Skip to Content

Een Man Als Hij Is Je Tranen Niet Waard

Een Man Als Hij Is Je Tranen Niet Waard

Geloof me. Een man als hij is je tranen niet waard, want als hij dat wel was, dan zou hij je überhaupt nooit hebben laten huilen.

Geef hem niet de voldoening om je te zien huilen of je verdrietig te zien, want dat is precies wat hij wil zien. En nogmaals hij is je tranen niet waard.

Hij wil er zeker van zijn dat je nog steeds huilt om je slechte beslissing om bij hem te zijn. Dat je nog steeds hetzelfde onschuldige meisje bent dat om zijn liefde en aandacht huilt.

En dat je nog steeds hetzelfde meisje bent dat alles voor hem zou doen om bij je terug te komen.

Maar dat ben je niet!

Een Man Als Hij Is Je Tranen Niet Waard

Geef hem niet de voldoening om te denken dat je dat wel bent. Je bent niet meer hetzelfde meisje als vroeger en dat is meer dan oké.

Mensen veranderen, en verandering is wat ons sterker en wijzer maakt in onze toekomstige beslissingen. Het is een onvermijdelijke kracht die je ogen opent. En je de dingen laat zien die je al die tijd niet hebt kunnen zien.

Het laat je beseffen dat een man als hij je tijd en tranen niet waard is.

En dat zal hij nooit zijn. Als hij er niet voor je was toen je hem het meest nodig had, dan heb je hem nu zeker niet nodig om je met de pijn te troosten die hij zelf heeft gecreëerd.

Je hebt geen man nodig die niet bereid is om aan zichzelf te werken en de gevolgen van zijn acties te beseffen.

Je hebt geen man nodig om je een goed gevoel over jezelf te geven, omdat hij niet eens in staat is om zichzelf gelukkig te maken.

En zo’n man is je tijd niet waard. Hij verdient het niet om in je leven te zijn, omdat hij niets heeft gedaan om te bewijzen dat hij het waard is.

Houd niet vast aan iets dat nooit bedoeld was om te blijven.

Hij was gewoon een willekeurige vreemdeling die per ongeluk op je deur klopte, je verleidde om te geloven dat je hem kent en toen wegliep. Het was nooit zijn bedoeling om te blijven.

Een man die vastbesloten is om te blijven, zal er alles aan doen om het mogelijk te maken.

Hij wist niet hoe hij je met respect, waardering en bewondering moest behandelen. Dit zijn namelijk allemaal eigenschappen van een echte man en niet van een man zoals hij.

En daarom is hij het niet waard om in je herinnering te blijven. Hij behoort tot je verleden dat je moet loslaten.

Wijd je aan het heden.

Denk aan alle goede dingen die je in het leven hebt en wees er dankbaar voor.

Huil niet om een man die een fout heeft gemaakt, want fouten zullen altijd gebeuren. En daar kun je niets aan doen. Wat je kunt doen, is je gedachten op een rijtje zetten en jezelf aan het leven in het heden wijden.

Verwijder alle slechte momenten uit je verleden, leef in het heden en kijk uit naar de toekomst. Het heden zal je verlichting brengen en de toekomst zal je hoop brengen.

Geef niet op nu je halverwege bent! Adem in, verzamel je moed en breng tijd door met mensen van wie je houdt en met mensen die van jou houden.

Vergeet niet dat het voorbij zal gaan.

Hoe moeilijk het nu ook lijkt, onthoud dat je je niet voor altijd zo zult voelen. Het is slechts een tijdelijke transformatie van je ziel die nodig is om je tien keer sterker en moediger te maken voor de dingen die in de toekomst gaan komen.

En geloof me, er zullen magische dingen gebeuren als je besluit om je verleden los te laten en een man die je liefde niet waard is.

Wanneer je besluit om een leven te leiden dat je verdient te leven. Neem geen genoegen met minder dan wat je verdient.

Er gebeuren geweldige dingen als je voor de toekomst en voor de man openstaat die weet hoe hij voor je hart moet zorgen.