Skip to Content

11 Tekenen Dat Hij Niet Goed Genoeg Voor Je Is, Zelfs Niet Als Je Veel Van Hem Houdt

11 Tekenen Dat Hij Niet Goed Genoeg Voor Je Is, Zelfs Niet Als Je Veel Van Hem Houdt

Hij heeft een lage responsgraad

Hij is niet goed genoeg voor je als hij je gewoon niet terug appt. Elke keer dat je hem appt, voel je je een beetje angstig, omdat je bang bent dat hij niet terug appt. Hij heeft de gewoonte om je appjes uren of zelfs dagen te negeren.

Hij appt wanneer het uitkomt en wanneer hij iets van je wil.

Het is niet zo dat hij meteen moet reageren of je 24/7 moet appen, maar we weten allemaal hoe iemand die echt verliefd is zich zal gedragen.

Hij is lang niet goed genoeg voor je en je hebt al die onbeantwoorde of vertraagde berichtjes om het te bewijzen.

Hij is niet goed genoeg voor je als hij weinig of geen moeite doet

11 Tekenen Dat Hij Niet Goed Genoeg Voor Je Is, Zelfs Niet Als Je Veel Van Hem Houdt

Terwijl jij je best doet, doet hij nauwelijks iets. Hij is er, maar hij heeft altijd een voet buiten de deur.

Hij geeft je net genoeg om je aan vast te houden, maar niet genoeg om gelukkig te zijn en dat is gewoon niet genoeg.

Neem geen genoegen met middelmatige mannen, weinig investeringen of druppels liefde. Je verdient zoveel meer.

Hij is onvolwassen

Hoewel een beetje kinderachtig zijn schattig kan zijn, gaan sommige mannen te ver. Het is niet goed als je het gevoel hebt dat je een moeder voor je partner moet zijn.

De rekeningen betalen, het appartement schoonmaken, het vuilnis buiten zetten en soortgelijke zinnen moeten iets zijn dat begrepen wordt en niet iets waar je hem vaak aan zou moeten herinneren.

Het is vooral moeilijk om met een onvolwassen partner te leven. Je hebt iemand nodig die je gelijke is, niet iemand die je moet opvoeden.

Praat met hem, wees eerlijk over wat je dwarszit met zijn onvolwassen gedrag en als hij zijn spel opvoert, dan is er misschien nog hoop voor je.

Hij is niet goed genoeg voor je als hij onbetrouwbaar is

Hij annuleert plannen op het laatste moment. En hij zegt dat hij iets zal doen en doet het vervolgens niet.

Hij is oneerlijk en zijn woord betekent niet veel voor je, omdat hij al zo vaak heeft gelogen.

Verspil je tijd niet aan iemand die je niet kunt vertrouwen.

Hij is, “Meh,” over alles

Of met andere woorden, hij is passief. Hij vertrouwt altijd op jou om het initiatief te nemen. Jij bent degene die met ideeën voor jullie dates moet komen.

Jij bent degene die een stapje extra doet om je relatie leuker en boeiender te maken en hij zou er de voorkeur aan geven om helemaal niets te doen.

Zelfs een eenvoudig telefoontje kan voor zijn luie krent te veel zijn.

Stel je gewoon je leven met hem voor over 10 jaar, het zal alleen maar erger worden, je zult hem altijd moeten dwingen om iets te doen, ergens heen te gaan, genegenheid te tonen en je te laten zien dat hij echt om je geeft.

En dat is niet goed genoeg. Dat is niet het leven dat je voor jezelf wilt. Je hebt iemand nodig die je halverwege zal ontmoeten.

Hij is niet goed genoeg voor je als hij je heeft verraden

Als je er zelfs maar aan denkt om een bedrieger te vergeven, onthoud dan één waarheid: zielsverwanten bedriegen elkaar niet. Nooit.

Zodra hij je vertrouwen op deze manier verraadt, is er geen weg meer terug. Zijn acties kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Je zult altijd aan hem twijfelen. Je zult elke beweging van hem verdacht vinden.

Alleen omdat hij iets vreselijks heeft gedaan, zal helaas de liefde niet zo snel verdwijnen, je zult tijd nodig hebben om je hart te genezen. Je verdient zoveel meer dan een bedriegende rotzak.

Hij is niet goed genoeg voor je als hij onattent is

Soms wordt hij zo egoïstisch dat je begint te denken dat hij niet in staat is tot gevoelens. Hij mist empathie en hij ziet nooit hoe zijn acties je beïnvloeden.

Het enige waar hij om geeft, is zijn gemak en geluk. Hij is er niet op je slechte dagen. En hij blijft niet bij je als je een inzinking hebt.

Hij is er voor de goede tijden en hij is nergens te vinden als je hem het meest nodig hebt.

Hij is een meester in het slachtoffer spelen

11 Tekenen Dat Hij Niet Goed Genoeg Voor Je Is, Zelfs Niet Als Je Veel Van Hem Houdt

Je kunt je oren niet geloven als je jezelf hoort verontschuldigen voor iets waarvan je weet dat jij het niet hebt gedaan. Hij manipuleert elke ruzie door jou de schuld te geven.

Voor hem is dit gemakkelijker dan toe te geven dat hij je pijn heeft gedaan en “Het spijt me” te zeggen. Hij gelooft gewoon niet dat iets zijn schuld is en hij zal zijn best doen om jou van hetzelfde te overtuigen.

Dit is extreem emotioneel uitputtend en niet te vergeten oneerlijk. Als het aan hem ligt, dan ben jij altijd degene die hem verkeerd begrijpt en geen begrip heeft.

Hij heeft de gewoonte om je een slecht gevoel over jezelf te geven

Het leven is zo al moeilijk genoeg, zonder ook nog iemand te hebben die je kleineert en je de hele tijd zelfbewust maakt.

Je persoon voor altijd zal nooit op je onzekerheden jagen om je je minder te laten voelen of zijn ego te stimuleren.

Je persoon voor altijd moet je veilige haven zijn, iemand die je een mooi en uniek gevoel geeft, iemand die je het gevoel geeft dat je voor het grootste deel in de zevende hemel zit en niets minder.

Hij is er nog niet klaar voor

Soms kan liefde je oordeel vertroebelen en blijf je hopen dat de toekomst hem in iemand zal veranderen die niet bang is om zich te binden en iemand die alles zal zijn wat je nodig hebt.

Dat gebeurt bijna nooit. En voor je het weet zijn er jaren voorbij gegaan en zit je nog steeds in een bijna relatie vast.

Dus als hij zegt dat hij er niet klaar voor is, geloof hem dan. Dat zal hij nooit zijn en hij zal je gewoon aan het lijntje houden.

Hij is er meer op gefocust om met je naar bed te gaan dan in je hart te kruipen

Geweldig in bed en krachtige chemie zijn geen dingen die onderschat moeten worden. Maar als je relatie alleen om het fysieke draait en geen inhoud heeft, dan zal het niet erg lang duren.

Alleen als je iemand vindt die volledig in je geïnteresseerd is, zowel binnen als buiten de slaapkamer, dan heb je iets dat de moeite waard is.