Skip to Content

Het Mooie Aan Het Ontmoeten Van Een Goede Man Nadat Je Een Toxische Relatie Hebt Gehad

Het Mooie Aan Het Ontmoeten Van Een Goede Man Nadat Je Een Toxische Relatie Hebt Gehad

Toxische relaties zijn de gemeenste relaties die je ooit zou kunnen hebben. Dit zijn relaties waarin je jezelf volledig aan iemand geeft die in jouw ogen de ware is. 

Maar dan begint hij je teleur te stellen en kwetst hij je op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden, en dus wankelt je geloof in de liefde. 

Je hebt niet meer hetzelfde beeld van de liefde en je denkt dat je nooit meer verliefd zal worden.

Je voelt je gebruikt, gebroken en depressief, en hoe graag je ook over degene heen wilt komen die je belabberd heeft behandeld, lukt dit je niet. 

Je vindt het vreselijk dat je nog steeds gevoelens voor hem hebt en je weet goed niet wat je moet doen. 

Je denkt dat jij alle problemen hebt veroorzaakt en je ziet het niet helder in. Je geeft hem nog altijd niet de schuld van wat er tussen jullie in gebeurd omdat je denkt dat jij zelf iets had kunnen doen om het te laten slagen. 

Maar de harde waarheid is dat je niks had kunnen doen om de relatie, die al meteen gedoemd was te mislukken, te redden. 

Het ging niet om jou, het ging allemaal om hem. Jij bent niet degene die onbeminnelijk is, dat geldt juist voor hem. Jij bent niet de boeman, dat is hij. 

En ik weet dat het je wat tijd zal gaan kosten om alles op een rijtje te zetten, maar uiteindelijk zul je alles helder in gaan zien. 

En wanneer je leert om van jezelf te houden, wanneer je jezelf een tweede kans geeft en wanneer je je realiseert dat er zeker leven na hem is, zul je eindelijk zover zijn om verder te gaan. 

Zodra je volledig bent genezen, zul je in staat zijn om een nieuw hoofdstuk te beginnen. 

Je zal niet meer denken dat je onbeminnelijk bent. 

Je zal zelfs denken dat je liefde verdient die blijvend is. En dat is waar je steeds naar op zoek zal zijn.

Je zal geen onzin pikken, want je hebt dat al genoeg door de vingers gezien in je vorige relatie

Je zal een andere man je niet als optie laten behandelen of toelaten dat hij je hoofd in de war probeert te brengen. Je zal het contact verbreken met iedereen die dat bij je probeert te doen. 

Maar na alle tumult, na het liefdesverdriet, de tranen die je gelaten hebt en de depressieve nachten waarop je probeerde een uitweg te vinden, maar die niet vond, zul je een nieuw iemand tegenkomen. 

Er zal een man voorbijkomen die vindt dat jij het waard bent. Je zal een goede man ontmoeten wanneer je dat helemaal niet had verwacht.

Je zal hem tegenkomen en je zal niet meteen doorhebben dat hij de ware is.

Hij zal evengoed moeite voor je doen en je zal hem steeds meer zien staan. Een goede man zal je niet meteen als hij binnenkomt het hof maken. In plaats daarvan zal hij daar de tijd voor nemen, want hij wil niets forceren. 

Hij is het type dat op zou geven als een vrouw geen interesse toont. Hij is een echte heer en hij behandelt alle vrouwen goed. 

En dat is de man op wie je moet wachten, want hij is het wachten meer dan waard. En zodra hij voorbijkomt, zul je zien wat echte liefde is. 

Je zal zien hoe mooi het is om een goede man te ontmoeten nadat je net een toxische relatie hebt gehad.

Als je bij hem bent zullen je dromen uitkomen. Je zal je eindelijk bijzonder en uniek voelen. Je zal hem niet hoeven smeken om aandacht, want hij zal slechts oog voor jou hebben. 

Als je bij hem bent hoef je niet te piekeren of je goed genoeg bent of of je het genoeg verdient. 

Je zal al die negatieve emoties van de toxische relatie niet voelen. In plaats daarvan zul je de gelukkigste vrouw op aarde zijn en zul je je positieve energie op de mensen om je heen projecteren. 

Als je de ware ontmoet, zal alles opeens op zijn plek vallen. Je zal het gevoel hebben dat je de wereld met één hand aankan terwijl hij je andere hand vastheeft. En je zal in alles uit gaan blinken.  

Als je de ware hebt gevonden zul je weer voelen dat je leeft— je voelt weer levensvreugde nadat je zolang verdrietig en depressief bent geweest. En dat zal het beste gevoel ooit zijn. 

De juiste man, je goede man, zal je laten zien dat de liefde niet lastig hoort te zijn en dat je niet keihard je best hoeft te doen om je partner tevreden te stellen. Hij zal je laten zien dat liefhebben net zo natuurlijk is als ademhalen. 

Hij zal je alles geven waar je al zolang naar hebt verlangd en niets zal te moeilijk voor hem zijn. Hij zal het je naar de zin maken en je laten zien dat iedere man van geluk zou spreken als jij zijn partner was. 

De ware zal ervoor zorgen dat je weer in de liefde gelooft en als je bij hem bent zal alles kloppen. Alle puzzelstukjes zullen in elkaar passen en je zal rust vinden. 

Hij zal je vasthouden terwijl jij jezelf probeert te repareren nadat je een toxische relatie bent ontvlucht en hij zal bovendien erg geduldig met je omgaan. 

Hij zal altijd proberen om je te begrijpen en je kwetsen is het laatste waar hij ooit aan denkt.

Hij zal je waarderen omdat hij inziet dat je veel kwaliteiten hebt en alles wat hij doet zal hij met liefde doen. 

Een man als hij zou zijn eigen geluk opofferen als dat betekende dat jij wel gelukkig zou zijn.

Hij is het type dat jou op de eerste plaats zou zetten, zelfs als je daar niet om hebt gevraagd. 

Hij is je droomman, je beste vriend, je geliefde, je reddende engel, je nachtelijke oproep en je menselijke dagboek. Hij is je wederhelft.

En het beste van alles is dat hij niet weg zal lopen.   

Het Mooie Aan Het Ontmoeten Van Een Goede Man Nadat Je Een Toxische Relatie Hebt Gehad