Skip to Content

Je Verdient Meer Dan Iemand Die Simpelweg Bij Je Blijft

Je Verdient Meer Dan Iemand Die Simpelweg Bij Je Blijft

Mensen zeggen dat de beste koppels degenen zijn die bij elkaar blijven, wat er ook gebeurt. Het is tot op zekere hoogte waar, maar er is nog steeds iets mis met dat gezegde. Als alles wat een persoon doet voor je relatie gewoon “blijft”. Je verdient meer dan iemand die alleen dat doet.

Ik ben er geweest en ik weet dat het niet iets is dat je moet ervaren. Een relatie met iemand hebben, betekent niet dat er iemand naast je ligt, met je eet of samen tv kijkt. Het is zoveel meer dan dat.

Dat zijn slechts enkele dingen die normaal zijn voor gelukkige stellen om samen te doen. Maar als alles voelt alsof ze er alleen fysiek zijn, dan is er iets mis met jullie twee. Je verdient zoveel meer dan iemand die er gewoon is.

Ja, het is geweldig dat jij en je partner alles samen kunnen doorstaan ​​en je besluit altijd te blijven. Maar wil je echt in een relatie blijven die je niet alles geeft wat je nodig hebt en de mooie dingen die je zou kunnen beleven met de juiste partner?

Het is geweldig om te weten dat iemand loyaal aan je is. Het voelt fijn dat je weet dat er altijd iemand naast je zal staan.

Maar laat me je vertellen over de dingen die gebeuren wanneer een stel dat niet bij elkaar hoort, begint te vertrouwen op het gedeelte “we blijven gewoon bij elkaar”.

Je partner zal je de schuld gaan geven van de kleinste dingen die gebeuren. En hij zal altijd een manier vinden om erop te wijzen dat je moet veranderen en dat je het beter moet doen in het leven. Waarom? Omdat hij bij je bleef, ook al was het moeilijk.

Je zou kunnen opmerken dat ik tot nu toe het woord “blijf” heel vaak heb geschreven. Waarom deed ik dat? Omdat je hele relatie eromheen draait als je er niet achter komt dat je iemand verdient die meer doet dan alleen dat.

Die persoon zal elke dag een manier vinden om de hoofdpersoon te zijn. Hij zal ervoor zorgen dat je je fouten benadrukt, maar de zijne verbergt. Hij zal niet eens proberen je te begrijpen, omdat hij zo egocentrisch zal worden. Een persoon die zal denken dat hij de wereld verdient alleen maar omdat hij bleef.

Dan ga je je eenzaam voelen. Ook als hij naast je staat. Je zult weten dat de liefde weg is.

En dat je alleen bij elkaar bent, omdat je eraan gewend bent en hij je graag in de buurt heeft.

Je Verdient Meer Dan Iemand Die Simpelweg Bij Je Blijft

Natuurlijk doet hij dat; je bent zo’n vangst!

Dan zal hij proberen je steeds onzekerder te laten voelen, zodat je niet genoeg kracht krijgt om hem te verlaten. Maar hij zal er nog steeds voor zorgen dat hij erop wijst dat hij degene is die bij je blijft. En je zult je leeg, verdrietig, verward en boos voelen, maar er zal nog steeds hoop zijn dat de dingen weer worden zoals ze waren.

Maar dat zullen ze niet! En zo moet je niet denken. Ja, je relatie was in het begin geweldig. Ja, je hebt heel veel mooie herinneringen. Maar dat betekent niet dat het de bedoeling is dat jullie samen zijn. Iemand je leven en je toekomst geven is een groot goed.

In ruil daarvoor alleen iemand krijgen die bij je blijft is niet genoeg. Je verdient meer.

Je verdient een persoon die je een geweldig gevoel geeft vanaf het moment dat je je ogen ‘s ochtends opent tot het moment dat je ze sluit voordat je in slaap valt. Er is iemand die je dat gevoel kan geven, maar je moet jezelf eerst bevrijden.

Je verdient iemand die de kleinste details over jou zal onthouden en die ze zal gebruiken om je te verrassen.

Iemand die er is om je hand vast te houden in moeilijke tijden, maar ook als je zoveel plezier hebt. Iemand die voor je zal vechten en nooit zal stoppen je te laten zien hoeveel hij om je geeft.

Zo hoort iemand te blijven. Het betekent dat je iemand nodig hebt die ervoor kiest om zowel mentaal als fysiek aanwezig te zijn. Niet alleen als een geest in een huis dat ooit het gelach van twee heel gelukkige mensen hoorde. Niet zomaar een partner die je overal de schuld van geeft, en zichzelf prijst omdat hij aan je blijft plakken.

Je verdient het om iemands prioriteit te zijn.

Je Verdient Meer Dan Iemand Die Simpelweg Bij Je Blijft

Iemands eerste gedachte aan de dag en de reden waarom ze glimlachen. En er is een persoon die op je wacht. Er is een man die zijn hele leven heeft gezocht naar een vrouw zoals jij, maar die vrouw zit opgescheept met een partner die haar niet verdient.

Bevrijd jezelf van die ketenen. Je hoeft niet bij hem te zijn omdat andere mensen zeggen: “bij iemand blijven is ware liefde.” Nee, samenwerken om de problemen op te lossen wel. En als je hem herkende in de beschrijving die ik je gaf, dan is hij zeker niet geïnteresseerd in het oplossen van de problemen die je hebt.

Wees je er alsjeblieft van bewust dat je meer verdient dan iemand die gewoon blijft. En je bent een geweldige vrouw die geen genoegen moet nemen met het absolute minimum. Ik weet dat veranderingen eng kunnen zijn, maar het verlaten van deze partner is de verandering die je leven ten goede zal veranderen.

Laat jezelf het ware geluk vinden! Het is hier om de hoek.