Skip to Content

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

Relaties zijn moeilijk. En ik bedoel, heel moeilijk. Je doet je best en probeert een manier te vinden om het te laten werken, maar soms, hoe hard we ook proberen, lukt het gewoon niet. Dat hij iets serieus wil is totaal niet aan de hand; hij is een player en er is geen chemie.

Er zijn talloze redenen, maar laten we eerlijk zijn, meiden: bijna relaties en bindingsangst zijn de ergste van allemaal.

Ze geven je het gevoel dat je de gelukkigste vrouw ter wereld bent en dat verdwijnt zodra de zaken serieus worden.

Het is niet omdat er iets mis is met ons. Het is omdat ze niet klaar zijn om zich te binden.

En we vragen ons af of iedere man daarbuiten hetzelfde is; het laat ons afvragen of we misschien niet geliefd zijn.

En iemand het gevoel geven dat er niet van hem of haar gehouden kan worden, is het ergste wat je die persoon kunt aandoen. Geloof me, ik zou het weten.

We zitten allemaal wel eens vast en dan denken we ‘wat moet ik nu in vredesnaam doen?’.

Het is het punt van een relatie waarin je niet langer terloops aan het daten bent, maar je nog steeds niet zeker weet of hij iets serieus wil.

En daten is al moeilijk zonder dat je je afvraagt of jullie een match zijn of niet.

Dus als je nog niet klaar bent voor die serieuze en lastige gesprek en om je met dit probleem te helpen, hebben we signalen verzameld dat hij iets serieus wil.

Als je deze niet vindt, loop dan gerust weg. Niemand verdient jouw tijd, tenzij ze bereid zijn jou die van hen te geven.

1. Hij maakt tijd voor je

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

En dan bedoel ik niet dat soort momenten waarop hij laat in de avond naar je toe komt om wat actie te ondernemen. Of dat soort momenten waarop je hem dagen van tevoren op de hoogte moet stellen, zodat hij het in zijn schema kan inpassen.

Hij verandert zijn plannen voor jou omdat hij het echt leuk vindt om tijd met je door te brengen.

Hij is met zijn vrienden en merkt dat je je niet op je best voelt en voordat je het weet, staat hij naast je en houdt hij je gezelschap. Totdat je beter wordt.

Zijn reeds gemaakte plannen worden geannuleerd, zodat hij de nacht bij jou kan doorbrengen. En hij respecteert nog steeds je tijd alleen en je grenzen.

De wittebroodswekenfase is geweldig, dat weten we allemaal. Maar zelfs als het voorbij is, is hij er nog steeds. Hij maakt plannen en doet zijn uiterste best om jou gelukkig te maken.

Dit is een duidelijk teken dat hij iets serieus met je wil, omdat hij je al een deel van zijn leven heeft gemaakt. Zelfs als hij het niet tegen je heeft gezegd. Soms kunnen daden zoveel meer vertellen dan woorden.

2. Het is duidelijk dat hij iets serieus wil als hij je laat zien

Overal en voor iedereen. Players laten je zien in chique restaurants en aan de bar, maar nemen je nooit mee uit met hun vrienden.

Of ze zullen de hele tijd bij jou thuis doorbrengen, omdat de kans groot is dat hij andere afspraken heeft.

Maar de man die samen met jou een toekomst ziet, zal je nooit verbergen. Hij zal je overal heen brengen waar hij maar kan, omdat hij echt trots is en blij is jou aan zijn zijde te hebben.

Hij zal je ofwel aan zijn vrienden en familie voorstellen, ofwel tegen hen over je blijven opscheppen. Erop aandringen dat ze je zo graag willen ontmoeten.

Dat is een goed teken dat hij zin heeft in een langdurige relatie en jou niet alleen maar aan het lijntje houdt.

Als hij niet kan wachten om jou aan zijn familie voor te stellen, hoef je je geen zorgen meer te maken dat hij serieus is.

3. Hij neemt je mee naar zijn favoriete plekken

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

We hebben allemaal favoriete plekken waar we heen gaan als we zin hebben om na te denken. Plekken waar we heen gaan als we verdrietig zijn en plekken waar we heen gaan als we willen genieten.

Het delen van die plekken met iemand die nieuw is in ons leven is als iets heel persoonlijks delen; het is alsof je ze meeneemt naar ons ouderlijk huis. Je neemt niet zomaar iedereen daarheen.

Je wilt er zeker van zijn dat ze er voor de lange termijn zullen zijn. Dat ze daadwerkelijk het soort persoon zijn met wie we onze plek willen delen.

Als hij je meeneemt naar zijn favoriete bar, waardeer dan het gebaar, want het is alsof je in zijn hart wordt toegelaten. Een heel duidelijk teken dat hij iets serieus wil.

Hij voelde zich comfortabel genoeg bij jou om zoiets intiems te delen.

En zelfs als zijn favoriete bar niet het soort plek is waar je naartoe zou gaan, geloof me: zijn liefde ervoor en zijn enthousiasme om je daarheen te brengen, zullen je er op een geheel nieuwe manier naar laten kijken.

Het zal niet langer de bar om de hoek zijn; het zal alleen voor jullie twee zijn. Zoiets als je eigen stukje hemel.

4. Hij toont initiatief en dat is een teken dat hij iets serieus wil

Of het nu gaat om het plannen van dates of communiceren, hij heeft er geen probleem mee om degene te zijn die het initiatief neemt.

Je wordt regelmatig wakker met de ‘goedemorgen’-sms’jes. Je kunt onmogelijk gaan slapen als hij je geen ‘welterusten’ stuurt.

Het lijkt misschien alsof hij het bij iedereen doet en hij gewoon beleefd is, maar geloof me: hij doet het omdat hij je wil laten zien dat hij om je geeft.

Niemand zal meerdere keren sms’en zonder antwoord als hij niet serieus met je verbonden is.

En met al deze ghosting trends zorgt hij ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij verdwijnt.

Hij zorgt ervoor dat je je gewenst en speciaal voelt omdat je dat echt bent.

En als het om dates gaat, weet hij je altijd te verrassen. Als je geen zin hebt om uit te gaan, komt hij bij je langs met ijs, wijn en een lijst met films om te bingewatchen.

Als je hebt aangegeven hoeveel je naar de film wilt, zal hij je verrassen met de kaartjes.

Het is omdat hij naar je luistert als je praat en zelfs als wat je zegt onzin lijkt, zal hij het zich nog steeds herinneren.

5. Hij deelt zijn verleden met jou

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

Laten we eerlijk zijn: niemand heeft zin om met zomaar iemand over zijn verleden te praten.

Ja, we zullen praten over herinneringen aan de middelbare school, verliefdheden en wat alledaagse dingen, maar als het diep wordt, houden we onze mond dicht totdat we de andere persoon leren kennen.

En soms besluiten we zelfs dan niet om ons open te stellen, omdat ze ons laten zien dat ze het niet echt waard zijn om te delen.

Maar als hij zijn verleden met je deelt, en ik bedoel vroegere geliefden, angsten en grootste dromen, dan is hij verdomd serieus over je.

Mannen stellen zich gewoonlijk niet open, maar als hij zich voor je openstelt, is dat het enige teken dat je echt nodig hebt.

Tenzij hij het deed zoals op de eerste date, want dat is een heel nieuw niveau van ernst. Ik denk meer aan een ernstig verknoeide situatie.

Je wilt niet echt zo’n man die te opdringerig is en te graag serieus wil worden.

Liefde en toewijding kosten tijd en iets meer dan slechts één date.

6. Als jullie samen zijn, verlies je de tijd uit het oog en dat is een teken dat hij iets serieus wil

Of je nu in een chique restaurant zit, aan het wandelen bent of gewoon thuis aan het chillen bent, de tijd vliegt voorbij.

Je geniet echt van elkaars gezelschap en je maakt bij elke stap herinneringen.

Het gesprek vloeit gewoon voort en er vallen geen ongemakkelijke stiltes, want je geniet zelfs van stilte als je die kunt delen.

Hij laat het er allemaal zo gemakkelijk uitzien, omdat hij werkelijk geïnteresseerd is in alles wat je te zeggen hebt. Inclusief je mening, je herinneringen en angsten.

Hij is een en al oor als je praat en het lijkt alsof dit alles is wat hij ooit wilde doen.

Hij wil meer over je weten en niet alleen hoe je dag is verlopen. Wanneer je je bij hem echt openstelt, is het zo gemakkelijk dat het voelt alsof je over het weer praat.

En hij heeft er geen probleem mee zich ook voor jou open te stellen. Dit is een teken dat tijd met jou doorbrengen iets is dat hij voor een langere periode wil doen en dat hij het niet erg zou vinden als het uiteindelijk een levenslange verbintenis wordt.

7. Een signaal dat hij echt iets serieus wil is dat hij rekening met je houdt bij het nemen van beslissingen

Als je dit teken al herkent: gefeliciteerd! Je hebt een man gevonden die van je houdt en die je bij zich wil houden.

Hij zal bij het maken van plannen altijd rekening houden met jouw wensen en behoeften, omdat hij wil dat jij ook gelukkig bent.

Zelfs als het gaat om de beslissing wanneer hij vrije dagen moet opnemen, zal hij je ernaar vragen, omdat hij ze met je wil doorbrengen.

Het is gewoon een andere manier waarop hij laat zien hoeveel hij om je geeft en hoe serieus hij het neemt om met jou te zijn.

Mannen die er niet voor langere tijd zijn, zullen nooit rekening met je houden, omdat ze alleen maar om zichzelf geven.

Ze zullen doen wat ze willen en je gewoon laten weten wat ze hebben besloten. En soms doen ze dat niet eens.

Dat is absoluut niet het type man dat je in je leven wilt hebben, want hoeveel je ook van hem houdt en hoe hard je ook je best doet, ze zullen nooit veranderen.

Het zijn echte narcisten die alleen maar om zichzelf geven. Hij zal je van het tegendeel overtuigen en je laten geloven dat hij er echt voor je is, maar als je geen enkel signaal uit deze lijst kunt vinden, ben ik bang dat hij er alleen voor zichzelf is.

8. Hij vraagt vaak om je mening en respecteert deze

De basis van de sterkste relaties is respect. Het is de wederzijdse bewondering en het vertrouwen dat we in elkaar hebben, en zonder dat is het moeilijk om een relatie te ontwikkelen.

Als hij vaak om je mening vraagt en daadwerkelijk luistert naar wat je te zeggen hebt, heb je zijn respect en is dat een goed teken dat jullie het samen redden.

En als hij zijn eigen mening verandert vanwege de jouwe, is dat nog beter.

Het betekent dat hij geen egomane is die gelooft dat hij de beste is die er is.

Het betekent dat hij jouw kennis respecteert en niet bang is om toe te geven dat hij niet de slimste persoon op aarde is.

Laten we even eerlijk zijn, we hebben allemaal zo iemand ontmoet. Maar als je man echt verbaasd is over je passies en de manier waarop je denkt, dan is hij echt, waanzinnig en diep verliefd op je.

En ik heb het niet alleen over je lichaam; Ik heb het hier over het hele pakket. Lichaam, hart EN geest.

9. Hij heeft er geen problemen mee om over de toekomst te praten

Een geweldige manier om erachter te komen wat er in dat hoofd van hem omgaat, is door hem naar de toekomst te vragen, en niet naar de toekomst van jullie relatie.

Vraag hem naar zijn werkplannen, over vakanties en dat soort dingen. Als hij je al in die plannen al heeft ingecalculeerd, hoef je niet verder te zoeken naar tekenen dat hij iets serieus wil. Dat is al zeker.

En het is werkelijk verbazingwekkend als je hem niet naar de toekomst hoeft te vragen. Als hij er met je over praat en plannen maakt voor een langere termijn, heeft hij al een besluit genomen.

Voor hem is het niet langer informeel daten en het is niet de vraag of hij blijft of niet.

Hij is zeker van zijn gevoelens en het enige dat hij nu doet, is ervoor zorgen dat jullie met hem op één lijn zitten. Het zorgt ervoor dat je je geliefd en veilig voelt in de relatie.

10. ‘JIJ’ en ‘IK’ werden ‘WIJ’

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil

Hij praat niet meer over ‘zijn’ wensen en behoeften en er is geen ‘ik’. Het zijn ‘wij’ en je voelt echt dat hij het meent.

Hij ziet jou al als één, want dat is waar liefde echt om draait. Jullie zijn twee individuen die op zichzelf kunstwerken zijn, maar samen maken jullie een geweldig meesterwerk.

Samen creëer je zoveel meer dan alleen maar twee mensen samen zijn, en dat voelt hij al en zorgt ervoor dat jij dat ook voelt.

10 Trefzekere Signalen Dat Hij Iets Serieus Wil