Skip to Content

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

Wij meisjes zijn gewoonlijk net zo schuldig aan onze gebroken harten als de mannen die ons pijn hebben gedaan. We houden er namelijk nooit rekening mee dat hij zich moet bewijzen voordat hij onze aandacht waard is.

We haasten ons in nieuwe relaties en we vertrouwen zo gemakkelijk op een man met wie we aan het daten zijn.

Fout! Voordat je je volledige aandacht aan een man geeft, moet je er eerst van overtuigd zijn dat hij oprechte gevoelens voor je heeft en dat hij een serieuze relatie met je wil hebben.

Maak het hem niet gemakkelijk, want hij moet bewijzen dat hij jou verdient.

Hier vind je 8 manieren waarop hij zich moet bewijzen. Zo weet je zeker dat je een man vindt die jouw onverdeelde aandacht verdient.

1. Hij heeft altijd tijd voor je

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

Zelfs als hij een veeleisende baan heeft en elke dag een heleboel werk te doen heeft, moet hij wat tijd voor je vinden.

Zelfs als hij het drukste schema heeft, zou hij wat tijd moeten nemen om je te zien.


Laat hem bewijzen dat jij zijn prioriteit bent. Dat je belangrijker bent dan zijn baan en zijn dagelijkse verplichtingen.

Zo zal hij bewijzen dat jij en je relatie echt iets serieus voor hem betekenen.

2. Laat hem bewijzen dat hij op een gezonde manier kan communiceren

Elk stel heeft wel wat problemen en meningsverschillen, en jij ook zeker. Het belangrijkste is hoe je met die problemen omgaat.

Je man moet bewijzen dat goede communicatie tussen jullie twee erg belangrijk voor hem is. Omdat het essentieel is voor elke gezonde relatie.

Als hij ervoor kiest om je problemen elke keer met ruzie op te lossen, dan verdient die man je aandacht helemaal niet.

Je hebt geen giftige relatie nodig, noch een man die niet weet hoe hij meningsverschillen op een gezonde manier moet benaderen.

3. Jouw behoeften zijn belangrijk voor hem

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

Als hij wil bewijzen dat je belangrijk voor hem bent, zal hij moeten bewijzen dat jouw behoeften altijd even belangrijk zijn als die van hem. Of zelfs nog belangrijker.

Een man die sommige van je behoeften niet kan vervullen, zal je een compromis aanbieden. Hij wil niet graag dat jij met lege handen achterblijft.

Iemand die om je geeft, zal hij altijd zijn best doen om je gerespecteerd, gelukkig en geliefd te laten voelen.

4. Zijn woorden worden gevolgd door daden

Zijn woorden zouden nooit genoeg voor je moeten zijn. Je moet hem altijd laten bewijzen dat zijn woorden worden waargemaakt door zijn acties. Sta niet toe dat hij tegen je liegt.

Als hij alleen een man van woorden is, niet van daden, dan heb je hem niet nodig. Je verspilt alleen je tijd aan hem omdat hij waarschijnlijk tegen je liegt en je zult die relatie zeker met een gebroken hart verlaten.

5. Laat hem bewijzen dat hij altijd zijn beloften nakomt

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

Als hij je iets belooft, moet hij altijd zijn best doen om die belofte na te komen. Op die manier zal hij vertrouwen in je relatie opbouwen en de band tussen jullie sterker maken.

Je moet je bewust zijn van het feit dat als hij zijn beloften niet nakomt, dit betekent dat hij niet om je relatie geeft of dat je misschien teleurgesteld zult raken.

Vraag jezelf af, wil je echt bij iemand zijn die niet om je gevoelens geeft?

6. Hij zal je laten zien dat zijn bedoelingen eerlijk zijn

Je moet een man niet je onverdeelde aandacht geven als hij niet kan bewijzen dat hij een serieuze, gezonde relatie met je wil.

Als hij je relatie alleen maar als een informele aangelegenheid beschouwt, waarom zou je hem dan je aandacht schenken en je tijd verspillen aan een man die niet eens echt met je wil daten?

7. Laat hem bewijzen dat hij zijn toekomst serieus neemt

8 Manieren Waarop Hij Zich Moet Bewijzen

Als je iemand je onverdeelde aandacht geeft, betekent dat dat je om hem geeft. Dat je een sterke en oprechte relatie met die persoon wilt hebben.


Wanneer je denkt dat hij daar de man voor is, moet je met hem praten over zijn gedachten over zijn toekomst.

Je moet hem niet meteen vragen of hij een toekomst in jou ziet, maar schroom niet om te praten over zijn algemene plannen voor de komende jaren.

Als hij niets specifieks heeft voor zijn toekomstplannen, moet je je ervan bewust zijn dat je een relatie hebt met een persoon die niet weet wat hij van zijn leven wil. Erger nog, hij accepteert het, zelfs als je je hele toekomst al hebt gepland.

8. Hij moet bewijzen dat hij exclusief met jou wil daten

De juiste man zal je duidelijk maken dat hij jou en alleen jou wil daten. Spelers laten exclusieve dating er altijd uitzien als iets dat je nooit bij hen zou kunnen hebben.

Als je eerlijk bent in je bedoelingen voor iemand, zorg je ervoor dat ze weten hoe serieus je hen en je relatie neemt.

Wanneer hij er geen duidelijke uitspraak over doet, vraag hem dan wat hij vindt van exclusief daten. Aarzel niet om te eisen wat je wilt hebben.

Als je verliefd wordt op iemand, wil je die persoon natuurlijk helemaal voor jezelf.

De volgende keer dat je iemand nieuw ontmoet, haast je dan niet om hem alles te geven zonder te weten hoeveel hij om je geeft.

Geef hem de tijd om te bewijzen dat hij je niet zal achterlaten of verraden. Je hart verdient zoveel meer dan nog een giftige ervaring.

PinFlight Image