Skip to Content

Je Zal Spijt Krijgen Dat Je Het Meisje Bent Kwijtgeraakt Dat Alleen Maar De Jouwe Wilde Zijn

Je Zal Spijt Krijgen Dat Je Het Meisje Bent Kwijtgeraakt Dat Alleen Maar De Jouwe Wilde Zijn

Ik weet dat je denkt dat je haar niet zal gaan missen omdat je op het moment geniet van het single zijn, maar op een dag zal je wensen dat ze nog bij je was.  

Het zal hard binnenkomen wanneer je dat het minst verwacht en je zal er niets aan kunnen veranderen omdat zij gelukkig zal zijn met iemand die haar voor altijd heeft gekozen.

Ooit zul je spijt hebben dat je het meisje bent kwijtgeraakt dat de jouwe wilde zijn

Je zal wensen dat ze er was om naar je te luisteren en om je te vertellen dat hoewel het nu niet van een leien dakje gaat, het beter zal worden. 

Je zal haar verlegen glimlach missen van toen je haar zoende en dat ze op je tenen stapte, zodat ze je kon omhelzen en je de warmste zoen ooit kon geven. 

Nadat je tijd hebt doorgebracht met zoveel meiden, zul je je realiseren dat zij de ware was, degene die haar wereld op zijn kop zette voor jou. 

En als die dag aanbreekt, zul je er niets aan kunnen veranderen. 

Je zal haar slechts vanaf een afstandje kunnen zien, terwijl ze van haar leven geniet, samen met de man die wel wist hoe hij moest koesteren. 

En je zal maar al te graag in zijn schoenen staan.

Maar die kans zul je niet krijgen, want ze zal haar leven met jou volledig stopzetten.

Nadat ze haar hart aan je gaf en je het verpletterde alsof het niks was, heeft ze zich voorgenomen dat ze je uit haar hoofd zou zetten. 

Denk maar niet dat het eenvoudig was om de enige man van wie ze ooit had gehouden op te geven, maar bij je blijven en slechts de kruimels krijgen kwetste haar dieper dan toen ze bij je wegging. 

Ze ging bij je weg omdat ze niets had om aan vast te houden.

Ze ging bij je weg omdat ze een verdomd goede reden daarvoor had. Ze kon er niet langer tegen om om je liefde te moeten hoeven smeken. 

Ze deed zo hard haar best om je ogen te openen, maar je weigerde dat te doen en je ging ervan uit dat ze er altijd zou zijn. 

Je nam haar voor lief en kijk nou wat je hebt gedaan. Je bent een meisje kwijtgeraakt dat echt de jouwe wilde zijn.

Je bent een meisje kwijtgeraakt dat al haar hoop op jouw liefde had gevestigd, met het idee dat de tijd je zou veranderen en dat je haar uiteindelijk de liefde zou geven waar ze zo naar had verlangd. 

Ze wilde alleen maar dat je voor haar vocht, maar zelfs dat was te veel gevraagd.

Het moment waarop ze zei dat ze bij je wegging was voor in jouw ogen je gelukkigste dag, terwijl ze zich sterk hield, maar zodra ze jou de rug toekeerde barstte ze in tranen uit, ze smeekte God om je haar naam te laten roepen, om haar te vragen om te blijven.

Ze moest horen dat je haar nodig had en dat je je leven niet kunt voorstellen zonder haar.  

Maar ze hoorde slechts stilte. Zo’n doodse stilte dat het haar meerdere keren opnieuw in haar hart stak. 

De dag dat je zei dat je haar niet nodig had, was het moment dat ze stierf. 

Ze stierf vanbinnen en al haar emoties verdoofden. Ze voelde niets meer en ze hield slechts de botte blik over en hoopte dat je van gedachten zou veranderen. 

Ze hoopte dat je haar zou bellen en dus staarde ze dagenlang naar een leeg scherm. Maar dat was het enige wat ze steeds te zien kreeg – een leeg scherm en veel hartenpijn. 

Ze kon niet geloven dat je de liefde zo snel had opgegeven, zonder dat je het wilde proberen. 

Ze vroeg je niet om haar de wereld te geven, ze wilde slechts een warme omhelzing en een troostend woord als ze verdrietig was. 

Ze wilde je liefde, maar ze hield daar slechts een ondraaglijke pijn en een gebroken hart aan over. 

Ze dacht dagenlang aan wat zij misschien fout had gedaan. Ze stelde zoveel vragen, maar ze kon geen antwoorden vinden. 

Dus gaf ze eindelijk op. Ze gaf jou op omdat jij haar al veel eerder had opgegeven.

Nu is ze niet langer dezelfde vrouw, want ze heeft een levensles geleerd op de hardst mogelijk manier. 

Dus ging ze verder. 

Ze ging verder omdat ze zich realiseerde dat ze niet op dezelfde plek kan blijven dwalen en dat dingen niet uit zichzelf zullen veranderen. 

Ze wist dat ze iets met haar leven moest doen om weer te genezen. 

En als je haar op dit moment zou zien, wed ik dat je haar niet zal herkennen. Ze is nu een sterke vrouw, een vrouw die zich niet zo makkelijk aan anderen openstelt. 

Ze raakt niet meer zo snel gehecht aan mensen en ze vraagt nu aan mensen om hun liefde te bewijzen voordat ze het beantwoordt. 

En hoe zit het met jou?

Hoewel zij nu gelukkig is, ben jij nog steeds dat stuk vuil. Je wist niet hoe je het meisje moest koesteren dat meer van jou hield dan van zichzelf. 

Het is je gelukt om het kostbaarste in je leven kwijt te raken, en nu heb je daar spijt van.

Na zoveel tijd ben je je gaan realiseren dat ze eigenlijk een ruwe diamant was, een vrouw om van te houden en die je beste vriend had kunnen zijn. 

Ze probeerde om jou tegen jezelf te beschermen, maar dit lukte haar niet. Verafschuw haar niet omdat ze je heeft opgegeven, want dat maakt haar niet zwak.

Dat houdt slechts in dat ze te lang sterk is gebleven. Ze is niet bij je weggelopen, je hebt haar door je vingers laten glippen. 

En je verdient het om de rest van je leven aan haar te denken. 

En nu dat ze gelukkig is, laat haar gaan.

Probeer niets, want je weet dat je haar nooit zou kunnen geven waar ze echt behoefte aan heeft.

Laat haar gelukkig zijn in de armen van een andere man, zelfs jij weet dat ze een betere man verdient dan jij ooit voor haar was. 

Je Zal Spijt Krijgen Dat Je Het Meisje Bent Kwijtgeraakt Dat Alleen Maar De Jouwe Wilde Zijn