Skip to Content

Ondanks Dat We Slechts Tijdelijk Waren, Betekende Je Alles Voor Mij

Ondanks Dat We Slechts Tijdelijk Waren, Betekende Je Alles Voor Mij

Laten we eerlijk zijn – vanaf het begin was het meer dan duidelijk dat jij en ik slechts tijdelijk bij elkaar zouden blijven.

Ik, een hopeloze romanticus die in eeuwige liefde gelooft, en jij, een sarcastische, emotioneel onbeschikbare man die ervan overtuigd is dat romantiek niets meer is dan een modern verzinsel. Een echte match die gemaakt is om te falen.

Vanaf de eerste dag waren we ons er allebei van bewust dat we samen geen toekomst hadden en dat onze relatie gedoemd was om slechts tijdelijk te zijn.

Vanaf de eerste dag had ons liefdesverhaal zijn vervaldatum.

Ondanks Dat We Slechts Tijdelijk Waren, Betekende Je Alles Voor Mij

Ik denk dat we gewoon niet goed bij elkaar paste. Misschien waren we te verschillend of was de timing verkeerd, maar de trieste waarheid is dat we voorbestemd waren om slechts tijdelijk samen te zijn.

Dit alles weerhield me er niet van om hard voor je te vallen. Het weerhield mijn hart er niet van om naar de rede te luisteren. Het weerhield me er niet van om meer van je te gaan houden dan ik ooit van iemand had gehouden.

Dit betekent echter niet dat we er nooit toe deden. Het betekent niet dat je geen spoor in mijn leven hebt achtergelaten. Niet dat mijn hart je in zekere zin niet voor altijd zal herinneren.

Weet je, hoe de dingen ook aflopen en ondanks het feit dat je nu deel uitmaakt van mijn verleden, moet ik je zeggen dat ik heb genoten van elke minuut die ik met je heb doorgebracht.

Zolang we het volhielden, heb ik mijn best gedaan om in het heden te leven en niet zo te worden verteerd door het onvermijdelijke einde. Ik weet dat jij hetzelfde deed.

Noem me een dwaas, maar ik kon me gewoon niet beheersen om jou heen. Ook al was ik me ervan bewust dat het verschrikkelijk pijn zou doen als ik je eenmaal kwijt was.

Ik moet toegeven dat ik niet voorbereid was op deze hoeveelheid verpletterende pijn die ik nu doormaak.

Ja, je hebt het goed gehoord – je hebt mijn hart gebroken. Misschien zou ik me moeten schamen om dit toe te geven aan de man die slechts tijdelijk in mijn leven zou zijn.

De waarheid is dat je alles voor me betekende, ook al waren we niets meer dan slechts tijdelijk.

Ondanks Dat We Slechts Tijdelijk Waren, Betekende Je Alles Voor Mij

Ja, ik mis je alsof ik nog nooit een andere man heb gemist dan jou. Maar ik weet dat ik het zal overleven, en ik weet dat mijn hart zal genezen.

Begrijp me niet verkeerd – het is niet dat ik je smeek me terug te nemen of dat ik je smeek om van me te houden. Dit is gewoon een brief waarin ik mijn ziel blootleg.

Ik huil over alle dingen die we hadden kunnen en moeten worden, als we voorbestemd waren. Ik betreur alle kansen die we hebben gemist, en het spijt me dat we nooit een kans hebben gehad.

Bedankt dat je, slechts tijdelijk, deel uitmaakte van mijn leven. Bedankt voor alles wat onze relatie me heeft geleerd. Je weet dit waarschijnlijk niet, maar als jij er niet was geweest, zou ik niet dezelfde vrouw zijn.

Zie je, je hebt me geleerd dat sommige mensen en sommige dingen in ons leven er slechts tijdelijk zijn. Ze zijn er om ons waardevolle maar pijnlijke lessen te leren die we anders nooit zouden hebben geleerd.

Je hebt me geleerd te accepteren dat er soms een grotere oorzaak is en een diepere reden voor het feit dat het niet de bedoeling is dat iemand voor altijd bij ons blijft.

Het betekent echter niet dat deze persoon geen doel in ons leven heeft.

Je was er bijvoorbeeld om me te leren dat liefde soms niet genoeg is om dingen tussen twee mensen goed te maken.

Ondanks Dat We Slechts Tijdelijk Waren, Betekende Je Alles Voor Mij

Dat het geen zin heeft te wachten tot sommige mensen op wonderbaarlijke wijze veranderen. Alleen maar omdat je wanhopig wilt dat ze anders zijn.

Je was daar om me te leren dat we veel verkeerde mensen moeten binnenlaten voordat de juiste langskomt.

Om me te leren hoe sterk ik eigenlijk kan zijn. Dat ik het altijd alleen kan redden en dat niet alle liefdesverhalen een happy end hoeven te hebben.

PinFlight Image