Skip to Content

Deze 5 Sterrenbeelden Zullen In 2020 Gelukkig In De Liefde Zijn

Deze 5 Sterrenbeelden Zullen In 2020 Gelukkig In De Liefde Zijn

Je hebt dus een belabberd 2019 gehad. Je hebt misschien een pijnlijke relatiebreuk doorgemaakt, misschien is de bijna relatie niet zo goed geëindigd of is er een crisissituatie in je serieuze relatie die nog niet helemaal voorbij is.

Je bent hoe dan ook door een hel gegaan en alles wat je wilt is dat dit jaar ten einde komt.

Na dit alles heb je nu natuurlijk al je hoop gevestigd op een beter en een gelukkiger nieuw jaar.

Nou, dan heb ik je wat te vertellen als je een van de 5 onderstaande sterrenbeelden hebt, want dan zul je een geweldig 2020 hebben — dit is het jaar waarin je romantische leven eindelijk op zijn pootjes terecht zal komen:

1. Schorpioen

Als je sterrenbeeld schorpioen is, gefeliciteerd, want er staat je een geweldig jaar op je emotionele pad te wachten — een jaar waarin alle puzzelstukjes in elkaar zullen passen en een jaar dat je veel passie en vlinders zal geven.

Ben je het zat om naar je wederhelft te zoeken? Ben je het beu dat mensen je voor lief nemen en deze geen waarde hechten aan hoe diepgaand je emoties zijn? Heb je genoeg van slechte relaties? Heb je er genoeg van dat je de verkeerde mensen toelaat en ben je het zat om te wachten tot je zielsverwant voorbijkomt?

Nou, dan heb ik goed nieuws, want dit zal in 2020 allemaal stoppen. Dit zal voor schorpioenen het jaar van de romantiek zijn en een jaar waarin de sterren je je match zullen sturen.

2. Maagd

Dankzij Saturnus is de maagd nog een sterrenbeeld wiens geluk in de liefde in 2020 een positieve wending zal krijgen. Dit is het jaar waarin alles op zijn plek zal vallen en waarin je moeite zijn vruchten zal afwerpen.

Het jaar waarin je zal begrijpen dat alle moeilijke situaties die je in 2019 hebt doorgemaakt het waard zijn geweest omdat ze je hier hebben gebracht. Het jaar waarin je zal zien dat op de juiste wachten de juiste keuze is geweest.

Wees alsjeblieft niet bang om nieuwe mensen toe te laten, want die zullen je alleen maar vreugde en ontzettend veel positieve energie geven. Wees niet bang om het contact te verbreken met het verleden en los te laten, want dit is het pad dat je moet nemen als je een gelukkig 2020 wilt hebben.

3. Boogschutter

De boogschutter is ook het sterrenbeeld dat de meeste mazzel heeft, want voor hen zal 2020 echt de kans bieden om opnieuw te beginnen en te veranderen. Een kans om de toekomst tegemoet te gaan zonder dat je op het verleden terugkijkt.

Voor jou is dit jaar bestemd voor grote positieve veranderingen en je moet alleen maar moedig genoeg zijn om uit je comfortzone te stappen. Geloof gewoon in jezelf en heb vertrouwen dat de sterren de weg zullen wijzen.

Het is tijd om te begrijpen dat je goed genoeg bent en dat je eindelijk de liefde terugkrijgt die je aan anderen hebt gegeven. Een jaar waarin je eindelijk de ware zal vinden die je waarde ziet en degene die hard zijn best zal doen om je gelukkig te maken. Twijfel niet, want dit is het echte werk.

4. Leeuw

Ik zal je niet voorliegen — 2020 zal veel uitdagingen en moeilijkheden met zich meebrengen. Het is mogelijk dat je eerst nog een breuk moet meemaken of dat je relatie in zwaar vaarwater terechtkomt.

Maar je kunt van geluk spreken, want je kunt je hier doorheen slaan; je zal altijd een oplossingen vinden voor je problemen als je dat helemaal niet had verwacht. 

Dit is het jaar waarin je iedereen uit je leven goed die geen plekje verdient en het jaar waarin je gaat zien dat alle pijn die je hebt gevoeld een reden heeft gehad. Het jaar dat je een aantal moeilijke en kostbare lessen leert en het jaar van het loslaten.

5. Weegschaal

Als je tot dit sterrenbeeld behoort zul je in 2020 eindelijk de romantische stabiliteit en de zekerheid vinden waarnaar je afgelopen jaar hebt verlangd. Je zal in balans blijven en dan zul je alles helderder kunnen zien.

Dit is het jaar waarin je je liefdesenergie reinigt en een jaar waarin je je oude romantische relatie misschien nieuw leven inblaast omdat alle problemen die je met je partner gehad hebt opgelost zullen worden.

Dit is het jaar waarin jullie beiden jullie fouten zullen toegeven en waarin jullie de kracht van jullie liefde zullen zien.

2020 zal ook belangrijk voor je andere, niet-romantische, relaties worden. Het zal het jaar zijn waarin je begrijpt wie de mensen zijn die je nooit en te nimmer los moet laten en wie de mensen zijn die geen plekje in je leven verdienen.

Deze 5 Sterrenbeelden Zullen In 2020 Gelukkig In De Liefde Zijn