Skip to Content

8 Verwarrende Tekenen Dat Hij Aan Het Micro-Flirten Is

8 Verwarrende Tekenen Dat Hij Aan Het Micro-Flirten Is

Flirten, daten en alles wat daarbij hoort kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn, maar hoe weet je of een man met je aan het micro-flirten is? Moet je echt op de signalen letten, of kun je ze gewoon negeren?

Als het op de laatste vraag aankomt, is het aan jou om dat te beslissen. Persoonlijk vind ik het geweldig als een man geen spelletjes speelt, maar me eerlijk vertelt dat hij me leuk vindt, dus ik zal waarschijnlijk alle mogelijke tekenen negeren. Er is iets heel aantrekkelijk aan als hij zegt dat hij je mee uit wil nemen en je beter wil leren kennen.

Maar, zoals ik al zei, het is jouw beslissing. Misschien zit je helemaal aan de andere kant van het spectrum. Misschien vind je het helemaal niet leuk als iemand je rechtstreeks benadert, maar heb je liever dat hij subtiele signalen stuurt dat hij je leuk vindt.

Als je een introvert bent, dan zou de man die “Ik vind je echt leuk en ik zou je graag mee uit nemen” zegt, je waarschijnlijk gewoon wegjagen. Daarom is micro-flirten het perfecte type flirten voor jou, maar je moet leren hoe je die verwarrende tekenen kunt herkennen. Ben je er klaar voor?

8 tekenen dat hij aan het micro-flirten is

1. Hij complimenteert je vaak

8 Verwarrende Tekenen Dat Hij Aan Het Micro-Flirten Is

Als een man je vaak complimenteert, dan vindt hij je echt leuk. Maar als hij meer aandacht aan je persoonlijkheidskenmerken besteedt dan aan je uiterlijk, dan is hij met je aan het micro-flirten. Als hij zegt dat hij je koppigheid aanbidt en je vastberadenheid om je dromen te vervullen bewondert, dan is het niet alleen vriendschappelijke steun.

Hij vindt je duidelijk leuker dan hij wil toegeven, althans nu. Misschien weet hij niet hoe jij je voelt, dus wacht hij op jouw goedkeuring.

Vind jij hem ook leuk? Als je antwoord ja is, wacht dan niet te lang om hem te vertellen hoe je je voelt.

2. Hij appt je de hele dag op willekeurige momenten

Krijg je de hele dag op willekeurige momenten appjes van hem? Hij stuurt je memes die hem aan je deden denken of iets waar je het eerder over hebt gehad, of hij vraagt gewoon naar je dag. Je zult nooit een ‘wdj’ of ‘wgj’ van hem krijgen, maar eerder zoiets als “Hé, hoe was je dag? Ik hoop dat het werk niet te vermoeiend was.”

Hij doet moeite om een bericht te schrijven en leest het nog een keer voordat hij op de verzendknop tikt. Ja, hij besteedt aandacht aan hoe hij met je praat en hij initieert vaak gesprekken met je – zo weet je dat je in zijn hoofd zit.

3. Hij herinnert zich kleine dingen over je

Eet je graag Skittles, maar alleen de zure? Neemt hij elke keer als jullie samen zijn dat pakje mee? Als hij zich kleine dingen over je herinnert, en hij je laat zien dat hij ze allemaal heeft onthouden, dan is hij zeker met je aan het micro-flirten.

Hij zal het geweldig vinden als je ook kleine details over hem onthoudt en je kunt dit gebruiken om hem te laten zien dat je hem ook leuk vindt. Er is geen reden om te denken dat je hem afschrikt – hij ziet je duidelijk zitten.

4. Hij is oprecht blij als hij je ziet

Licht zijn gezicht op als hij je naar hem toe ziet komen? Of als jullie ogen elkaar ontmoeten in een drukke club, vormen zijn lippen dan de mooiste lach? Als hij echt blij is om je te zien, dan zul je deze vibe niet kunnen negeren; dat garandeer ik je.

Hij is voor je gevallen, schat, en hard. Het is onmogelijk om het gevoel van pure gelukzaligheid te veinzen als je iemand ziet. Maar misschien is hij verlegen en moet hij de moed vinden om je te vertellen hoe hij zich voelt of om überhaupt een gesprek met je te beginnen.

Misschien kun je ook proberen om met hem te micro-flirten? Wat zeg je ervan?

5. Hij plaagt je

8 Verwarrende Tekenen Dat Hij Aan Het Micro-Flirten Is

Plagen is voorbehouden aan de mensen waar je close mee bent, dus als hij je regelmatig plaagt, dan vindt hij je erg leuk en probeert hij met je te flirten, of hij ziet je als zijn beste vriendin en voelt hij zich op zijn gemak in je gezelschap. Voordat je reageert, moet je de situatie echter grondig analyseren.

Plaagt hij je alleen als je alleen met hem bent? Hebben jullie je eigen grappen die niemand anders begrijpt en doet hij echt zijn best om ze privé te houden? Als dit het geval is, dan is zijn geplaag zeker micro-flirten.

6. Hij knuffelt je een beetje langer (en strakker)

Ben je een knuffelmens en gebruikt hij elke kans om je met dat excuus te knuffelen? Misschien begon het allemaal met een lichte klop op de rug, en nu als je hem wat goed nieuws vertelt, pakt hij je op en draait hij je zelfs rond.

Als jullie elkaar ontmoeten of afscheid nemen na een avondje uit, houdt hij je dan nog een milliseconde langer vast? En vlak voordat hij je gaat bevrijden van zijn omhelzing, drukt hij je dan nog iets strakker tegen hem aan? Ja, hij is ongetwijfeld met je aan het micro-flirten.

Hij kan ook op zoek zijn naar excuses om je aan te raken, zoals wanneer je praat of lacht. Als je hem zich niet op dezelfde manier tegenover anderen hebt zien gedragen, dan kun je proberen om hem te benaderen of wat meer tijd nemen om de aanwijzingen te lezen. Maar ik denk dat het vrij duidelijk is.

7. Hij is niet bang om voor je neus gek te doen

8 Verwarrende Tekenen Dat Hij Aan Het Micro-Flirten Is

Ben jij de enige in je groep die zijn innerlijke kind heeft ontmoet? Als hij niet bang is om gek te doen waar je bij bent, dan heeft hij zeker gevoelens voor je. Meestal, als je kwetsbaar kunt zijn in het bijzijn van een andere persoon en je je ware aard kunt laten zien, dan betekent dit dat je ze onvoorwaardelijk vertrouwt.

Je zijn ware ik laten zien is een teken dat hij met je micro-flirt, dus als je hem leuk vindt en je zou het leuk vinden om je dagen door te brengen naast die kinderlijke persoon, wacht dan niet langer. Je voelt je op je gemak in elkaars gezelschap, dus er is geen reden om het niet naar een ander niveau te brengen.

8. Hij lacht om je grappen

Vertel me eerlijk, lacht hij om elke grap die je maakt? Is dat zo? Dan, meisje, weet ik niet waarom je opheldering nodig hebt. We weten allebei dat niemand zo grappig is. Je verspilt je tijd met het lezen van dit artikel – de man is stapelverliefd op je!

Natuurlijk mag hij beleefd zijn, maar je zou niet om al zijn grappen lachen om hem niet te beledigen, toch? Probeer nu geen excuus te vinden en ga die vent zoeken waar je de hele tijd aan hebt gedacht. Hij is duidelijk met je aan het micro-flirten – de kans is groot dat hij stilletjes verliefd op je is.

Ik wed dat hij hoopt dat het je vroeg of laat zal opvallen. Dus stop met aarzelen. Laat hem zien dat je het opmerkt en geniet van het schrijven van je unieke liefdesverhaal!