Skip to Content

7 Manieren Om Wraak Op Je Ex Te Nemen

7 Manieren Om Wraak Op Je Ex Te Nemen

Als je gewond raakt, is het eerste wat er gebeurt, dat je boos wordt. Als je kon, zou je wraak op je ex nemen zoals nog nooit iemand eerder heeft gedaan.

Je kunt niet begrijpen waarom de dingen moesten gebeuren zoals ze gebeurden.

Waarom moest hij je hart breken, erop stampen en het langs de kant van de weg achterlaten?

Je hebt geen idee wat je overkomt en waarom je je voelt zoals je je voelt. In al die woede zie je niet dat gedumpt worden een goede zaak is.

Je begrijpt niet dat hij je nog een kans heeft gegeven om ware liefde te vinden. Dat het wegwerken van hem het beste is wat je had kunnen overkomen.

Dus je hunkert naar wraak – oh die zoete, zoete wraak op je ex.

Ik heb het niet over het sleutelen van zijn auto of het stalken van hem, want dat is echt verontrustend.

Wraak is goed, maar alleen als die wraak je niet naar zijn niveau laat dalen of je eigen hoofd in de war brengt.

Laten we zeggen dat ik het heb over gezonde wraak op je ex, het soort waarbij je je beter voelt door niets rechtstreeks schadelijk voor hem te doen.

Bekijk enkele manieren waarop je wraak op hem kunt nemen, maar door de hoofdweg te nemen en je trots en ego intact te laten:

Ga verder met je leven

7 Manieren Om Wraak Op Je Ex Te Nemen

Je moet hem vergeten en verder gaan met je leven. Neem moedige stappen richting jouw toekomst en zorg ervoor dat hij het weet.

Geef hem niet de voldoening om te zien dat je pijn hebt omdat hij je heeft verlaten. Geef hem geen reden om te denken dat hij het belangrijkste in je leven was, ook al was hij dat wel.

Dat verdient hij niet, omdat hij je heeft verlaten, zonder afsluiting. Hij gedroeg zich als een jongen en niet als een man.

De beste wraak die je kunt krijgen, is ervoor zorgen dat je verder gaat en dat het goed met je gaat en dat weet hij!

Wraak op je ex: Karma doet wonderen

Je hoeft praktisch niets te doen. Laat de hersenspelletjes en sluwe plannen los, want ze zullen je niets opleveren.

Ze zullen je slechts een moment een voldaan gevoel geven, maar als je afkoelt, word je weer verbitterd en verdrietig.

Laat karma haar ding doen. Als hij het verdient om gestraft te worden, zal hij dat ook doen en hoef jij er niets aan te doen.

Je weet wat ze zeggen: ‘What goes around, comes back around’. Zijn beurt komt nog wel, wacht maar af.

Tijd om fit te worden!

Train! Ga naar de sportschool wanneer je tijd hebt.

Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het is ook de beste manier om stoom af te blazen en dat gevoel van ontspanning op te wekken alsof niets je kan raken.

Het voordeel is dat je je lichaam in perfecte conditie brengt en vanaf dat moment niets meer hoeft te doen.

Bij de geringste glimp van jou en je verbluffende figuur zal het hem spijten dat hij je ooit heeft verlaten. Maar tegen die tijd zal het te laat zijn.

Wraak op je ex: Zeg helemaal niks

Ik weet dat je tegen hem wilt schreeuwen en dat je gefrustreerd bent, maar geloof me, soms is het gewoon het beste om niets te zeggen en je eigen kant op te gaan.

Negeer hem gewoon. Als hij je heeft bedrogen, is hij waarschijnlijk een narcist en er is niets dat narcisten meer haten dan genegeerd te worden.

Je raakt de roos als je hem zo veel mogelijk negeert.

Neem geen wraak op je ex, maar zorg voor jezelf

In plaats van wraak op je ex te nemen, richt je je energie op genezing en beter worden.

Want als je je op hem concentreert en op manieren om wraak te nemen, zul je niet genoeg energie overhouden om weer op eigen benen te komen.

Vergeet hem en concentreer je op jezelf, op beter worden, op het genezen van je gebroken hart en op het terugkrijgen van je zelfrespect.

Het ligt in onze aard om wraak te willen nemen en niet iedereen kan het weerstaan, maar geloof me, het is zoveel bevredigender en beter voor je om jezelf voor hem te plaatsen en verder te gaan.

Doe alleen wat jullie samen gepland hadden

Je leven hoeft niet te stoppen als je niet meer samen bent. Doe de dingen die je van plan was samen met hem te doen, maar doe ze allemaal alleen.

Als je op reis wilde gaan, maar het is uit, doe het dan alleen.

Geloof me, een beetje eenzaamheid en ergens ver weg van de mensen die je kennen, is iets waar je baat bij zult hebben.

Je moet je hoofd leegmaken en accepteren wat er is gebeurd. Dat ga je niet voor elkaar krijgen door thuis te snikken en wraak op hem te plannen.

Wraak op je ex: Schrijf op wat je is aangedaan

7 Manieren Om Wraak Op Je Ex Te Nemen

Je hoeft geen schrijver te zijn om te kunnen schrijven. Neem gewoon een vel papier en schrijf je emoties, je woede, frustratie en verdriet eruit… schrijf het allemaal op.

Laat die emoties los en schrijf ze op. Ze hoeven niet met elkaar verbonden te zijn en jouw verhaal hoeft nergens op te slaan. Het enige doel hiervan is om alles eruit te laten.

Je zult je beter voelen, je zult het zien en wie weet ontdek je een lang verborgen schrijftalent en zul je de idioot bedanken die je pijn heeft gedaan, je heeft gemanipuleerd en je met rust heeft gelaten.