Skip to Content

8 Tekenen Dat Hij Doet Alsof Hij Van Je Houdt

8 Tekenen Dat Hij Doet Alsof Hij Van Je Houdt

Hoe weet je of hij doet alsof hij van je houdt? Als je onderbuikgevoel je vertelt dat er iets niet klopt, dan is dat meestal ook zo. Maar, moet je er deze keer ook naar luisteren? Misschien, heel misschien, zou je het mis kunnen hebben. Het kan toch niet zo zijn dat hij niet eerlijk is… toch?

Als je stapelverliefd bent op iemand, negeer je alle rode vlaggen die voor je verschijnen. Alsof dat nog niet genoeg is, kies je ervoor om niet te luisteren naar wat je vrienden en familie zeggen, omdat hij de beste man ooit is.

Het spijt me dat ik je moet teleurstellen, maar er zijn bepaalde dingen die duidelijk aangeven dat hij doet alsof hij van je houdt. Misschien lees je dit artikel niet graag door, maar je moet weten of hij aan het rommelen is. Om een ​​gezonde relatie te hebben, heb je oprechte gevoelens van beide kanten nodig.

Als je niet zeker weet hoe eerlijk hij is, lees dit dan alsjeblieft.

1. Je bent niet zijn prioriteit

Hoe vaak is het je overkomen dat hij uitging met zijn vrienden en je date uitstelde? Is hij er altijd als je hulp nodig hebt, of verdwijnt hij gewoon in de moeilijkste tijden? Als je even stopt om na te denken over de antwoorden, is hij niet “all-in”.

Je verdient de wereld en als hij jou koos om zijn metgezel te zijn, stemde hij ermee in om bij je te zijn als het leven moeilijk wordt. Hij zal zijn vrienden niet voor jou plaatsen, en hij zal je date zeker niet afzeggen. Een echte heer en een verliefde man zouden dat nooit doen.

2. Hij doet alsof al hij je mening niet respecteert

Heeft hij je gevraagd of hij een formeel overhemd of een hoodie moest dragen tijdens een informele, maar zakelijke bijeenkomst, en negeerde hij je mening? Misschien heeft hij buskaartjes voor je reis gekocht, ook al zei je dat je de voorkeur geeft aan de trein?

Als hij je mening over die kleine dingen niet respecteert, respecteert hij jou duidelijk niet als persoon. Je hoeft hier niets te doen, behalve weglopen. Hij verdient jou helemaal niet!

3. Hij heeft het niet over een gedeelde toekomst

Je hebt waarschijnlijk veel gelezen over hoe gelukkige stellen samen hun toekomst plannen. Ik zeg niet dat je meteen na de eerste date dingen moet gaan plannen. Maar het is fijn om te weten dat iemand je aan zijn zijde wil hebben.

Als mannen verliefd zijn, vertellen ze terloops hoe jullie ergens samenwonen, en gebruiken ze vaker het voornaamwoord „wij“ dan „ik“. Dat is een duidelijke indicatie dat hij zijn toekomst met jou wil delen. Als hij vermijdt om te praten over waar je relatie naartoe gaat, vertrek dan voor je eigen bestwil.

4. Hij doet alsof als er altijd iets tussenkomt als je zijn familie gaat ontmoeten

Hoe vaak regelde hij een ontmoeting met zijn familie en kwam er toen iets tussen? Ze hadden een lekke band op weg naar je woonplaats. Hij wil echt niet dat je dat meidenavondje afzegt. Er is genoeg tijd om zijn ouders te ontmoeten.

Als hij constant excuses voor je vindt om ze niet te ontmoeten, heb je daar niets te doen. Hij wil duidelijk niet dat dit gebeurt en zal er alles aan doen om dit te voorkomen. En aangezien hij niet bereid is om met je te pronken, loop dan weg.

5. Hij wil je beste vrienden niet ontmoeten

Heeft hij je in de steek gelaten toen je een ontmoeting regelde met je beste vrienden? Uiteindelijk verzon je excuses. Probeerde je ze ervan te overtuigen dat je vriend langer bij patiënten moest blijven, of ze belden hem voor een spoedoperatie.

Wie probeer je eigenlijk te overtuigen? Probeer je je toch al gebroken hart te redden? Stop met het rechtvaardigen van hem en excuseer jezelf voor zijn leven. Zo iemand heb je niet aan je zijde nodig.

6. Hij doet alsof als hij diepe gesprekken vermijdt

Heb je geprobeerd met hem te praten over je gevoelens en alles wat je doormaakt? Alsjeblieft, vertel me niet dat hij je heeft laten gaan, omdat je alles overdrijft. Of nog erger, dat hij de kamer uitliep en net deed alsof hij niet eens hoorde wat je net zei.

Je hebt geen man in je leven nodig die zich als een klein kind gedraagt ​​en diepgaande gesprekken vermijdt. Als je huidige vriend precies dit doet, doet hij alsof hij van je houdt. Ik weet dat het pijn doet om dit te lezen, maar het is de waarheid.

7. Hij is alleen aardig als hij een gunst nodig heeft

Hij kocht op een ochtend bloemen voor je, daarna nam hij je mee voor de lunch na het werk. Je begon te denken dat hij eigenlijk een goede vent is en dat je je zonder reden zorgen maakte. Dat is totdat je thuiskomt en hij je vraagt ​​om hem een ​​plezier te doen.

Het maakt niet uit hoe groot of klein het is, hij deed duidelijk alles zodat hij er iets anders voor terug kon vragen. Wil je echt de rest van je leven proberen hem een ​​stap voor te zijn, of wil je niet nadenken over mogelijke verborgen bedoelingen achter de “Ik mis je”-boodschap?

Ik zou de tweede kiezen omdat ik mijn hart wil laten smelten omdat hij willekeurig aan me dacht tijdens zijn werkuren. Maar het is aan jou om je uiteindelijke keuze te maken.

8. Hij doet alsof als hij kijkt naar andere meisjes

Als je met hem uitgaat, of met je gezamenlijke vriendengroep, betrap je hem erop dat hij naar andere meisjes staart. Soms flirt hij zelfs met mooie serveersters, maar dat legt hij uit als beleefd. Wat doet hij als je er niet bent?

Is dit ooit in je opgekomen? Maar niet op een manier dat jaloezie het beste van je krijgt, nee. Ik heb het over rationeel nadenken over hoe hij je behandelt. Hoe voel je je elke keer dat hij een andere vrouw complimenteert in jouw bijzijn?

Als je je met een aantal van deze signalen kunt identificeren, om niet te zeggen de meeste, is het beter om weg te lopen en de leiding te nemen over hoe je de relatie beëindigt. De wonden zullen in ieder geval wat makkelijker te genezen zijn. Succes meid, je kunt het. Je verdient iemand die echt van je houdt, houd daar rekening mee.