Skip to Content

Hij Kan Maar Beter Echt Moeite Doen Om Van Je Te Houden, Anders Kun Je Beter Vrijgezel Zijn

Hij Kan Maar Beter Echt Moeite Doen Om Van Je Te Houden, Anders Kun Je Beter Vrijgezel Zijn

Als je moeite doet, dan is het alleen maar natuurlijk dat je dat van de man waar je mee bent terug wil en nodig hebt.

Dus als je merkt dat je met iemand bent die niet bereid is om zijn mouwen op te stropen en net zoveel in de relatie te investeren als dat jij doet, dan zit je in de verkeerde relatie en geloof me als ik zeg dat dat niet is waar je wilt zijn.

Er groeit nooit iets uit verkeerde relaties, ze worden met de tijd alleen maar slechter. Daarom ben je beter af om jezelf gelukkig te maken in plaats van bij iemand te blijven die je ongelukkig maakt.

Hij kan maar beter volwassen genoeg zijn om een echte relatie aan te kunnen, anders kun je beter vrijgezel zijn.

Je hebt iemand nodig die er klaar voor is. Iemand die het niet bij het eerste teken dat je serieus wordt op een lopen zet. Iemand die volwassen genoeg is om geen spelletjes te spelen en je aan het lijntje te houden.

Iemand die er voor klaar is om aan zijn onzekerheden of andere problemen te werken die hij zou kunnen hebben, omdat hij bij je wil zijn en dat gevoel overweldigt al het andere.

Hij kan maar beter een glimlach op je gezicht brengen op zijn to-do lijst hebben staat, anders kun je beter vrijgezel zijn.

Hij Kan Maar Beter Echt Moeite Doen Om Van Je Te Houden, Anders Kun Je Beter Vrijgezel Zijn

Een man die zich inspant om je gelukkig te maken, is het waard om te houden. Je hebt geen andere eikel nodig die het niet kan schelen hoe je je voelt en die alleen in zichzelf geïnteresseerd is.

Verspil je energie niet aan iemand die de diepte van je emoties niet begrijpt. Bewaar die emoties voor de juiste. Voor degene die ze zal waarderen.

Hij kan maar beter bereid zijn om je een deel van zijn leven te maken, anders kun je beter vrijgezel zijn.

Natuurlijk, om te beginnen, is het heel normaal dat het alleen om jullie twee gaat en dat jullie elkaar geleidelijk leren kennen.

Maar na enige tijd, als de relatie vordert, zou je de belangrijke mensen in zijn leven moeten leren kennen. Je moet het gevoel hebben dat hij zeker genoeg is over jou en jullie relatie om je uit te nodigen voor familiebijeenkomsten of om met zijn vrienden te chillen.

Hij kan maar beter het initiatief nemen en plannen maken om je te zien, anders kun je beter vrijgezel zijn.

Hij Kan Maar Beter Echt Moeite Doen Om Van Je Te Houden, Anders Kun Je Beter Vrijgezel Zijn

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas zijn de meeste mannen tegenwoordig gewend om alles te krijgen en er niets voor terug te geven. Je moet niet altijd de eerste zijn die belt en die plannen maakt om elkaar te zien.

Hij zou je maandag moeten vragen wat je plannen voor het weekend zijn. Hij zou er alles aan moeten doen om je te zien.

Hij zou je zijn tijd moeten geven zonder dat je er de hele tijd om hoeft te vragen. Als het een man iets doet, dan laat hij dingen gebeuren, al het andere is smoesjes.

Hij kan maar beter begrijpen dat een relatie tweerichtingsverkeer is, anders kun je beter vrijgezel zijn.

Het gaat niet alleen om het maken van plannen om je te zien, het gaat om je halverwege te ontmoeten. Het gaat erom net zo veel te investeren als jij. Je zult als je met een echte man bent nooit het gevoel hebben dat je als vanzelfsprekend wordt gezien of niet gewaardeerd wordt.

Dus neem geen genoegen met iemand die voor jou zijn kont niet van de bank wil halen, terwijl jij voor hem bergen verzet. Als hij je niet waardeert, als hij niet op zijn minst probeert je inspanningen te evenaren, dan is hij zeker niet de juiste man voor je.

Hij kan er maar beter voor zorgen dat je weet dat je geliefd bent, anders kun je beter alleen zijn.

Hij Kan Maar Beter Echt Moeite Doen Om Van Je Te Houden, Anders Kun Je Beter Vrijgezel Zijn

Je zou je niet af hoeven te vragen of hij net zoveel om jou geeft als jij om hem, want het moet in alles wat hij doet zichtbaar zijn.

Gewoon “Ik hou van je” zeggen, na je slecht te behandelen is niet genoeg om alle fouten goed te maken. Een echte man zal zijn woorden in daden omzetten.

Hij zal er op je zonnige dagen zijn en wanneer je je niet lekker voelt. Hij zal in het werk omkomen, maar hij zal vijf minuten vinden om te zien hoe het met je gaat en om je te laten weten dat hij aan je denkt.

Hij houdt zich aan zijn beloften. Hij zal op komen dagen en aanwezig zijn in je leven.

Hij zal al die kleine grote dingen doen die laten zien hoe diep je in zijn hart zit. En het zal allemaal vanzelf voor hem komen, hij zal zich niet belast of onder druk gezet voelen, hij zal klaar zijn om je zijn liefde te laten voelen.

PinFlight Image