Skip to Content

Hoe Je (Bijna Alles) Wat Je Wilt Kunt Krijgen Van Je Partner

Hoe Je (Bijna Alles) Wat Je Wilt Kunt Krijgen Van Je Partner

Je bent hier omdat je een manier probeert te vinden om alles wat je wilt van je partner te krijgen. Nou, het goede is dat ik een paar tips en trucs heb die je zullen helpen om je doel te bereiken.

En als je ze verstandig gebruikt, zullen ze je helpen om (bijna) alles te krijgen wat je wilt. Maak je geen zorgen, ik heb het niet over hypnose of hekserij. Het is gewoon simpele psychologie. Oké, misschien is het niet zo eenvoudig, maar je zult zeker alles begrijpen nadat ik het heb uitgelegd.

Dus laten we gaan, ik weet zeker dat je niet kunt wachten om je favoriete rom-com met hem te kijken.

1. Geef hem iets wat hij graag wil en je krijgt alles wat je wilt

Een van de gemakkelijkste manieren om hem iets te laten doen wat jij wilt, is door hem eerst iets te geven wat hij wil. Mijn vriend is bijvoorbeeld gek op kleine verrassingen. Maar hij is ook gek op voetbal.

Omdat ik hem al heel lang vraag om met mij en mijn vriendinnen uit te gaan, en hij nooit echt geïnteresseerd was (omdat hij de enige man daar zou zijn), dacht ik dat ik er iets aan moest doen.

Ik probeerde een paar ‘toevallige’ ontmoetingen met mijn vrienden te organiseren, maar ze mislukten allemaal jammerlijk. Dus ik moest een nieuwe manier vinden. Toen besloot ik gebruik te maken van zijn voorliefde voor verrassingen en voetbal. Ik kocht een nieuwe sleutelhanger voor hem met het logo van zijn favoriete club.

Het was een geweldige kleine verrassing en hij was de hele dag in de wolken. Dus toen ik hem vroeg om met ons uit te gaan, zei hij ja zonder zelfs maar te beseffen hoeveel hij er eerder tegen was.

2. Doe iets kleins voor hem

Psychologie zegt dat elke keer dat je iets voor iemand doet, die persoon iets terug wil doen voor jou. Dus stel dat je wilt dat hij de afwas doet omdat je moe bent en geen energie hebt om uit bed te komen.

Oké, dan moet je eerst iets voor hem doen. Probeer te bedenken wat zijn minst favoriete bezigheid in huis is. Misschien is het zijn overhemden aan het strijken? Of de was opvouwen? Zoek iets dat hem stoort, maar niet veeleisend voor je voelt.

En als je dat doet, wacht dan tot hij het merkt. Als hij dat doet, kun je hem zeker om een gunst vragen. Zelfs als die van jou veel groter lijkt!

3. Geef hem complimenten en je krijgt alles wat je wilt

Ook al doen jongens graag alsof ze stoer zijn en niet geven om complimenten, het zijn eigenlijk kleine baby’s ergens diep van binnen. En wat vinden baby’s leuk? Nou, ze zijn trots als iemand tegen ze zegt: “Goed gedaan! Je bent zo schattig!”

Nou, als je alles wat je wilt voor elkaar wil krijgen, moet je leren hoe je dat spel moet spelen. En een van de manieren om dat te doen is door complimenten te gebruiken. Jongens vallen hier altijd voor omdat ze ze niet zo vaak krijgen als vrouwen.

Dus als je hem iets aardigs vertelt, zal hij zeker smelten. Ik weet zeker dat er genoeg dingen zijn die je leuk aan hem vindt, dus wees niet bang om hem dat te vertellen. Niet alleen als je er iets voor terug wilt.

Pas op dat je het niet overdrijft.

4. Zorg dat je zijn hulp nodig hebt

Soms wil je partner alleen maar je held zijn. Net als jij groeide hij op met het kijken en horen van al die verhalen over jonkvrouw in nood die werd gered door hun droomprins. En hij heeft waarschijnlijk zijn hele leven gedroomd dat hij op een dag “die vent” zal worden.

We laten graag zien dat we sterk en onafhankelijk zijn. Maar het is helemaal prima om soms een vrouw in nood te zijn. Het is niet zo dat al onze kracht en onafhankelijkheid zal verdwijnen als we voor de verandering iemand voor ons laten zorgen.

Dus als je echt iets wilt, gebruik dan je schattige kleine oogjes en praat met hem over hoe graag je altijd al naar dat speciale iets hebt verlangd. Het kan zo simpel zijn als hem te vragen een film met hem te kijken of hem te vertellen welk land je graag zou willen bezoeken met je soulmate.

Maar vraag niet om iets waarvan je weet dat het hem een ongemakkelijk gevoel kan geven.

5. Laat hem denken dat het zijn eigen idee is en je krijgt alles wat je wilt

Een van mijn beste vriendinnen vertelde me dat haar oma haar het beste relatieadvies ooit heeft gegeven. Ik dacht dat het zoiets zou zijn als “Vergelijk je partner niet met anderen” of “Laat het verleden in het verleden.” Maar nee, ze vertelde haar iets waar ik nog nooit van had gehoord.

Ze zei: “Laat hem denken dat het zijn idee was.”

Het kostte me een tijdje om het te begrijpen, maar toen ik het begreep, stond ik versteld van hoe goed dat advies is. Laat me het je nu uitleggen.

Oké, laten we zeggen dat je echt elke zondag in een restaurant wilt lunchen omdat je het koken elke dag beu bent. Jullie zijn allebei vrij op zondag, dus het is een geweldige dag. Als je het hem niet rechtstreeks wilt vertellen, kun je iets zeggen dat dat idee in zijn hoofd opwekt.

Misschien zoiets als “Mijn vriendin en haar man lunchen elke zaterdag in hun favoriete restaurant. Wat een geweldig idee, toch?” Je hebt hem niet gevraagd hetzelfde te doen, maar je plantte het idee in zijn hoofd. Geloof me, het werkt bijna altijd.

6. Gebruik geen ‘jij’

En tot slot, stop met het gebruik van “jij” wanneer je probeert hem iets voor je te laten doen. Als je meer aandacht wilt en je zegt iets als “Je zit altijd op je telefoon als je bij mij bent”, dan zal hij zich aangevallen voelen en zal zijn humeur veranderen.

Maar dat is nog niet eens het ergste. Je krijgt hem niet aan het denken over zijn gedrag, in plaats daarvan zal hij jou de schuld geven dat je tegen hem schreeuwt.

Maar als je iets zegt als “Hé schat, ik heb wat aandacht van je nodig, want ik voel me niet echt op mijn best”, dan zal hij zeker stoppen en beseffen dat zijn gedrag je verdrietig maakt.

Dit zijn enkele tips en trucs die ik al heel lang gebruik. Het beste is dat je niets verkeerd doet. Je hoeft je niet schuldig te voelen omdat je je door psychologie hebt laten helpen je doelen te bereiken. Succes meid!