Skip to Content

Dit Is Waarom Een Sterke Vrouw Zoals Zij Zich Zo Gebroken Voelt Vanbinnen

Dit Is Waarom Een Sterke Vrouw Zoals Zij Zich Zo Gebroken Voelt Vanbinnen

Ze vangt klappen op en ze raakt gewond. Dat overkomt ons allemaal, maar ze laat het haar nooit iets doen. Haar kracht is fascinerend. Het is bijna onwerkelijk hoe ze met elke moeilijke situatie omgaat.

Vanbuiten is ze een ruwe bolster. Ze is nuchter en kalm. Ze weet gewoon wat ze moet zeggen en wanneer ze het moet zeggen. Alles aan haar lijkt stabiel en rationeel.

Ze is een gepassioneerde vrouw die precies weet wat ze uit het leven wil halen en niks zal haar in de weg staan. Niks zal haar plannen in de war brengen.

Nou, het lijkt in ieder geval zo.

Ze heeft het allemaal meegemaakt en het leven is niet aardig voor haar geweest. Haar hart is gebroken, iemand heeft haar bedrogen en ze heeft zoveel gehuild. Ze weet dus hoe het is.

Ze heeft het allemaal doorgemaakt en ze staat nog steeds overeind, sterker dan ooit. Ze heeft toxische relaties gehad en ze heeft zo vaak mensen een tweede kans gegeven, maar het verhaal eindigt altijd hetzelfde voor haar, net als voor alle vrouwen zoals zij.

De man die ze wilde redden wilde niet veranderen. Hij wilde niet gered worden en hij bleef maar misbruik van haar en haar vriendelijkheid maken tot ze geen energie meer overhad. Ze heeft alle ellende meegemaakt.

Ze is gemanipuleerd en ze is bespot. Hij heeft haar volledig voor schud gezet en ze heeft dit toegelaten omdat ze echt dacht dat hij zou veranderen. Ze dacht dat hij zou begrijpen hoeveel ze van hem hield en hoe gelukkig ze zouden kunnen zijn.

Ze heeft fouten gemaakt en daarvan geleerd. Ze was teleurgesteld en voelde zich bedrogen, maar ze heeft nooit opgegeven. Ze bleef vechten omdat ze zo in elkaar zit. Ze is een sterke vrouw. Ze gaat door met haar leven en doet alsof ze nooit gekwetst is.

Ze doet alsof haar niets overkomen is omdat ze weet dat ze niet in het verleden kan blijven hangen. Ze weet dat ze verder moet en dat ze elke strijd met alles in haar aan moet gaan. Ze verbergt haar wonden diep vanbinnen, waar niemand ze kan vinden.

Ze weigert iemand te laten weten dat ze kwetsbaar is. In ieder geval voorlopig, tot ze beter is. Tot ze genezen is. Ze is dapper en het lijkt alsof het prima met haar gaat. Maar, zoals je wel weet, is ze vanbinnen gekwetst en houdt ze dit geheim. Haar littekens zitten diep onder haar huid verborgen.

En alleen omdat ze niet te zien zijn betekent het niet dat ze geen zeer doen. Ze is het type vrouw bij wie je in de buurt wilt zijn. Ze is het type vrouw bij wie je aanklopt als je je rot voelt, als je iets dwarszit.

De goedheid van haar hart zal je een veilig en bemind gevoel geven. Dat doet ze voor anderen. Ze geeft hen veiligheid en troost.

Soms hebben we allemaal zo iemand nodig in ons leven, maar geen van ons vraagt zich af hoe ze zich voelen of dat ze pijn hebben omdat het altijd lijkt alsof het prima met ze gaat. Maar vaak is dit niet het geval.

Ze kan gewoon zo goed met haar problemen overweg omdat ze bescheiden is. Ze wil niemand tot last zijn met haar pijn. Ze weet dat al haar vrienden hun eigen problemen hebben en ze zal ze helpen, maar ze zal haar pijn voor zichzelf houden.

Niemand ziet dat ze gebroken is. Niemand ziet dat ze moeite doet om zichzelf weer te genezen. Niemand ziet de wonden die ze wanhopig probeert te stelpen. Niemand ziet dat ze zichzelf probeert te laten herstellen.

Als je slechts een keer naar haar kijkt denk je dat ze een perfect leven heeft. Misschien benijd je haar zelfs. Maar wat je niet ziet is dat ze constant vecht om te overleven, wat er in haar omgaat, onopgemerkt, onzichtbaar voor de buitenwereld. Maar er iets wat je niet weet.

Je ziet alleen de kanten die ze wil delen. Ze weet gewoon hoe ze dingen geheim moet houden. Dus als ze lijdt zal ze stilletjes lijden, zonder gedoe, alleen. Ze heeft zoveel kanten en geen daarvan is zo perfect als het misschien lijkt.

Ze heeft lelijke kanten, ze is soms vreselijk. Dit komt omdat ze slechts een mens is. Haar hart is niet van staal. Ze wil slechts dat je dat denkt omdat ze sterk is en ze nooit opgeeft. Het lijkt alsof niets haar uit het veld kan slaan en eerlijk gezegd zal niets daar ooit nog voor kunnen zorgen omdat ze alles al heeft doorgemaakt.

Ze is gekwetst geweest, ze heeft te maken gehad met verlies en ze is weer hersteld. Je zal nooit weten hoe teer ze is omdat ze je dat nooit zal laten zien.

Je zal nooit van de pijn of het verdriet in haar hart afweten omdat ze altijd glimlacht. Alles wat je zal zien is een dappere en sterke vrouw die altijd vooruitdenkt.

Waarom?

Omdat dit iets is wat je mag zien van haar.

Dit Is Waarom Een Sterke Vrouw Zoals Zij Zich Zo Gebroken Voelt Vanbinnen