Skip to Content

Heb Genoeg Lef Om Een Man Te Verlaten Die Weigert Om Zich Te Binden

Heb Genoeg Lef Om Een Man Te Verlaten Die Weigert Om Zich Te Binden

Voor een meisje zoals jij, dat in een echte, sprookjesachtige liefde gelooft, is het ergste van modern daten dat mensen op de een of andere manier informele relaties hebben genormaliseerd.

Het is alsof het woord verbintenis uit het woordenboek is gehaald en een gezonde, serieuze relatie een jackpot is geworden in plaats van iets normaals en iets om te verwachten.

Nee, je bent niet iemand die oordeelt over degenen die vrijwillig  bij scharrels betrokken raken. Het is één ding als geen van de betrokken partijen geïnteresseerd is in een verbintenis en alleen maar plezier willen hebben.

Het is echter iets anders als je in een situatie zit waarin je naar echte romantiek hunkert, terwijl de ander niet eens nadenkt over zaken als loyaliteit en trouw en dit is precies wat er met jou aan de hand is.

Zolang je je kunt herinneren, ben je door mannen omringd die niet in langetermijnplannen geïnteresseerd zijn. Mannen die het prima vinden om iets tijdelijks te hebben en die niet meer willen dan dat.

Een herinnering om geen labelloze relatie te accepteren waarin je nooit weet waar je aan toe bent.

Heb Genoeg Lef Om Een Man Te Verlaten Die Weigert Om Zich Te Binden

Toch is dit een herinnering voor jou om geen genoegen te nemen met minder dan je wenst en verdient.

Vergeet sociale normen. Vergeet het nieuwe normaal en focus op wat voor jou normaal is.

Het maakt niet uit wat iemand je vertelt, het is niet oké voor een man om mooie praatjes te hebben, om hem je hele zelf te geven, om je uiteindelijk te vertellen dat hij emotioneel niet beschikbaar is zodra de dingen een beetje serieus beginnen te worden.

Het is niet oké om genoegen te nemen met casual daten als je meer wilt. Het is niet oké om kruimels van iemands liefde en aandacht te accepteren als je weet dat je meer verdient.

Ik smeek je om jezelf dit niet aan te blijven doen. Ik vraag je om je te herinneren wat je waard bent en genoeg lef te hebben om te gaan voor wat je wilt.

Wees niet bang dat mensen je ouderwets zullen noemen, alleen maar omdat je een label eist. Wees niet bang om als bezitterig jaloers beschouwd te worden, alleen maar omdat je exclusiviteit en trouw wilt.

Wees niet bang om als aanhankelijk over te komen, alleen maar omdat je iemands onverdeelde aandacht wilt.

Heb Genoeg Lef Om Een Man Te Verlaten Die Weigert Om Zich Te Binden

Wees niet bang om als preuts gezien te worden, alleen maar omdat je weigert om je lichaam te geven aan iemand die niet wil dat je hart, geest en ziel eraan vast zitten.

Geloof me hierin, je bent niet gek omdat je volledige toewijding wilt. Je bent niet al te kieskeurig, omdat je een man wilt die bereid is om wat moeite in jullie relatie te steken.

Je normen zijn niet ongelooflijk hoog, alleen maar omdat je een aantal basisdingen verwacht, zoals liefde, respect en waardering. Je vraagt niet te veel alleen maar omdat je loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde wilt.

Je bent zelfs moediger dan de rest van de wereld en ik vraag je om zo te blijven.

Ik ben hier om je te smeken om te vertrekken zodra een man je vertelt dat hij je niet kan geven wat je wilt.

Op het moment dat hij excuses begint te maken voor zijn vermeende emotionele onbeschikbaarheid en op het moment dat je kan zien dat hij geen beslissing over je kan nemen.

Vraag ik je om weg te lopen van elke man die niet volwassen genoeg is om zich aan één relatie tegelijk te wijden.

Heb Genoeg Lef Om Een Man Te Verlaten Die Weigert Om Zich Te Binden

Van een man die niet het fatsoen heeft om jou te kiezen of die jou niet als zijn eerste en enige keus behandelt.

Wees moedig genoeg om de waarheid onder ogen te zien en te beseffen dat dit type man nooit zal veranderen. Moedig genoeg om te weten dat je hem niet kunt redden en zijn hart niet voor liefde kunt openen.

Ik vraag je om dapper genoeg te zijn om altijd voor jezelf te kiezen boven een halfslachtige liefde. Om jezelf te kiezen boven de mogelijkheid van een bijna relatie en over iemands potentieel.

Heb lef genoeg om je eigen hart te breken en weg te lopen van iemand waar je veel om geeft, simpelweg omdat je weet dat hij je niet verdient.

Dapper genoeg om jezelf nu pijn te doen in plaats van je maanden of zelfs jaren door hem te laten kwetsen.

Het belangrijkste is dat je moedig genoeg bent om in deze harde wereld single te blijven totdat de man in je leven verschijnt die je de toewijding kan geven waarnaar je op zoek bent.

Wees geduldig genoeg om op zijn komst te wachten in plaats van al je tijd aan al die verkeerde mannen te verspillen.

Wees dapper genoeg om nooit onder de druk van anderen te buigen die je vertellen dat je op iemand wacht die nooit zal komen.

Moedig genoeg om nooit het vertrouwen te verliezen dat echte mannen die het vermogen hebben om zich aan één vrouw te wijden bestaan.

Ik smeek je om lef genoeg te hebben om niet toe te staan dat iemand je waarde vermindert.

Dapper genoeg om altijd te onthouden hoe waardevol je eigenlijk bent en nooit broodkruimels van iemands bijna liefde en onechte aandacht te accepteren.

PinFlight Image