Skip to Content

De Bittere Waarheid: 12 Signalen Dat Hij Je Niet Leuk Vindt

De Bittere Waarheid: 12 Signalen Dat Hij Je Niet Leuk Vindt

Mannen kunnen vage wezens zijn en soms heb je echt geen idee of hij je wel of dat hij je niet leuk vindt. Je krijgt allemaal gemengde signalen, waardoor je erg in de war raakt.

Zelf weet je hierdoor ook niet zo goed wat je gevoelens tegenover hem zijn. Je wil niet verliefd op hem worden als je nog niet zeker weet wat zijn gevoelens voor jou zijn.

Je praat er dagenlang over met je vriendinnen en zij zijn ook allemaal in de war. De ene schreeuwt dat hij je wel degelijk leuk vindt, maar dat hij gewoon verlegen is. Tegelijkertijd zegt een ander dat je je er maar gewoon bij moet neerleggen dat hij je niet leuk vindt.

Jullie hebben allemaal wel iets beters te doen dan het gedrag van deze man analyseren (Margarita’s drinken bijvoorbeeld), dus tijd om het probleem voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

Hier vind je 12 signalen dat hij je niet leuk vindt:

1. Jij moet altijd het gesprek beginnen

De Bittere Waarheid 12 Signalen Dat Hij Je Niet Leuk Vindt

In een natuurlijke gesprek komt alles van twee kanten. De ene persoon stelt net zo veel vragen als de ander. Maandag begin jij het gesprek, dinsdag is hij toevallig de eerste die je iets stuurt.

Eigenlijk sta je er helemaal niet bij stil als het allemaal op rolletjes loopt.

In dit geval ben jij eigenlijk altijd degene die het gesprek met hem moet beginnen. Er zijn natuurlijk wel een paar uitzonderingen, maar als ik zeg 90% van de tijd, dan zit ik goed in de buurt.

Het maakt niet uit of je hem een bericht stuurt op Whatsapp, dat je hem belt of zelfs mailt. Jij bent altijd degene die als eerste contact zoekt.

Over het algemeen stuurt hij wel altijd iets terug, maar dat is niet met het grootste enthousiasme. Na een tijdje voel je wel echt dat je voor gek staat.

Natuurlijk is het gemakkelijk om nu honderd verschillende excuses voor deze man te bedenken. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord dat een man gewoon druk is of dat hij niet zo’n persoon is die de hele tijd met z’n telefoon zit.

ONZIN! Als een man je echt leuk vindt, zal hij altijd de moeite nemen om tijdens zijn dag even contact met je te zoeken. Hier komt het er gewoon heel simpel op neer dat hij je niet leuk vindt.

2. Je weet dat er nog andere vrouwen in zijn leven zijn

Natuurlijk hoef je niet meteen al je andere flirts opzij te zetten als er een nieuw iemand in je leven komt. Het is op zich heel normaal om met verschillende mensen tegelijkertijd te daten.

Het verschil is dat jij na een tijdje hebt besloten dat je hem het leukste vindt. Je hebt al je andere flirts afgekapt en je zinnen op hem gezet.

Hij is daarentegen nog volle bak bezig met anderen. Ook hier kun je gemakkelijk tal van slappe smoesjes voor verzinnen.

De werkelijkheid is dat hij je niet leuk vindt. In ieder geval niet leuk genoeg om er zeker van te zijn dat hij zijn zoektocht naar de ideale vriendin kan stoppen.

Nu kan je het beste gewoon de eer aan jezelf houden. We leven niet in een sprookje en je kunt niet van hem verwachten dat hij vanaf dag één al inziet dat jij de ware bent, maar dit slaat alles.

In principe houdt hij je gewoon aan het lijntje. De kans is zeker aanwezig dat hij je keihard laat vallen op het moment dat hij een leuker exemplaar heeft gevonden.

Houd de eer dus aan jezelf en sluit het af met deze man. Sorry, maar hij vindt je niet leuk!

3. Het maakt hem niks uit dat jij nog andere mannen in je leven hebt

Daten is een echte jungle. Soms lijkt het alsof iedereen het maar met iedereen doet en het een soort van willekeurig is met wie je uiteindelijk uit de strijd komt.

Op het moment dat het hem niks lijkt te schelen dat jij nog met andere mannen flirt, is dit zeker een signaal dat hij je niet leuk vindt.

Hij snapt dat het gewoon allemaal een spel is. Jij bent nog lekker een beetje aan het scharrelen hier en daar en hij doet dat ook.

Voor hem is het niet meer dan logisch dat jullie uiteindelijk allebei iemand zullen vinden die jullie wel leuk genoeg vinden om de ander voor op te geven.

Hij heeft er geen interesse in om iets tussen jullie op te laten bloeien. Het laat echt zien dat hij je niet leuk vindt als hij niet eens de moeite doet om jaloers te zijn.

In het ergste geval valt het hem niet eens op dat hij niet de enige man in je leven is. Deze man zal net zo snel uit je leven verdwijnen als hij erin is gekomen.

Wat er in jouw hoofd tussen jullie speelt, bestaat niet. Hij is niet meer dan een jager verzamelaar die op dit moment toevallig in jouw leven verstrikt is geraakt.

4. Jullie doen nooit iets samen en dat is een teken dat hij je niet leuk vindt

Eigenlijk heb jij ook helemaal geen idee van wat de verhoudingen tussen jullie precies zijn. Je ziet deze man wel eens, maar van echt samen dingen doen is niet echt sprake.

Het liefst zou je best eens met hem naar de film gaan of ergens wat eten, maar dat ga je natuurlijk niet als eerste vragen.

Je vraagt je af of hij het misschien ook niet durft. Misschien heeft hij op dit moment wel even weinig geld of zit hij met wat anders aan zijn hoofd.

Nee meid, hij doet nooit iets met je, omdat hij je niet leuk vindt. Waarschijnlijk weet hij ook niet zo goed wat het tussen jullie is, maar hij heeft ook helemaal geen zin om dat uit te zoeken.

Hij spendeert zijn tijd liever met iets anders. Sterker nog, zelfs als hij zich verveelt en even niet weet wat hij moet doen, zelfs dan denkt hij nog niet aan jou.

Voor hem ben je gewoon niet de persoon waar hij graag tijd mee wil doorbrengen. Niet dat hij je irritant vindt, maar hij heeft gewoon geen interesse.

Deze man kan naar een concert van jouw favoriete artiest gaan en er geen seconde over nadenken om jou mee te vragen. Waarom ook alweer? OMDAT HIJ JE NIET LEUK VINDT!

5. Hij heeft last van stemmingswisselingen

De Bittere Waarheid 12 Signalen Dat Hij Je Niet Leuk Vindt

Zodra je al wat langer bij elkaar bent is het natuurlijk helemaal oké als iemand wat stemmingswisselingen heeft. Maar in het begin is het echt een teken dat hij je niet leuk vindt.

Vooral in de eerste maanden willen mannen laten zien dat ze sterk en onoverwinnelijk zijn. Als jij in de buurt bent, zal hij dus altijd in ieder geval proberen om zijn stemmingen een beetje onder controle te houden.

Voor jou is dit vooral heel verwarrend. Iedere keer dat je hem ziet is het weer even afwachten hoe de pet vandaag staat.

De ene keer is hij super enthousiast en lief, de andere keer krijg je met heel veel moeite een paar woorden uit hem. Daar voel jij je, terecht, weer heel ongemakkelijk bij, waardoor er een soort rare dynamiek tussen jullie ontstaat.

Vraag jezelf eens af in hoeverre jij deze man wel leuk zal vinden. Je moet niet met iemand willen zijn die zo met zichzelf aan het worstelen is. Deze man heeft het zo druk met zichzelf, dat hij helemaal geen tijd zal hebben om jou leuk te vinden.

Je verdient veel beter, want de kans is groot dat deze man je binnen een zeer korte tijd gaat kwetsen. Misschien kun je hem over een jaar nog eens opzoeken en kijken hoe het dan gaat.

In ieder geval heeft het bij dit signaal helemaal niks met jou te maken dat hij je niet leuk vindt.

6. Hij zorgt niet voor je

Mannen hebben een heel zorgzaam iets in zich. Niet dat ze altijd opstaan van de bank om een kopje thee voor je te zetten, maar wel dat ze laten zien dat je veilig bent.

Groot of klein, hij zal je er tegen beschermen. Als een man bij jou zijn natuurlijke rol als beschermer vervult, is dat dus zeker een teken dat hij je niet leuk vindt.

In zijn bijzijn kan je gemakkelijk een drukke straat oversteken. Hij zal de laatste zijn die het doorheeft dat jij in een rechte lijn onder de bus loopt.

Je kunt ook rustig een kwartier lang op je tenen naast hem staan en proberen om iets van de bovenste plank te pakken. Het valt hem niet eens op dat jij zijn hulp best wel eens zou kunnen gebruiken.

Kort gezegd heeft hij niet de behoefte om jouw held te zijn. Hij vind je niet leuk, dus het kan hem eigenlijk vrij weinig schelen wat je van hem denkt.

Veel vrouwen maken de fout door te denken dat alleen een bepaald type man deze behoefte heeft. Niks is minder waar.

Ook de man die nog nooit heeft gevochten of die nog nooit in huis iets heeft gerepareerd heeft de behoefte om altijd de held te zijn. Zachtere mannen proberen het gewoon op subtielere manieren.

7. Je hebt het idee dat hij nooit luistert en dat is een teken dat hij je niet leuk vindt

Mannen staan er niet echt om bekend dat ze zo ontzettend goed kunnen luisteren. Natuurlijk is het stereotype van een man altijd dat alles het ene oor in en het andere oor weer uit gaat.

Toch zit er een verschil tussen mannen die niet luisteren en mannen die geen interesse hebben. Een man die niet luistert heeft namelijk wel de behoefte om naar je te luisteren en daarom doet hij wel moeite om het gesprek te blijven volgen.

Als hij je niet leuk vindt, zal je merken dat hij ook nooit de moeite doet om naar je te luisteren. Je merkt gewoon dat hij er tijdens een gesprek helemaal niet bij is met zijn hoofd.

En nee, dat is niet omdat hij allemaal andere dingen aan zijn hoofd heeft. Dat wat je zegt interesseert hem gewoon niet, omdat hij je niet leuk vindt.

In sommige gevallen is hij zelfs actief niet aan het luisteren. Terwijl je tegen hem praat zit hij gewoon op zijn telefoon of kijkt hij rustig verder naar de televisie.

Je kunt natuurlijk net als in de film testen of hij naar je luistert of niet. Terwijl je in een ander verhaal zit, kun je bijvoorbeeld opeens iets geks zeggen.

Maar stiekem denk ik dat dat niet nodig is, jij weet al lang dat deze man totaal niet naar je luistert en dat dat ook nooit gaat veranderen.

8. Eigenlijk weet je helemaal niks van hem

Alles in je relatie met deze man is een soort vagevuur. Zodra je er eens goed over nadenkt, heb je eigenlijk helemaal geen idee van wie hij is.

Natuurlijk weet je de oppervlakkige dingen over hem, maar verder ken je hem helemaal niet zo goed. Jullie hebben het namelijk nooit echt over echt serieuze onderwerpen.

De meeste van jullie gesprekken gaan over onderwerpen zonder echte betekenis. Je hebt geen idee van wat deze jongen heeft meegemaakt of wat er speelt.

Dat is niet omdat hij nu eenmaal niks heeft meegemaakt, dat is omdat hij je niet leuk vindt. Het heeft voor hem helemaal geen toegevoegde waarde om het met jou over zijn verlangens en gevoelens te hebben.

Daarbij vraagt hij ook nooit verder als jij iets aan het vertellen bent. Dit heeft precies dezelfde reden, namelijk dat hij je niet leuk vindt.

Wanneer een man echt van je onder de indruk is, zal hij altijd interesse in je tonen. Je hoeft het eigenlijk niet eens aan hem te vertellen, hij vraagt het uit zichzelf.

Maak niet de fout door te denken dat dit een soort mysterieuze man is die jij nog kunt ontrafelen. Het leven is geen film, deze man heeft gewoon geen interesse!

9. Alles moet volgens zijn schema

De Bittere Waarheid 12 Signalen Dat Hij Je Niet Leuk Vindt

Liefde is een beetje geven en een beetje nemen, maar hij neemt alleen maar. Als hij al bereid is om samen met jou wat te gaan doen, moet je het er echt uit treken.

Jullie volledige schema moet om zijn planning heen worden gebouwd. Hij zal nooit uit zichzelf tijd voor je maken, maar als hij tijd heeft dan kan je jezelf daar nog wel eens tussen proppen.

Je bent gek dat je zo met je laat spelen. Als een soort hondje volg je hem overal en pas je je altijd aan zijn wensen aan.

Voor hem is het allemaal wel lekker makkelijk. Hij hoeft echt nooit moeite te doen om jou te zien en jij regelt alles wel. Het enige wat hij hoeft te doen is komen opdagen.

Op een gegeven moment zal ook het komen opdagen te veel voor hem worden. Het is een teken dat hij je niet leuk vindt.

Een man die echt interesse in je heeft, zal altijd in ieder geval een klein beetje moeite doen om je te kunnen zien. Je hebt een gezonde verhouding waarbij jullie allebei ongeveer even veel geven als nemen.

Het feit dat jij alleen maar aan het geven bent, zal je na een tijdje opbreken. Niemand houdt dat lang vol en het is al helemaal niet de moeite voor een man die jou niet leuk leuk vindt.

10. Alles met hem duurt lang

Vooral als jij al hebt besloten dat hij het voor jou is, kan het voorkomen dat je er na een bepaalde tijd een beetje vaart achter wilt zetten. Wat jou betreft mag het allemaal wel een beetje sneller.

Een teken dat hij je niet leuk vindt is dat hij al jouw moeite probeert af te zwakken. Zo kan het bijvoorbeeld weken duren voordat jullie eens een datum hebben gevonden waarop hij jouw vrienden kan ontmoeten.

Dat is niet omdat deze jongen nou zo’n ontzettend druk bestaan heeft, maar gewoon omdat hij geen zin heeft om jouw vrienden te ontmoeten.

Hij weet niet zo goed hoe hij dat moet zeggen en daarom blijft hij het uitstellen. Het kan zelfs zo zijn dat hij onbewust nog niet weet dat hij geen interesse heeft en daarom alles zo lang duurt.

Ook kleine dingen duren lang. Het duurt lang voordat hij op je berichten reageert, hij is altijd te laat op jullie afspraken en het duurt lang voordat je een beetje duidelijkheid van hem krijgt.

Alles met deze man duurt lang, het is echt om gek van te worden. Het lijkt soms wel of je met een klein kind op stap bent, waarvoor je alles tien keer moet voorkauwen.

Vergis je niet, er is verder niks mis met deze jongen. Hij treuzelt gewoon omdat hij je niet leuk vindt, niet omdat dat in zijn karakter zit.

11. Zijn vrienden weten niet wie je bent

Als een man je echt leuk vindt, dan vertelt hij zijn vrienden over je. Natuurlijk niet op dezelfde manier als wij vrouwen dat doen, maar ze zullen zeker weten wie je bent.

Zodra je er achter komt dat de mensen uit zijn omgeving echt geen idee hebben wie je bent, weet je ook meteen dat hij je niet leuk vindt.

Blijkbaar is het voor hem niet de moeite waard om andere mensen over jou te vertellen. Waarschijnlijk doet hij dat ook niet bewust, hij denkt gewoon niet aan je als hij met anderen is.

Op het moment dat jullie misschien een keer samen gezien zijn, kan het gebeuren dat anderen naar je vragen. Ook daar worden ze niet wijzer van. Hij haalt gewoon zijn schouders op en gaat weer verder met het gesprek.

Zijn vrienden weten dan meteen genoeg. Jij bent gewoon zo’n meid. Zo’n meid waarvan er al zo veel zijn geweest en waarvan er ongetwijfeld ook nog heel veel gaan komen.

Zij zullen niet de moeite nemen om daarna nog verder naar je te vragen, ze kennen het antwoord al. Binnen een minuut zijn ze je ook allemaal weer vergeten.

Houd de eer aan jezelf en wees niet die meid. Je verdient beter dan zomaar die meid te zijn. Je hebt een naam, een verhaal en gevoelens. Het is niet jouw taak om een soort figurant in hun zielige levens te zijn.

12. Hij belt je maar voor één ding is een signaal dat hij je niet leuk vindt

Je hebt nu 11 signalen gelezen die aangeven dat hij je niet leuk vindt en natuurlijk vraag je je nu af waarom deze jongen dan toch de hele tijd bij je in de buurt blijft hangen.

Dat is maar voor één ding. Hij probeert je in bed te krijgen of hij heeft je al in bed gekregen en het is voor hem wel lekker makkelijk om daar voor terug te komen.

Hij hoeft maar een minimale inspanning te leveren om het voor elkaar te krijgen, omdat hij helemaal niet hoeft te investeren in jullie relatie.

Geef hem eens ongelijk, zou jij op zoek gaan naar een ander als het je zo gemakkelijk wordt gemaakt? Jij bent er toch wel en hij krijgt wat hij wil.

Mannen zijn nu eenmaal niet zo ingewikkeld. Zij kunnen prima bepaalde dingen doen met vrouwen zonder dat ze die ook echt leuk vinden.

Wanneer ze echt geen interesse meer hebben, of wanneer het te ingewikkeld wordt, haken ze gewoon weer af. Ook als ze iemand anders vinden is het over tussen jullie.

Als een man alleen maar bij je is voor één ding, kun je maar beter nu zo snel mogelijk wegrennen. De kans is namelijk groot dat hij vroeg of laat hetzelfde zal doen. Nu ben je hem in ieder geval een stap voor.

PinFlight Image