Skip to Content

9 Verrassende Tekenen Dat Hij Denkt Dat Je Niet Goed Genoeg Voor Hem Bent

9 Verrassende Tekenen Dat Hij Denkt Dat Je Niet Goed Genoeg Voor Hem Bent

Soms kun je tekenen krijgen dat je partner je niet genoeg waardeert. Misschien let hij nooit op wat je zegt. Hij lacht je misschien uit of hij vergelijkt je met anderen. Misschien breekt hij je geest en moet je zo snel mogelijk de tekenen erkennen dat hij denkt dat je niet goed genoeg voor hem bent.

Geef jezelf niet de schuld. Je partner moet je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen. HIj zou je een beter persoon moeten maken.

En je aanvullen op manieren waarvan je niet eens wist dat je aangevuld kon worden. Je partner zou je moeten aanbidden en je het gevoel moeten geven dat je de enige voor hem bent.

Wat moet je doen als je partner het tegenovergestelde doet? Dan moet je wakker worden. Je moet je koffers pakken.

Je moet een manier vinden om je eigen leven meer te waarderen dan je relatie. Zodra je niet meer bang bent om de tekenen aan de wand te zien, dan heb je ons advies niet meer nodig.

Als je een fout maakt en bij de verkeerde terechtkomt, dan hoef je aan niemand iets te bewijzen. Je hoeft niet bij hem te blijven, omdat je bang bent om toe te geven dat je niet gelukkig bent.

Je hoeft niet naar zijn beledigingen te luisteren, excuses te vinden voor gemiste oproepen, of iemand die je bestaan kleineert. Echt, je bent beter dan dat.

We zijn ons ervan bewust dat de meeste mannen in het begin doen alsof ze geobsedeerd door je zijn. Hij kan je kruimels van genegenheid geven om je te laten blijven.

Hij vertelt je misschien wat je wilt horen om je meegaander te maken. We brengen je negen tekenen om je ogen te openen dat hij denkt dat je niet goed genoeg bent.

9 tekenen dat hij denkt dat je niet goed genoeg voor hem bent

9 Verrassende Tekenen Dat Hij Denkt Dat Je Niet Goed Genoeg Voor Hem Bent

1. Hij vindt je vanzelfsprekend

We hebben het allemaal meegemaakt. Of je nu al je tijd besteedt aan koken en schoonmaken. Of alles goed probeert te doen om ervoor te zorgen dat je kleine gezin kan bloeien, je inspanningen blijven onopgemerkt. Je krijgt nooit complimenten. Je krijgt nooit bloemen. En je krijgt zelfs nooit een schouderklopje en een ‘dankjewel’.

Het spijt ons dat we het moeten zeggen, maar je partner neemt je voor lief. Hij waardeert het werk niet dat je doet om de relatie gaande te houden. Hij ziet je inspanningen niet. Het kan hem niet schelen dat je het grootste deel van je dag aan manieren denkt om hem je te laten opmerken. We kunnen dit niet genoeg benadrukken – hij verdient je helemaal niet.

2. Hij denkt je niet goed genoeg voor hem bent als hij je met anderen vergelijkt

Natuurlijk is er niets mis mee als je partner terloops vermeldt dat hij het leuk vindt als een vrouw zich op een bepaalde manier kleedt. Of je aanmoedigt om initiatief te nemen en aan je zelfrespect te werken. Als je met een man bent die je waardeert, dan trek je deze dingen niet eens in twijfel, omdat je weet dat ze voor je bestwil zijn.

Dus je denkt misschien niet eens aan het feit dat je partner blijft zeuren dat je je meer moet kleden zoals je vroeger deed toen je jonger was of dat hij zich afvraagt waarom je niet meer op zijn vriendin Sarah kunt lijken die hem aan het lachen maakt en die niet tegen hem schreeuwt. Dat is een van de tekenen dat hij denkt dat je niet goed genoeg bent.

3. Hij lacht je uit in het bijzijn van anderen

Koppels steken de hele tijd de draak met elkaar. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er echter een dunne lijn tussen elkaar privé plagen en elkaar in het bijzijn van anderen beledigen.

Als je partner je naar beneden haalt of je gedachten, acties en overtuigingen beledigt, dan is de kans groot dat hij denkt dat je niet goed genoeg voor hem bent.

Het kan zo simpel zijn als je vertellen dat je niet grappig bent als je een gek verhaal aan je vrienden probeert te vertellen. Het kan net zo serieus zijn als je vertellen dat je gaat falen wanneer je aankondigt dat je overweegt een bedrijf te starten.

Als je in zijn ogen kijkt, dan zul je waarschijnlijk elke keer dat je over iets belangrijks voor je probeert te praten een uitdrukking van walging zien.

4. Hij zweert dat hij niet klaar is voor een relatie

“Nou, ik ben niet het type voor een relatie.”

“Ik wil bij je zijn, maar ik heb tijd nodig om over de regels van onze relatie na te denken.”

“Ik vind je echt leuk, maar ik ben nog niet klaar voor een relatie.”

Voordat je iemand dom noemt die iets dergelijks tegen je durft te zeggen. Weet dan dat er momenten zijn waarop deze beweringen volledig gepast zijn. Als hij je vertelt dat hij nog niet klaar is voor een relatie en dat hij niet verwacht dat je dat goed vindt. Dan betekent dat dat hij gewoon eerlijk tegen je is.

Als hij deze dingen echter zegt en om drie uur ‘s nachts naar je appartement komt of je vraagt om om de twee of drie dagen iets met hem te doen, dan waardeert hij je niet. Hij wil bij je zijn terwijl hij op iemand wacht die hij beter vindt. Hij wil je tijd verspillen terwijl hij er plezier aan heeft.

5. Hij denkt je niet goed genoeg voor hem als hij je niet voorstelt als zijn vriendin

Wat is een betere manier om iemands zelfvertrouwen te ruïneren dan te vermijden dat je iemand vertelt dat je bij hem hoort? Als je je begint af te vragen of je partner zich misschien voor je schaamt of misschien denkt dat je niet goed genoeg bent. Observeer dan de manier waarop hij over je praat als je met andere mensen bent.

“Oh, ik ben vergeten je aan mijn vriendin hier voor te stellen, dit is Samantha.”

“Samantha is mijn collega van het werk.”

“Samantha en ik zijn vrienden.”

Geloof ons Samantha, je verdient beter. Als jullie al ‘het gesprek’ hebben gehad, dan is er geen reden waarom hij zijn vrienden en familie niet zou kunnen vertellen dat hij met iemand gaat. Het wordt tijd dat je jezelf op de eerste plaats zet en deze situaties niet laat gaan.

6. Hij negeert je in het bijzijn van anderen

9 Verrassende Tekenen Dat Hij Denkt Dat Je Niet Goed Genoeg Voor Hem Bent

Als jullie samen op pad zijn, dan krijg je het gevoel dat hij niet met je gezien wil worden. Hij loopt voor je uit. Hij vermijdt het om met je te praten als je door mensen omringd bent. En hij negeert je als je zijn aandacht probeert te trekken. Hoe zit dat?

We zouden zeggen dat dat een van de meest voor de hand liggende tekenen is dat hij denkt dat je niet goed genoeg voor hem bent. Als hij weigert om je hand vast te houden als je door de buurt loopt of je op je voorhoofd kust als je op een bankje in het park zit. Dan is het duidelijk dat hij probeert te verbergen dat jullie twee samen zijn.

7. Hij plaatst geen berichten over jou op social media

Social media zijn misschien niet de beste manier om erachter te komen of er iets mis is met je relatie. Er is altijd een maar als we het over Facebook, Instagram of zelfs TikTok hebben.

We kunnen niet aan het feit ontsnappen dat we in een wereld leven waar het delen van kleine stukjes en beetjes uit je dagelijks leven telt als een soort manier om aan de rest van de wereld aan te kondigen, “Hé, dit is wat ik van plan ben.”

Wanneer je een foto met je partner plaatst of een schattig filmpje deelt waarin jullie samen lachen, dan vertel je iedereen dat je een item bent. Als je partner dat gewoon weigert, hoewel je hem dat vraagt, dan kun je overwegen om een serieus gesprek met hem te voeren.

8. Hij wil je nooit op een openbare plaats ontmoeten

Of jullie nu een paar weken of een paar jaar samen zijn, je merkt misschien dat je partner niet met je buiten je appartement wil afspreken.

Wanneer je samenkomt, kijk je een film, hang je op de bank of ga je naar een afgelegen café in de buurt van je appartement waar niemand je kan zien. O, dat is verdacht, toch?

Waarom zou je niet naar een restaurant kunnen gaan voor een etentje? Of een wandeling door de drukste straat kunnen maken? Waarom zou hij geen picknick voor jullie twee voorbereiden of je meenemen naar iets leuks op een zaterdagochtend?

Nou, we haten het om de brengers van slecht nieuws te zijn, maar dat komt waarschijnlijk omdat hij denkt dat je niet goed genoeg voor hem bent. En hij op het juiste moment wacht om dingen uit te maken.

9. Hij zweert dat hij geen fan is van PDA

Openbare uitingen van genegenheid zijn niet ieders kopje thee. Een knuffel van achteren en een kus op de lippen zijn een veelbetekenend teken dat jullie twee smoorverliefd op elkaar zijn. We begrijpen dat je niet helemaal over elkaar heen wilt zijn, terwijl je in de rij bij Starbucks staat te wachten, maar dat is niet waar we het over hebben.

We hebben het over elkaars hand vasthouden als je over straat loopt. Elkaar knuffelen als je wacht tot het licht groen wordt. Of elkaar een kusje op de lippen geven als je denkt dat niemand kijkt.

En we kunnen je verzekeren dat daar niets mis mee is. Hoe hard hij ook probeert om je ervan te overtuigen dat het gênant voor hem is om je te laten zien dat hij verliefd op je is. Met dat uit de weg, vergeet dan niet om je relatie opnieuw te evalueren als je merkt dat je partner een van deze tekenen herhaalt.