Skip to Content

Hoe Het Begin Van 2020 Elk Sterrenbeeld Op De Proef Zal Stellen

Hoe Het Begin Van 2020 Elk Sterrenbeeld Op De Proef Zal Stellen

1. Ram

Aangezien je erg ongeduldig bent staat je een verrassing te wachten aan het begin van het jaar. In 2020 ligt er zoveel voor je in het verschiet, maar je zal niets zomaar in de schoot geworpen krijgen.

Voor iemand die altijd staat te springen is zul je moeten wachten en geduldig zijn om te zien wat het begin van 2020 je zal brengen. Dus mijn liefste… geduld is het enige wat je nodig zal hebben.

2. Stier

Je bent niet het type dat anderen zomaar vertrouwt of die iemand anders je welzijn zomaar toevertrouwt. Wat de horoscoop zegt…

Als er moeilijke tijden aanbreken en je jezelf zal moeten redden, zal je dit doen zonder daar twee keer over na te denken.

Het begin van het jaar zal namelijk ook stormachtig voor je zijn.

Je loyaliteit jegens een ander iemand zal op de proef worden gesteld. Probeer niet te falen, want je zal dan niet blij zijn met het resultaat.

3. Tweelingen

Je bent nogal simpel en nuchter, en eigenlijk ook nogal sceptisch. Wat je ziet is wat je gelooft. Maar het leven is niet zo zwart-wit.

Er is een groot grijs gebied waarover je niet meteen kunt oordelen.

Wat de astrologie je probeert te vertellen is dat je soms vertrouwen moet hebben voordat je  overhaaste conclusies trekt of beslissingen maakt. Dat is exact wat jou aan het begin van het jaar zal overkomen — je vertrouwen zal op de proef worden gesteld. 

4. Kreeft

Je bent bijna je hele leven lang door het emotionele deel van je brein geleid. Je hebt bijna geen enkele beslissing helemaal op rationele basis genomen.

Het is niet slecht, want het maakt je mededogend, maar aan de andere kant is het niet altijd de beste keuze.

Aan het begin van dit jaar zullen je normen en waarden op de proef worden gesteld, juist vanwege deze overhaaste en emotionele beslissingen.

Emoties kunnen de overhand nemen en daarom ben je niet altijd in staat om de juiste keuzes te maken.

5. Leeuw

Je bent altijd in topvorm. Je bent in alles altijd de beste en je geniet er ongetwijfeld van om de beste te zijn.

Je geniet van alle aandacht die je kunt krijgen — hoe meer hoe beter.

Maar het begin van 2020 zal voor een aantal veranderingen zorgen. Je zelfvertrouwen zal getest worden en men zal aan je beslissingen twijfelen.

Deze proef zal controleren hoe sterk je emotioneel gezien bent en hoeveel druk je aankunt.

6. Maagd

Je analytische brein is zelfkritisch. Je bent altijd het strengst voor jezelf en je eigen bezigheden. Je bent simpelweg je ergste vijand.

In het jaar 2020 zul je op de proef gesteld worden. Als je faalt zullen de gevolgen nogal ernstig zijn. Je zal emotioneel eronder lijden als je faalt.

Als je aan de andere kant in jezelf blijft geloven en je jezelf een schouderklopje en liefde geeft komt het goed met je.

7. Weegschaal

Als sociale vlinder is het erg belangrijk dat je een goede relatie met je vrienden onderhoudt. 

Sociale banden zijn alles voor je, zeker als dat betekent dat je mensen aan het praten krijgt en je ervoor zorgt dat ze blijven hangen.

Dit jaar zullen je vriendschappen een beetje wankel zijn.

Maar maak je geen zorgen, als je het goed aanpakt en je in het goede van de mensheid blijft geloven zullen die banden niet kapotgaan. Het is gewoon een test.

8. Schorpioen

Je gaat altijd alle kanten op, zeker als het op romantische relaties aankomt.

Het is erg zeldzaam dat een schorpioen zichzelf aan een iemand bindt. Diegene moet echt bereid zijn om hun bondgenoot te zijn als ze de schorpioen willen laten binden.

Aan het begin van het jaar zul je zo iemand tegenkomen. En dan zal je trouw op de proef worden gesteld.

9. Boogschutter

Je bent een schat, boogschutter. Soms ben je zelfs te mooi om waar te zijn.

Je naïviteit en je vriendelijkheid brengen je vaak in de nesten. Je vertrouwt mensen en daarom zul je je vaak niet aan je woord houden.

Het begin van het jaar zal je wilskracht testen. Het zal je kunnen op de proef stellen om je beloftes na te komen.

Houd je aan je overtuigingen en bewijs aan iedereen dat je niet zo makkelijk kan worden wijsgemaakt dat je iemand anders bent.

10. Steenbok

Als hardwerkend en verantwoordelijk individu heb je verrassend weinig zelfvertrouwen. 

Zelfs het feit dat je alles waaraan je begonnen bent tot een succes brengt je niet ervan kan overtuigen hoe geweldig je bent.

Daarom zul je in 2020 op de proef worden gesteld. Een aantal gebeurtenissen zullen je het vertrouwen in jezelf in gevaar brengen.

Vertrouw meer in jezelf en blijf gewoon zo doorgaan.

11. Waterman

Je brein is analytisch en nogal recht voor zijn raap. Je gebruikt logica als je grootste richtlijn.

Je bent ontzettend intelligent en daarom word je al snel geleid door intellect en logica. Maar er zit een addertje onder het gras: logica is niet altijd de juiste manier van aanpak.

Dit jaar zal je vermogen om de juiste keuze te maken op de proef worden gesteld.

Probeer dus je logica te temperen en je hart bij het proces te betrekken als je beslissingen maakt. Dan zul je zeker de juiste keuze maken.

12. Vissen

Je kunt veel onzin aan. Je hebt een olifantenhuid en daarom blijf je kalm als iemand je boos maakt.

De verdrietige waarheid is dat je niet zolang alles op kunt kroppen. Vroeg of laat zul je barsten.

Dat zal aan het begin van het jaar gebeuren. Wanneer je begint te barsten zullen je grenzen worden getest en hoeveel je kunt hebben.

Hoe Het Begin Van 2020 Elk Sterrenbeeld Op De Proef Zal Stellen