Skip to Content

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Liefde is moeilijk, net als relaties, vooral met al deze datingtrends zoals ghosting en love bombing. En als klap op de vuurpijl zijn er enkele echt slechte mannen die je als de pest moet vermijden, omdat ze je leven tot een hel maken.

Zelfs terwijl je dit nu leest, schoot er iemand in je hoofd en je kunt je de hel herinneren die hij je heeft doorgemaakt.
Ik weet zeker dat je nog meer soorten mannen kent om aan deze lijst toe te voegen, maar dit zijn de ergste van de ergste.

1. De man die net uit een relatie komt zal je leven tot een hel maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Deze mannen zijn er nog niet klaar voor om zich volledig aan je te binden en je te geven wat je nodig hebt. Verwacht geen stabiele en gezonde relatie.

Hij zit te vast in het verleden om naar de toekomst te kijken. Misschien gebruikt hij je gewoon als een rebound-meisje. Misschien probeerde hij het feit te verbergen dat hij net uit een relatie kwam, wat nog erger is.

Vanaf het begin was hij niet eerlijk tegen je en je kunt geen gezonde relatie verwachten als deze op oneerlijke fundamenten is gebouwd.

Het ergste wat hij je kan aandoen, is je leiden totdat je waanzinnig en diep verliefd wordt. Net als je denkt dat je er komt, is hij niet klaar om verder te gaan.

Hij is niet klaar voor een nieuwe serieuze relatie en op het moment dat hij het beseft, zal hij je ghosten.

2. Mannen met ambitie

Mannen die geen ambities hebben, zullen je altijd tegenhouden. Ze vinden het prima om op één plek vast te zitten, niets te doen en van dag tot dag te leven.

Je kunt met zo’n man geen toekomst verwachten omdat hij er niet in geïnteresseerd is om ervoor te werken.
En zelfs als je hem probeert te motiveren, verlies je uiteindelijk je eigen motivatie.

Er is niets minder aantrekkelijk dan mannen zonder ambities, vooral in deze tijd waarin je een enorme inspanning moet leveren om je leven goed te maken.

3. Mannen met woedeproblemen zullen je leven tot een hel maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Het ene moment gaat het goed, het volgende moment zal hij je leven tot een hel maken. Mannen met woedeproblemen zullen dit zo lang mogelijk verbergen, maar je kunt de tekenen hiervan echt zien.

Als iets niet op zijn manier wordt gedaan, wordt hij helemaal nerveus, boos en sluit hij zich volledig af.

Hij wil er niet over praten, hij is niet geïnteresseerd in het zoeken naar een oplossing. En geloof me, het enige waar hij in geïnteresseerd is, is schreeuwen en ergens tegenaan slaan.

Als je ooit dit type man tegenkomt, ren dan voor je leven. Wie kan zeggen dat jij op een dag niet degene zult zijn die hij slaat?

4. Workaholics

In tegenstelling tot niet-ambitieuze mannen, draait het allemaal om werk, succes en enorme inspanningen.

Maar wat gebeurt er als je hem nodig hebt en hij even moet genieten van het moment met jou?

Voor hem is werk de enige prioriteit in zijn leven. Hij kan je vertellen dat het niet zo is, maar als je hem nodig hebt, is hij aan het werk.

Als hij laat is voor het avondeten, weet je dat hij aan het werk is. Als hij je laat hangen, weet je dat hij het vanwege zijn werk deed.

En je kunt niet van hem verwachten dat hij jou en zijn relatie met jou tot zijn prioriteit maakt. Werk is de enige liefde van zijn leven waarvoor hij offers wil brengen.

5. Bezitterige mannen zullen je leven tot een hel maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Dit zijn de mannen die zich gedragen als emotionele bloedzuigers. Door hun bezitterigheid nemen ze langzaam alles weg waar je om geeft.

Als je tijd met je vrienden wilt doorbrengen, zorgt hij ervoor dat je schuldgevoelens krijgt om bij hem te blijven.

Wanneer je je familie wil zien, gaat hij mee of zorgt ervoor dat je weer thuis blijft.

Ze zijn goed in manipuleren en krijgen wat ze willen. En hij heeft praktisch geen eigen leven, dus neemt hij het jouwe ook af en zal het tot een hel maken.

Hij zal zich aanhankelijk en behoeftig gedragen, terwijl hij het rechtvaardigt door zo verliefd op je te zijn dat hij aan niets of iemand anders kan denken.

6. Emotioneel onvolwassen mannen

Deze mannen zijn van nature egoïstisch en geloven over het algemeen dat hun manier de enige manier is. En als dingen niet gaan zoals gepland, trekken ze zich terug en verdwijnen.

Ze denken nooit na over het oplossen van een probleem, dat is niet echt hun ding.

Het is veel gemakkelijker om op te geven en door te gaan naar het volgende slachtoffer.

Een ander teken van een emotioneel onvolwassen man is dat hij zich niet kan binden. Voor hem is liefde niets anders dan een spel en het is niet nodig om serieus te zijn als je gewoon aan het spelen bent.

Maar het punt is dat hij met je emoties en je hart zal spelen, niet met het zijne.

7. Een controlfreak zal je leven tot een hel maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Ook meesters in manipulaties en denkspelletjes zijn controlefreaks. Hij gelooft dat zijn manier de enige manier is, maar hij zal het natuurlijk niet doen.

Hij zal je langzaam manipuleren om dingen op zijn manier te doen, dat het eigenlijk angstaanjagend is als je erover nadenkt.

Zijn spel is constante kritiek totdat je aan jezelf en je kennis begint te twijfelen, waardoor je naar hem toe gaat voor hulp. Het maakt het zo veel gemakkelijker voor hem om je op dat moment verder te manipuleren.

Hij bekritiseert ook je vrienden en familie en verzekert je dat ze slecht voor je zijn en dat hij de enige is die je wil.

Als zijn spel eenmaal is afgelopen, is hij de enige op wie je kunt rekenen, omdat hij alle andere mensen uit je leven heeft verdreven.

8. Fuckboys

Fuckboys zijn goed in één ding: vrouwen verleiden. Zijn spel zal ervoor zorgen dat je hals over kop voor hem valt en je laat denken dat hij de enige is die er is.

Hij geeft je het gevoel dat je de gelukkigste vrouw ter wereld bent, en de meest verbazingwekkende en mooiste. Je wordt verslaafd aan zijn liefde.

Maar laten we eerlijk zijn, hij kan zich niet binden. Of helemaal geen liefde voelen, om eerlijk te zijn.

Je zult zo hard voor hem vallen dat als hij eenmaal vertrekt, het je eeuwigheden zal kosten om eruit te komen.

En terwijl je bij hem bent, vraag je je constant af waarom je hem niet kunt houden en of hij je bedriegt.

Zijn onvermogen om loyaal te blijven, zal je vertrouwen wegnemen en je leven tot een hel maken. Dat is geen enkele man waard.

9. Emotioneel onbereikbare mannen zullen je leven tot een hel maken

10 Soorten Vriendjes Die Je Leven Tot Een Hel Maken

Als je ooit een relatie hebt gehad met iemand die ontwijkend is, die constant excuses maakt of gewoon nooit over zijn gevoelens praat, dan ken je de pijn van het liefhebben van iemand die emotioneel onbeschikbaar is.

Ze gebruiken kritiek, manipulatie of woede om afstand tussen jullie twee te creëren. Hierdoor word je depressief, gebroken of afgewezen.

Als je verliefd bent op iemand die emotioneel niet beschikbaar is, voel je je een constante gever. Het is alsof je tegen een bakstenen muur schreeuwt en er niets gebeurt.

Hij zal niet eens knipperen, terwijl je aan de andere kant uit elkaar valt. En dat is wat je uiteindelijk breekt.

10. Narcisten

Het ergste van het ergste. Een wandelende hel, een vloek met het gezicht van een engel.

Ze manipuleren je in de vergetelheid en laten je geloven dat je niemand bent en dat je dankbaar moet zijn dat je hem in je leven hebt.

Hoe verknipt is het om dankbaar te zijn voor je misbruiker, maar ze zijn zo goed in het manipulatiespel.

Hij gebruikt je om je beter te voelen over zichzelf, je ontdaan van je zelfvertrouwen en eigenliefde totdat er niets dan pijn en haat over is. En voordat je het weet, heb je niets.

Je hebt alles verloren wat je heeft gemaakt tot wie je bent en hij is degene die het heeft genomen.
En het spotten van een narcist is geen gemakkelijke taak, daarom zijn ze zo gevaarlijk.

Maar als je er een ziet, ren dan zo snel mogelijk weg. Hij is niets anders dan een bloedzuiger die je leven tot een hel maken zal.

PinFlight Image