Skip to Content

10 Tekenen Dat Hij Je Niet Terug Gaat Bellen

10 Tekenen Dat Hij Je Niet Terug Gaat Bellen

Daten is zonder twijfel een grote onzekere jungle die je altijd zal dwingen om na te denken en eindeloze uren te wachten of hij wel of niet terug gaat bellen.

Dus je hebt een date gehad met een man waar je gek op bent. Je bent er honderd procent zeker van dat de date succesvol was, en het blijkt dat je gelijk hebt.

Of je hebt een date gehad met een man waar je gek op bent. En hoewel je denkt dat de date succesvol was, heb je nog geen telefoontje van hem ontvangen.

Dan begin je na te denken over wat er mogelijk verkeerd had kunnen gaan. Of wat je mogelijk had kunnen doen om de kans te verpesten dat hij je op een tweede date zou vragen.

Maar het ergste van alles is koppig naast je telefoon wachten. En nog steeds hopen dat de man je zal bellen. Als je diep in je ziel weet dat je de teleurstelling gewoon uitstelt.

Om te voorkomen dat je de volgende keer dat je op een telefoontje wacht deze bedwelmende verwachting krijgt, zijn hier 10 tekenen dat hij je niet terug gaat bellen. Dus je moet zeker niet de moeite nemen om je tijd te verspillen met op hem te wachten!

10 tekenen dat hij je niet terug gaat bellen

10 Tekenen Dat Hij Je Niet Terug Gaat Bellen

1. Er is geen gesprekschemie, dus verwacht niet dat hij je terug gaat bellen

Wat betekent het om gesprekschemie te hebben? Het betekent eigenlijk iets hebben om over te praten.

Wanneer je gesprek stroomt en er gewoon geen ruimte is voor ongemakkelijke momenten van stilte, dan weet je dat je gesprekschemie hebt.

Maar als het grootste deel van jullie tijd samen gevuld was met ongemakkelijke stilte en het forceren van de volgende onderwerpen, dan zal hij je waarschijnlijk niet terugbellen.

2. Constante argumenten

Het is volkomen begrijpelijk dat mensen hun eigen mening over bepaalde onderwerpen hebben en in dat geval wordt tegenspraak onvermijdelijk.

Maar als er constant discussie tussen jullie is over zelfs de meest triviale onderwerpen, dan is het duidelijk dat jullie geen verbinding hebben. In dat geval zou je zijn telefoontje niet moeten verwachten.

3. Je hebt iets verkeerd gezegd (of hij deed dat)

De date was behoorlijk bevredigend tot een cruciaal punt waarop je iets verkeerds zei (of hij deed dat). Er was een ongemakkelijke stilte voor een minuut of langer. En je wist niet hoe je aan de gênante situatie moest ontsnappen.

Op het moment dat je het zei, wist je dat je date slecht zou eindigen. En je zag het ook in zijn ogen. Toch was er hoop dat hij je zou bellen. Ook al wist je diep in je ziel dat hij dat niet zou doen.

4. Hij houdt het gesprek vriendelijk, maar is niet flirterig

Als een man honderd procent vastbesloten is om het gesprek vriendelijk te houden en tekenen van flirterigheid te vermijden, dan zijn zijn bedoelingen waarschijnlijk anders dan wat je misschien had gedacht.

Door dit te doen, laat hij je subtiel weten dat hij je op vriendschappelijk niveau leuk vindt. Hij voelt zich op een dieper niveau niet echt tot je aangetrokken. En daarom gaat hij je niet terug willen bellen.

5. Verwacht niet dat hij terug gaat bellen, als hij begint te praten over hoe druk hij het heeft

Als je hem hebt laten weten dat je hem graag weer zou willen zien. En op het moment dat je het zei, begon hij meteen te vertellen hoe druk hij het heeft. Dan weet je dat hij gewoon excuses verzint, zodat hij zich niet verplicht voelt om je te bellen.

Excuses maken hangt nauw samen met het niet geïnteresseerd zijn in een tweede date. Dat is zijn manier om je dit beleefd te vertellen.

6. Hij is niet echt geïnteresseerd in je leven en vertelt je niet veel over die van hem

Als een man niet geïnteresseerd is in je leven, voorkeuren, hobby’s, werk, vrienden en familie en iets anders. Dan is hij niet echt geïnteresseerd om je beter te leren kennen.

Als hij weigert om je iets over zijn leven te vertellen, dan betekent dit ook dat hij hard zijn best doet om de afstand met jou te bewaren, omdat hij waarschijnlijk alleen in een one night stand geïnteresseerd is.

7. Hij is te laat en hij laat het je niet weten

Als hij wist dat hij te laat zou komen en hij heeft je er niet over verteld. Dan betekent dit dat hij opzettelijk heeft besloten om er niks om te geven hoe je je erover zult voelen.

Zijn bedoelingen zijn zeker niet te vertrouwen. En je zou je tijd zeker niet moeten verspillen door naast je mobiele telefoon op zijn telefoontje te gaan zitten wachten.

8. Hij besteedt meer tijd aan het rondkijken in de ruimte dan naar jou

Als je je afvraagt hoe je een rokkenjager kunt herkennen. Kijk dan gewoon naar zijn gedrag als je op een openbare plek bent. Dwalen zijn ogen vaak af en vindt hij het moeilijk om zich op jou te concentreren?

Zo ja, dan betekent dit dat hij niet echt geïnteresseerd is om tijd met je door te brengen. Zijn enige bedoeling is om in je broek te komen. En als hij je niet belt, dan moet je jezelf gelukkig prijzen.

9. Hij loopt tijdens de date voor je uit, dus verwacht niet dat hij terug gaat bellen

10 Tekenen Dat Hij Je Niet Terug Gaat Bellen

Als een man klaarblijkelijk vermijdt om naast je te lopen of vermijdt om handen vast te houden op een date. Dan probeert hij ‘onzichtbaar’ te zijn. Hij loopt voor je uit, omdat hij duidelijk niet op een date met je gezien wil worden.

En hij gaat je niet terugbellen, zodat hij zijn toekomstige potentiële dates met andere vrouwen niet verpest. Triest, ik weet het.

10. Geen nachtkus

Het is echt moeilijk voor elke man die graag tijd met je doorbrengt om aan het einde van een date geen welterustenkus te geven.

Samengevat, als een man oprecht geïnteresseerd is om je keer op keer te zien, en als hij van plan is je te bellen, dan zal hij je een nachtkus geven zonder dat je hem er zelfs maar aan herinnert. Maar als hij dat niet doet, dan zal hij gewoon ongemakkelijk het pand verlaten.