Skip to Content

15 Tekenen Dat Je Man Verliefd Is Op Een Andere Vrouw

15 Tekenen Dat Je Man Verliefd Is Op Een Andere Vrouw

Ontdekken dat je partner vreemdgaat, kan hartverscheurend en verpletterend zijn. Om in het reine te komen met het feit dat de man van je leven een verliefd is op een andere vrouw zoals hij vroeger verliefd op jou was, is helemaal niet gemakkelijk om te doen.

Soms hebben vrouwen niet veel bewijs van de ontrouw van hun partner. Het enige wat ze hebben is hun onderbuikgevoel, dat hoewel krachtig en zeer succesvol in het voorspellen is, niet echt concreet bewijs is.

Mannen zijn echter niet zo goed in het verbergen van hun ware gevoel. Als je echt je ogen opent en niet langer verblind wordt door het ideale beeld dat je van hem hebt gemaakt, dan zul je al die zeer transparante tekens zien die hij geeft, zonder het zelfs maar te beseffen.

Als je wilt weten wat die tekenen zijn, lees dan verder.

15 tekenen dat je man verliefd is op een andere vrouw

15 Tekenen Dat Je Man Verliefd Is Op Een Andere Vrouw

1. Hij is waarschijnlijk verliefd op een andere vrouw als hij aan zijn telefoon zit vastgelijmd

Lacht je partner constant naar zijn telefoon, appt hij iemand en houdt hij zijn telefoon de hele tijd aan zijn zijde? Als dat zo is, dan zou hij met een andere vrouw kunnen corresponderen die hij erg leuk vindt.

Ja, onze telefoons zijn een groot deel van ons dagelijks leven en we kunnen ze niet niet gebruiken. Maar er is een dunne lijn tussen een algemene telefoonneiging en de mogelijkheid om er een romantische interesse door na te streven.

2. En hij wordt raar nerveus als je naar zijn telefoon gaat

Is je man ooit raar nerveus en overdreven beschermend van zijn telefoon geworden in tijden dat je hem probeerde te gebruiken omdat de jouwe was uitgeschakeld, in een andere kamer lag of aan het opladen?

Zo ja, dan verbergt hij waarschijnlijk iets voor je.

3. Hij verwijdert voortdurend de geschiedenis van al zijn gadgets

Een ander teken dat je man een andere romantische interesse nastreeft, is als hij voortdurend zijn zoekgeschiedenis verwijdert. Er is geen twijfel mogelijk – hij bedriegt je waarschijnlijk met een andere vrouw.

4. Hij stopte met proberen en initiatief nemen in jullie relatie

Wanneer was de laatste keer dat je man je verraste met een spontaan boeket of een chique dinerreservering? Weet je nog de laatste keer dat hij een date begon of voorstelde om iets leuks te doen?

Als je relatie neerkomt op thuis zitten en af en toe tv kijken, dan kan dat zijn omdat hij zijn tijd en moeite in een andere vrouw investeert.

5. Hij is niet meer jaloers (zelfs niet een beetje)

Jaloezie is nooit goed. Maar soms, als het goed is gedoseerd, dan kan het een geweldig bewijs zijn dat iemand om je geeft.

Dus als je man niet meer jaloers is op de mannen die je in je dagelijks leven tegenkomt, dan kan het hem waarschijnlijk niet meer schelen. Of hij geeft om iemand anders.

6. Hij gedraagt zich anders om je heen

Soms kan een vrouw de ontrouw van haar man voelen dankzij de plotselinge veranderingen in zijn gedrag. Het is vooral duidelijk in de manier waarop hij niet langer enthousiast is over hun relatie en er regelmatig niet in slaagt om zijn oude opgewonden zelf te onderhouden.

Als je je man vraagt hoe zijn dag op het werk was, en hij antwoordt met een eenvoudige, “Prima.” of, “Zoals gewoonlijk.” Dat is een duidelijk teken dat hij niet langer betrokken is bij jullie relatie en zich langzaam van je begint terug te trekken.

7. Hij vermijdt elke vorm van intimiteit als hij verliefd is op een andere vrouw

Elke man wil intiem zijn met zijn vrouw. Als je partner vermijdt om intiem met je te zijn, dan komt dat omdat hij zijn slaapkamerbehoeften ergens anders zoekt.

8. Je hebt gemerkt dat hij zich meer bewust is geworden van zijn fysieke verschijning

Het is niet alsof hij nooit voor zichzelf heeft gezorgd, maar tegenwoordig doet hij het een beetje te veel.

Heeft hij onlangs nieuwe shirts, broeken, schoenen en aftershave gekocht? Is hij begonnen met meer nadenken over zijn kapsel en heeft hij het mogelijk zelfs veranderd (alsof iemand impliceerde dat dit nieuwe kapsel er veel beter uitziet)?

Zo ja, dan sorry, meid, maar hij is waarschijnlijk verliefd op een andere vrouw of hij wil haar aandacht trekken.

9. Plotseling is zijn persoonlijke leven meer volgeboekt

Als je man plotseling langer op zijn werk moet blijven, meerdere werkgerelateerde reizen moet maken of nieuwe vrienden heeft waarmee hij elke dag omgaat – dan is hij zeker niet goed bezig en ontmoet hij een andere vrouw.

10. Maar hij is erg geheimzinnig en geeft geen specifieke antwoorden

15 Tekenen Dat Je Man Verliefd Is Op Een Andere Vrouw

Elke keer als je echter vraagt waarom hij laat op het werk moet blijven, wat de reden is voor een andere zakenreis, of wie die nieuwe vrienden zijn en wanneer je ze kunt ontmoeten, en hij je niet alle details geeft – dan is er zeker een andere vrouw bij betrokken.

11. Hij is waarschijnlijk verliefd op een andere vrouw als alles wat je doet of zegt hem ontevreden maakt

Is hij voortdurend gespannen, overdreven arrogant en wordt hij gemakkelijk boos? Heb je het gevoel dat alles wat je zegt hem op tegen de haren in wrijft alsof hij gewoon wacht om ruzie met je te krijgen?

Zo ja, weet dan gewoon dat dat zijn manier is om met de schuldgevoelens om te gaan die hij voelt. Hij is wanhopig op zoek naar manieren om jou de schuld te geven, zodat hij ‘s nachts beter kan slapen.

12. Maar af en toe wordt hij te aardig voor je

Soms is de schuld echter zo overweldigend, en is er geen andere manier om ermee om te gaan dan door de meest perfecte partner te worden.

In die kleine momenten van vriendelijkheid en schijnbaar oprechte liefde, krijg je een glimp van wat je relatie vroeger was en de hoop dat de dingen eindelijk beter worden.

Maar de illusie is snel voorbij, en hij stuitert in een kwestie van dagen terug naar zijn ware zelf.

13. Hij is actiever op social media dan vroeger

Post hij meer selfies, muziekvideo’s of deelt hij meer memes dan normaal? Het is alsof hij iemands aandacht probeert te trekken, toch? Dat komt omdat hij waarschijnlijk precies dat doet – proberen haar aandacht te trekken.

14. Hij is waarschijnlijk verliefd op een andere vrouw als je hebt gemerkt dat hij haar berichten constant leuk vindt en erop reageert

Vrouwen zijn echte FBI-agenten, en ze kunnen bijna alles te weten komen. Dus, als je hebt gemerkt dat hij overdreven actief is op het profiel van dit specifieke meisje, weet dan gewoon dat ze waarschijnlijk je tegenstander is.

15. Je hebt hem meerdere keren betrapt op het vertellen van leugens

Zei hij dat hij met zijn maatje Tom iets ging doen, maar zag je Tom en zijn vriendin in de supermarkt? Dit is niet de eerste keer dat je hem betrapt op liegen, toch?

Als je man affiniteit heeft met liegen, terwijl jij affiniteit hebt met het blootleggen ervan, bespaar jezelf dan problemen. Hij gaat duidelijk vreemd en je hebt echt geen redenen meer nodig om het te bewijzen.