Skip to Content

8 Subtiele Signalen Dat Twee Mensen FWB Zijn En Het Proberen Te Verbergen

8 Subtiele Signalen Dat Twee Mensen FWB Zijn En Het Proberen Te Verbergen

Is het mogelijk om te verbergen dat je FWB met iemand bent? Als je het mij vraagt, zeg ik nee, want ik weet zeker dat er altijd iemand is die de vibe op zal pikken. Lees je dit artikel omdat je vrienden een beetje dubieus zijn als je naar hun liefdesleven vraagt? Of omdat je je speciale vriend probeert te verbergen?

Wat de reden ook is, ik zal wat hints verklappen en je de dingen onthullen die kunnen ontmaskeren dat twee mensen FWB zijn. In het geval dat je de jouwe probeert te verbergen, zorg er dan voor dat je geen van de volgende dingen doet, en gedraag je net zoals je eerder deed toen jullie twee nog geen ding waren.

8 subtiele signalen dat twee mensen FWB zijn

Met iemand uit dezelfde vriendengroep FWB zijn kan lastig zijn. Hoewel ze proberen om de dingen rustig te houden, kunnen sommige subtiele dingen ze nog steeds ontmaskeren. Raken ze elkaar per ongeluk aan, of doen ze precies het tegenovergestelde?

Het lezen van hun lichaamstaal en het opmerken van de onuitgesproken woorden zal je in dit onderzoek helpen. Dus, hier zijn de tekenen die je zullen helpen om de code te kraken.

1. Ze voelen zich ongemakkelijk als iemand het onderwerp noemt

Ze zijn uit met hun vriendengroep, brengen zaterdagavond door in een lokale pub, en natuurlijk gebeurt er niets vreemds. Tenminste tot iemand iets over een relatie zegt. Bij het eerste woord dat naar liefde verwijst, zullen ze rillen.

Niet omdat ze slechte herinneringen hebben (of misschien wel, wie ben ik om te oordelen), maar omdat ze iets geheimhouden. Ze zullen proberen van onderwerp te veranderen of vragen te beantwoorden zonder specifiek te zijn over wat er in hun liefdesleven gebeurt.

Natuurlijk, is dat verdacht. Vooral als je weet dat ze vroeger spraken over hoe aangetrokken ze tot andere mensen zijn en dat een of andere leuke jongen of meid hen had benaderd. Nu kiezen ze ervoor om te zwijgen, wat vreemd is.

2. Ze vermijden elkaar wanneer ze met hun vrienden uitgaan

Begrijp me niet verkeerd; ik zeg niet dat ze geen tijd willen doorbrengen met dezelfde groep mensen. Maar weet je hoe mensen die verliefd zijn naar elkaar toe trekken als ze bij vrienden zijn?

Ze hebben de neiging om dicht bij elkaar te zitten, ze praten veel over verschillende onderwerpen en het is voor iedereen duidelijk dat er daar iets moois gaat gebeuren. Maar als ze dingen doen die hier volledig tegengesteld aan zijn, dan is dat omdat ze weten dat hun vrienden erachter kunnen komen wat er gebeurt.

Dus een koppel dat probeert te verbergen dat ze FWB zijn, zal elkaar vermijden als ze met hun vrienden uitgaan. Dit kan raar zijn voor de rest van de vriendengroep, want eens zaten ze naast elkaar, maar tegenwoordig staan ze bijvoorbeeld aan volledig tegenovergestelde kanten.

Dit gedrag impliceert twee dingen: ze hebben ofwel een grote ruzie gehad en proberen te doen alsof alles in orde is, of ze verbergen iets interessanters.

3. Ze glimlachen naar elkaar wanneer ze oogcontact maken (maar dat is super zeldzaam!)

We hebben al vastgesteld dat als twee mensen FWB zijn, ze elkaar zullen vermijden. Iemand die echter goed lichaamstaal kan lezen, zal in staat zijn om een aantal subtiele tekenen op te merken dat er in feite iets tussen hen beiden gebeurt.

Als je goed oplet, zul je merken hoe mensen die FWB zijn met de hoeken van hun lippen naar elkaar glimlachen. Misschien zal de glimlach niet zo zichtbaar zijn, maar het zal zeker duidelijk zijn. Hoewel ze oogcontact of enige vorm van aanraking zullen proberen te vermijden, zal het in feite gemakkelijk te zien zijn.

Voor iemand die gewend is om mensen te lezen, zal dit een fluitje van een cent zijn, omdat dit een van de grootste fouten is die deze ‘vrienden’ meestal maken.

4. Hij biedt aan om haar naar huis te brengen nadat ze bij hun vriendengroep zijn geweest

Een van de beste dingen die een man voor een vrouw kan doen, is met haar naar huis lopen of haar een lift geven. Dat is echte hoffelijkheid! Als dat echter iets nieuws is, zal iedereen in hun sociale kring het merken en er grapjes over beginnen te maken.

Zelfs als ze niet daten, wil hij zeker weten dat ze veilig is. Daarom zal hij degene zijn die haar ophaalt wanneer ze ergens heen moeten en dubbel controleren of ze veilig thuis is gekomen.

Dit betekent meteen dat deze twee daten of dat ze FWB zijn.

5. De stemming verandert wanneer iemand een potentiële geliefde noemt

Hoe gedragen ze zich als iemand het over een nieuwe, potentiële geliefde heeft? Nemen ze het rustig op, of merk je jaloezie in hun ogen (zelfs als we allemaal weten dat het niet zou moeten gebeuren)? Als ze een relatie met iemand hebben, dan hebben ze het recht om jaloers te worden en bij hun vriend of vriendin te klagen.

Maar als ze gewoon vrienden zijn met voordelen, dan zou er geen probleem moeten zijn om dat drankje aan te nemen dat een andere man net heeft besteld, of om met het meisje te dansen dat zijn hand vasthield voordat hij haar meenam naar de dansvloer.

Wanneer twee mensen FWB zijn en het proberen te verbergen, dan zullen hun vrienden een verandering in de sfeer voelen elke keer als een van hen met een vreemde probeert te flirten. Als er jaloezie aanwezig is (en het eerder niet zo duidelijk was), dan zullen mensen zich heel gemakkelijk realiseren wat er gebeurt.

6. Ze zijn altijd elkaars +1

Pas geleden is het hun ongeschreven regel geworden dat ze elkaars plus één zijn. Waar een van hen ook heen gaat, de andere persoon is er ook. Als hij een feestje heeft met zijn mensen, dan zal hij haar meenemen. Als ze een +1 nodig heeft voor de bruiloft van haar vriendin, dan springt hij er graag in.

Natuurlijk zullen ze doen alsof het niet zo erg is en dat ze iets doen wat elke vriend zou doen. Maar hoeveel mannen zouden naar een bruiloft gaan met een ‘gewone’ vriendin? Niet veel, toch? En waarom zou een vrouw in hemelsnaam met een vriend meegaan naar een feestje met software nerds en het risico lopen om zich dom te voelen?

Als twee van hen veel tijd samen doorbrengen en elkaars aanspreekpunt zijn, dan is de kans groot dat ze FWB zijn.

7. Ze steunen elkaar als er een soort ruzie in hun vriendengroep is

Laten we de scène beschrijven. De vriendengroep is bij elkaar en uit het niets ontstaat er een discussie. Dan zijn er twee mensen die elkaar voortdurend steunen. Dat zou het probleem niet zijn als die twee niet eerder niet steeds ruzie met elkaar hadden gemaakt. Verdacht, is het niet?

Vrienden met voordelen zullen proberen om de verschillen die ze hebben te overwinnen en ze zullen zeker proberen om elkaar te beschermen. Meestal zal het onbedoeld zijn en dat is wat anderen om hen heen kan helpen om hun geheim te onthullen.

8. Ze verspreken zich over kleine dingen over de andere persoon in informele gesprekken

Vrienden met voordelen brengen veel tijd samen door en voeden deze “vrienden” kant het meest. Dat is de reden waarom ze wat dingen van elkaar weten dat geen van hun vrienden uit de groep weet. En dat is een klein probleempje…

Ze kunnen zich over kleine dingen verspreken over de andere persoon terwijl ze terloops met iemand anders praten. Zoals, wat hun favoriete kleur is, of dat de andere persoon er in een bepaalde broek of shirt goed uitziet. Die kleine details zullen FWB die hun ding proberen te verbergen zeker ontmaskeren.

Als je probeert je FWB te verbergen, dan dit is voor jou…

Ik weet dat jullie niet duidelijk willen zijn, maar hoe gedroegen jullie je tegenover elkaar voordat jullie FWB werden? Ga daar naar terug! Als jullie ruzie hadden zoals Tom en Jerry, hou het dan zo. Overdrijf het echter niet, want dat kan er ook op wijzen dat er iets tussen jullie twee gebeurt.

Als je ervoor wilt zorgen dat de andere persoon veilig thuiskomt, ga dan apart van elkaar weg en ontmoet elkaar dan een paar blokken verderop. Op die manier zal geen van je vrienden iets vermoeden.

Probeer de voor de hand liggende jaloezie te minimaliseren, als je deze “relatie” gezond wilt houden. Blijf je net zo gedragen als vroeger. Ga naast elkaar zitten, lach samen en speel videogames in paren met je vriendengroep. Vermijd het niet nu er iets aan de hand is tussen jullie twee.

En ik hoop dat je uiteindelijk samenkomt met je FWB, want de meeste daarvan zijn behoorlijk geweldige relaties geworden. Veel succes!