar op een goede manier). Er is niemand anders waar je liever je ochtenden, dagen en nachten mee doorbrengt dan met hem! Jullie doen graag de meest alledaagse dingen samen.

Jullie kunnen over straat lopen en als idioten beginnen te lachen bij het meest willekeurige ding.

Je belt hem om je op je werk op te pikken en dan gaan jullie uiteindelijk een ijsje halen en lopen jullie uren door het park. Samen zijn is voor jullie beide het mooiste deel van de dag geworden.

3. Jullie hebben elkaars familie en vrienden ontmoet

7 Tekenen Dat Je Bijna Relatie Eindelijk Serieus Begint Te Worden

Je kent de meeste van zijn familie en zijn beste vrienden al. Je bent bekend met zijn achtergrond en hij is ook op de hoogte van jouw verleden. Jullie levens zijn op dit punt vrij diep verweven en het voelt gewoon goed.

Het was niet gehaast en het was niet gevreesd. Het voelde als de meest natuurlijke volgende stop en je bent er echt blij mee. Je geeft zelfs veel om alle belangrijke mensen in zijn leven en hij koestert die van jou ook.

Dit betekent dat je nu een legitiem deel van zijn leven bent en andersom. Mannen stellen nooit willekeurige meisjes aan hun ouders voor, dus dit is belangrijk en het betekent dat hij aan de toekomst denkt.

4. Jullie gespreksonderwerpen gaan over het huwelijk, kinderen en toekomstplannen

Je bent niet langer bang voor de grote dingen. Trouwen, kinderen, een huis in de buitenwijken… jullie bespreken het allemaal. En dat is een teken van een gezond, gelukkig liefdesleven met een veelbelovende toekomst.

Koppels die geen toekomst delen, bespreken deze dingen nooit… omdat het moeilijk is om te doen alsof ze het willen met iemand waarmee je jezelf niet echt verder ziet gaan.

Je praatte eerst alleen over muziek, films en dronken worden. Maak je geen zorgen, dat is heel normaal als je net met iemand uitgaat.

Je moet ergens beginnen. Maar nu zijn jullie onderwerpen volwassener en serieuzer.

Net als elke echte relatie, ben je naar de volwassen kant gekomen en ben je hier om te blijven. Gefeliciteerd, je lijkt er voor de lange termijn in te zitten.

5. Jullie nemen altijd contact met elkaar op voordat jullie grote beslissingen nemen

Dat is het mooie van een serieuze relatie. Je weet dat je niet met hem over elk klein ding HOEFT te overleggen, maar je wilt echt zijn input horen.

Zijn meningen betekenen veel voor je en het is belangrijk dat hij altijd op de hoogte is van je ideeën en plannen.

Hetzelfde geldt voor je man. Hij zal nooit gewoon ja zeggen tegen een plan dat jullie beiden omvat voordat hij jou eerst vraagt of je het goed vindt.

Hij zal het nooit met een baan instemmen waar hij een maand het land voor uit moet, voordat hij het eerst met jou heeft besproken. Jullie nemen deze beslissingen samen, als een team. En een verdomd goede!

6. Je weet wat zijn vijfjarenplan is en vice versa

Laten we eerlijk zijn. We hebben ALLEMAAL onze vijfjarenplannen. Sommige zijn vergezocht en moeilijk te bereiken, maar hé, men kan het proberen!

En er is niets meer aan hem dat je verrast. Je weet precies wat hij uit zijn leven wil en andersom.

Hij betrekt jou in elk deel van zijn leven en hetzelfde geldt voor jou. Jullie zien elkaar in die plannen en dat wetende, voelt het veel makkelijker om te bereiken.

Waar de toekomst je ook brengt en of je die plannen nu werkelijkheid maakt of niet, één ding is zeker—het zal aan elkaars zijde zijn.

7. Jullie ruzies maken je niet langer bang, ze maken je alleen maar sterker

7 Tekenen Dat Je Bijna Relatie Eindelijk Serieus Begint Te Worden

Je bent eindelijk op een plek gekomen waar ruzie niet langer iets is waar je bang voor bent.

Je denkt niet langer dat hij je gaat dumpen vanwege een domme onenigheid en je vindt het prima dat je af en toe ruzie krijgt.

Dat hoort bij het volwassen zijn. Mensen maken ruzie en zijn het weleens oneens, maar degenen die bij elkaar willen blijven, lossen het op en gaan zonder wrok verder.

Als je niet zo nu en dan ruzie hebt, dan betekent dat alleen dat het je niet genoeg raakt om je ontevredenheid met elkaar te uiten.

En dat zou al snel tot een gebrek aan interesse en een bitter einde leiden. Op deze manier, werk je je shit uit, maak je het goed en houd je elkaar door dik en dun stevig vast!

PinFlight Image