Skip to Content

Dit Is Waarom Hij Steeds Terugkomt In Je Leven

Dit Is Waarom Hij Steeds Terugkomt In Je Leven

Heb je ooit een ex gehad die gewoon niet lang bij je weg kan blijven? Het lijkt erop dat wanneer je dingen beëindigt, hij altijd een manier vindt en in je leven terugkomt. En als alles weer normaal wordt, dan verdwijnt hij weer.

Deze emotionele rollercoaster kan erg vermoeiend zijn. Je hart is gebroken als hij vertrekt, maar al snel zul je je beter gaan voelen, alleen zodat hij weer in je leven terugkomt om je helemaal opnieuw door het liefdesverdriet te laten gaan. Het is een vicieuze cirkel die je echt kan uitputten.

Als je gevoelens voor hem hebt, dan begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om hem nog een kans te geven. Er is altijd hoop dat het deze keer anders zal zijn. Je gelooft dat hij terug blijft komen omdat hij echt van je houdt, maar is dat het geval?

Mannen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld. Ze trekken aan en stoten dan weer af, ze zorgen ervoor dat je je geliefd voelt, maar een paar dagen later verlaten ze je ineens. We rechtvaardigen dit gedrag door onszelf te vertellen dat ze bang zijn voor liefde en dat ze gewoon in de war zijn. We kunnen soms echte clowns zijn…

Helaas is het feit dat hij constant bij je terugkomt geen bewijs van zijn liefde. Het kan eigenlijk precies het tegenovergestelde zijn. Laten we enkele van de belangrijkste redenen doornemen waarom hij steeds in je leven terugkomt. Even een waarschuwing: ze zijn misschien niet wat je hoopt te lezen.

5 redenen waarom hij steeds terugkomt in je leven

Dit Is Waarom Hij Steeds Terugkomt In Je Leven

1. Hij voelt zich eenzaam

Je beste vriendin heeft je waarschijnlijk al verteld dat je ex je appt omdat hij zich eenzaam voelt en dat je er niet in moet trappen. Misschien heeft ze wel gelijk…

Meestal voelen mannen zich extatisch wanneer ze uit hun relaties stappen. De wereld is van hen om te veroveren, ze voelen zich bevrijdt en besteden niet te veel tijd aan het denken aan het meisje dat ze hebben verloren. Totdat op een dag alles ineens ophoudt.

Ze beginnen iemand te missen om mee te praten en iemand die er altijd voor hen zal zijn. Wat ze ook doen, ze voelen zich leeg omdat ze niemand hebben om dat mee te delen. De eenzaamheid begint en ze beginnen aan de persoon te denken die had beloofd er altijd voor hen te zijn.

Yep, je hebt het geraden – dat ben jij! Hij heeft iemand nodig die hem gezelschap houdt, en jij lijkt de persoon te zijn die altijd bereid is om dat te doen. Zodra zijn behoefte aan gezelschap is vervuld, denk dan niet dat hij niet meer zal vertrekken.

Het is echt egoïstisch om iemands gevoelens voor je eigen behoeften te gebruiken. Als hij echt van je hield, dan zou hij je verder laten gaan en je rust laten vinden, zonder je te storen wanneer hij iemand nodig heeft om hem vast te houden.

2. Hij is bang om zich te binden (maar wil je nog steeds aan zijn zijde hebben)

Als hij altijd zijn weg naar je terugvindt, dan is de kans groot dat je ex-vriendje wat problemen heeft om zich te binden waar hij aan moet werken. Met een therapeut, niet met jou.

Het is niet ongewoon voor mannen om hun relaties achter zich te laten wanneer het naar hun smaak iets ‘te echt’ worden. Ze beginnen over hun tijd als vrijgezel na te denken en over alle dingen die ze op het punt staan te verliezen, dus worden ze bang en vertrekken.

De waarheid is dat hij waarschijnlijk geen serieuze relatie wil, maar hij wil je nog steeds aan zijn zijde hebben. Hij blijft terugkomen en weer weggaan, zodat jullie relatie nooit te serieus wordt. Dat klinkt niet eerlijk, hè?

Het toont geen respect voor jou en je gevoelens. En het is een duidelijke indicator dat zijn gevoelens voor jou ook niet te diep zitten. Ik weet dat het waarschijnlijk moeilijk is om dat over een man te horen van wie je houdt, maar er komt een moment dat je jezelf op de eerste plaats moet zetten.

Je verdient een man die van je houdt en de rest van zijn leven met je wil doorbrengen. Vergeet niet: zijn problemen om zich te binden zijn niet jouw schuld. Je verdient echte liefde. En je krijgt het als je stopt met kansen aan mannen te geven die ze niet verdienen.

3. Er is geen emotionele intimiteit

Hoewel het misschien lijkt alsof hij in je leven terugkomt omdat hij veel om je geeft, hebben we slecht nieuws voor je. Het is waarschijnlijk het tegenovergestelde.

De reden waarom je ex steeds terugkomt in je leven, is misschien omdat hij je als niets meer dan iemand ziet met wie hij een FWB-relatie kan hebben. Wanneer een man van je houdt, dan zal hij er alles aan doen om je aan zijn zijde te houden.

Wanneer hij dat soort emotionele band mist, dan zal hij niet veel om de status van jullie relatie geven. Zolang hij maar iemand heeft die aan zijn behoeften kan voldoen. Als hij zijn vrijheid leuker vindt dan jou, dan is het misschien tijd om voor jezelf op te komen en deze keer zelf degene te zijn die de relatie verlaat.

4. Hij haat het om je met iemand anders te zien

Dit Is Waarom Hij Steeds Terugkomt In Je Leven

Zoals ik al zei, mannen kunnen ingewikkeld zijn. Soms geven ze niet genoeg om je om bij je te blijven, maar ze zouden het nog steeds haten om je met iemand anders te zien. Het is geen liefde. Het is pure controle en een behoefte aan eigendom, en het kan op de lange termijn echt giftig zijn.

In feite kan jou met iemand anders zien of het zich zelfs voor te stellen zijn fragiele kleine ego schaden. Dus houdt hij je liever voor zichzelf om dat te vermijden. Er is niets erger dan eindelijk verder te kunnen gaan als je ex besluit om terug in je leven te komen en met je hoofd te rotzooien.

5. Hij heeft geen andere opties

Dit is misschien een moeilijke pil om te slikken, maar er is een kans dat jij zijn laatste optie bent. Hij heeft de dingen met jou beëindigd, klaar om andere vrouwen te ontmoeten, maar hij werd volkomen teleurgesteld toen hij de datingwereld betrad.

Niemand wilde bij hem zijn, hoe hard hij het ook probeerde. Dus wendde hij zich tot één persoon die hem hoe dan ook terug zou nemen. Doe jezelf een plezier en blokkeer zijn nummer. Je wilt niet iemands laatste keuze zijn, en je verdient iemand die jou als zijn topprioriteit zal maken.