Skip to Content

7 Onverwachte Tekenen Dat Hij Slechts In Staat Is Om Je Het Minimale Te Geven

7 Onverwachte Tekenen Dat Hij Slechts In Staat Is Om Je Het Minimale Te Geven

In de wereld van vandaag worden dingen die normaal zouden moeten zijn als een premiumpakket beschouwd. Hier is een voorbeeld voor je. Als je vriend loyaal is, aandacht aan je besteedt en altijd naar je kijkt, dan zeggen mensen meestal dat je het perfecte vriendje hebt.

Dat heb je, maar tegelijkertijd is dat ook iets wat iedereen in een relatie moet doen. Het is erg triest dat het als iets ongewoons wordt beschouwd. Als je tijd doorbrengt op TikTok dan je waarschijnlijk de trend gezien: “Hij is een 6, maar hij is loyaal. Wat is hij nu? ” Hij is nog steeds een zes, loyaliteit is niet optioneel!

Als je hulp nodig hebt om uit te zoeken of je alleen het minimale krijgt, dan ben ik hier om je te helpen. Maak je geen zorgen als je je man herkent. Het betekent gewoon dat je jezelf een kans geeft om iemand te vinden die van je houdt en je koestert zoals je verdient.

7 tekenen dat hij je slechts het minimale geeft

1. Je moet excuses maken voor zijn gedrag

Het eerste teken dat hij je alleen het absolute minimale kan geven is dat je excuses moet maken voor zijn gedrag. Vragen je vrienden of familie naar hem en moet je dingen filteren die je ze wil vertellen omdat je niet wilt dat ze denken dat hij een slechterik is?

Of als ze van een bepaald probleem weten en je vragen wat je vriend heeft gedaan, probeer je dan je uiterste best te doen om uit te leggen dat hij het niet zo bedoelde. Meestal geef je jezelf zelfs de schuld. En je zegt dingen als: “Ja, dat heeft hij gezegd, maar alleen omdat ik eerst iets onbeleefds zei.

Als je net je situatie hebt herkend, dan betekent het dat hij niet echt moeite doet. Als je voortdurend manieren moet bedenken om hem in het bijzijn van mensen die om je geven te verdedigen, dan betekent dit dat er iets mis is met de manier waarop hij je behandelt.

2. Hij toont niet veel interesse

Een van de dingen die het meest pijn doen is wanneer de persoon waar je om geeft niet veel interesse in je toont. Als je verliefd bent, dan denk je de hele dag aan die persoon. Het is alsof je je dagelijkse taken doet, maar dat er ergens op de achtergrond nog steeds een tabblad openstaat met de naam “mijn verliefdheid”.

En dat open tabblad zet je altijd aan het denken over tonnen vragen. Je toont interesse om je verliefdheid beter te leren kennen. Zelfs als je al aan het daten bent, dan bestaat dat tabblad nog steeds. Het is gewoon omgedoopt tot “mijn vriend”. Je bent echter nog steeds geïnteresseerd om alles over hem te weten. Misschien zelfs meer dan voorheen.

Als je vriend of de persoon in wie je geïnteresseerd bent je niets over je leven vraagt, dan betekent het dat hij er is om je te voeden met kruimels. Je verdient iemand die zal laten zien dat hij elke dag in je geïnteresseerd is. Niet iemand die er één keer op een blauwe maandag is.

3. Het is duidelijk dat hij niet graag over de toekomst praat

Als je verliefd op iemand bent, dan is het plannen van je toekomst samen een van de spannendste dingen om te doen. Je brengt dagen door met je voor te stellen hoe mooi je dagen zullen zijn als je samen gaat wonen. Je plant de reizen die je wilt maken en de huisdieren die je wilt adopteren.

Weten dat je een persoon hebt die een toekomst met je wil opbouwen is zeker een van de beste gevoelens in de wereld. Dus als je partner geen interesse lijkt te hebben om toekomstplannen met je te maken, dan is dat een teken dat hij er is om je het absolute minimale te geven. En als hij dat niet verandert, dan moet je hem laten gaan.

4. Je kunt niet op hem vertrouwen

Je partner moet niet alleen je minnaar zijn, maar ook je beste vriend. Dat is de reden waarom zo veel mensen graag verhalen horen over van “vrienden naar geliefden”. Het gaat niet om samen winkelen of roddelen over je vrienden en familie. Dat kun je met je andere beste vriendin doen. Dit is iets anders.

Hij zou de eerste persoon moeten zijn die je belt in geval van nood. En de persoon die er zal zijn om je hand vast te houden terwijl je door moeilijke tijden gaat. Dat zijn de momenten waarop je de kans krijgt om te zien wie er echt om je geeft.

Als hij verdwijnt als je hem het meest nodig hebt, en hij komt niet om je tranen weg te vegen, dan moet je aan jezelf toegeven dat hij niet de persoon is waar je bij moet zijn. Houd er altijd rekening mee dat je oprechte liefde waard bent!

5) Hij laat je denken dat je te aanhankelijk bent

Als hij je altijd het gevoel geeft dat je te aanhankelijk bent, dan betekent dat dat hij je niet echt waardeert. Je verdient het om een partner te vinden die meer dan blij zal zijn om je liefde te geven, maar ook van je zal ontvangen. Degene die blij zal zijn om plannen met je te maken en eraan te werken.

Je zou nooit met een man moeten zijn die je laat denken dat je gek bent om hem te appen elke keer als je aan hem denkt. Of degene die je vertelt dat je te veel bent. Eigenlijk hebben ze gelijk. Je geeft ze te veel liefde die ze niet verdienen.

Maar zoiets bestaat niet als je de juiste partner vindt. Het betekent dus alleen dat je moet vertrekken en jezelf een kans moet geven om naast iemand anders te bloeien.

6. Hij geeft niets om de plannen die je hebt gemaakt

Je hebt leuke plannen gemaakt. Je had het er dagenlang over en was er zo enthousiast over. Maar toen was het vrijdag en een paar uur voor je date, kreeg je een bericht waarin stond, “Schat, ik kan vanavond niet komen. Kwam vast te zitten met de jongens. Tot morgen. xx ” Klinkt dit je bekend in de oren?

Als dat zo is, dan heb je het bewijs dat hij je alleen het absolute minimale kan geven. Als je plannen maakt en hij ze harteloos annuleert zonder een goede reden, dan is hij gewoon een egoïstische man die je liefde niet waard is.

7. Je leest dit artikel

En hier is het laatste bewijs dat hij je het minimale geeft. Je bent hier om naar de tekenen te zoeken die je theorie bewijzen. Als je net als ik bent en altijd dingen googelt die je dwarszitten, dan denk ik dat je hier bent omdat je bang bent dat hij niet de juiste voor je is.

Herkende je hem tijdens het lezen van deze tekens? Als dat zo is, dan denk ik dat je jezelf en je geluk prioriteit moet geven en hem moet verlaten. Je zult een tijdje verdrietig zijn. Als je er echter lang naar kijkt… dan zul je beseffen dat het het beste voor je is. Ik denk dat je de juiste beslissing zult nemen. Veel succes!