Skip to Content

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

Appjes versturen is een van de belangrijkste manieren geworden om te communiceren. Ze zijn vooral geweldig, omdat het makkelijker is om iets via een simpel bericht te zeggen. Geen gezichtsuitdrukkingen, geen gêne, en er kan niet over je heen gepraat worden.

Dit alles draagt bij aan de ongedwongenheid van appen. Dit kan echter ook tegen je werken als je te maken hebt met een breuk of als je gewoon geen antwoord van je vriend krijgt.

Je kunt te afhankelijk worden van deze appjes en voor je het weet, bevind je je in een wanhopige toestand.

Hoezeer app-berichten je ook vrijheid geven, ze kunnen ook je ergste vijand zijn. Je kunt gewoon niet begrijpen dat je geen reactie van hem ontvangt, dus je blijft hem keer op keer berichten sturen. Het is vooral moeilijk om de drang te weerstaan als je door een breuk gaat, maar je nog steeds geen afsluiting hebt gekregen.

Je kookt van woede, omdat je alleen maar wil dat hij reageert. Dit gebeurt niet en je realiseert je hoe gek je eruit moet zien. We willen niet dat dat gebeurt, dus het is belangrijk dat je jezelf vermant en NU stopt met hem te appen.

Maar sommige dingen zijn gemakkelijker gezegd dan gedaan en alleen mensen die zich in vergelijkbare situaties hebben bevonden, kunnen het begrijpen. Je weet dat je moet stoppen, maar je weet niet hoe. Maak je geen zorgen, ik heb je meid!

Ik heb dit al meegemaakt, dus ik kan net zo goed wat advies uit mijn persoonlijke ervaring delen. Het lijkt in het begin misschien onmogelijk, maar geloof me – het werkt! Hier zijn enkele tips en trucs over hoe je je geest bezig kunt houden en je vingers op afstand kunt houden om te voorkomen dat je je ex gaat appen!

1. Breng wat tijd buiten door

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

Wat is een betere manier om je geest leeg te maken dan je spullen in te pakken en naar buiten te gaan! Je kunt een rondje door de buurt gaan rennen en proberen al die opgekropte woede los te laten die je van binnen voelt. Na even lekker joggen ben je te moe om er zelfs maar aan te denken om hem te appen.

Als je geen hardloper bent, dan is dat prima. Pak wat snacks, organiseer een wandeling of ga naar de dichtstbijzijnde vijver en geniet helemaal alleen van een leuke picknick. Op dit soort momenten moet je jezelf het meest ondersteunen en voor jezelf zorgen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat groene en blauwe kleuren ons positief beïnvloeden en een algemeen kalmerend effect hebben. Dit is een geweldige tactiek om wat rust in je leven te brengen. Een bos of een rivier kan je helpen om wat rust te brengen en het proces van het vermannen van jezelf vergemakkelijken.

Het zou ideaal zijn als de plek waar je naartoe gaat geen bereik heeft, zodat je geen contact met je ex op kunt nemen als door een moment van zwakte overvallen wordt. Neem je hond mee (als je er een hebt) en hij zal je bezig houden zodat je niet op je telefoon kunt letten.

Water heeft ook rustgevende effecten, dus als je een zwemmer bent, ga ervoor! Een zwembad of een helder meer is het enige wat je nodig hebt om die rust te bereiken. Na een lekkere duik die je gaat uitputten, kun je gewoon wat ronddrijven en nog wat meer ontspannen.

2. Begin een hobby

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

Je kunt nooit genoeg hobby’s hebben! Ze zijn leuk omdat je niet verplicht bent om ze te doen, en dit zorgt ervoor dat je er nog meer naar hunkert. Als je iets aan je hoofd hebt, maar nooit de tijd hebt gehad om het na te streven, dan is dit de perfecte kans.

De timing is geweldig, omdat je je wens zult vervullen en je geen tijd hebt om je ex te blijven appen. Dit helpt enorm als je probeert om je ex geen bericht te sturen als hij al over je heen is.

Het kan iets kleins zijn, zoals het verzamelen van bepaalde objecten of naar een schilderles gaan. Kunst is een geweldige manier om je emoties te uiten, dus het kan je enorm helpen. Je zult niet aan je ex denken en je zult nieuwe mensen ontmoeten.

Wie weet, misschien kun je contact leggen met iemand anders die je alles over je ex laat vergeten. Op die manier, is de enige persoon die je gaat appen de nieuwe vlam. (Knipoog, knipoog)

3. Zoek je vriendinnen op

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

Je weet wat ze zeggen – vriendinnen komen voor mannen! Als je een hechte groep van betrouwbare vriendinnen of slechts één, betrouwbare beste vriendin hebt, dan moet je dankbaar zijn. Echte vriendinnen zijn tegenwoordig een zeldzaamheid, vooral degenen die er voor je zijn in de moeilijke tijden.

Op dit moment is het het beste om je bezig te houden met je meiden. Nodig ze uit en laat de spelletjes beginnen!

Op die manier heb je gegarandeerd plezier EN zullen ze proberen te voorkomen dat je je ex gaat appen. Het is tenslotte fijn dat er iemand voor je is als je het moeilijk hebt. Een beetje steun is het enige wat je nodig hebt, en ik weet zeker dat je jezelf hier doorheen kunt slepen.

4. Het baas-niveau: de delete knop

4 Bewezen Tips Om Te Voorkomen Dat Je Je Ex Gaat Appen

Dit is misschien het moeilijkste deel, maar het is de enige echte manier om te voorkomen dat je je ex gaat appen. In het begin vind je deze truc misschien niet leuk, maar ik denk dat het nodig is. Toen ik dit uiteindelijk deed, voelde ik al het gewicht van mijn schouders vallen.

Het voelde alsof ik overal waar ik heenging een last met me meedroeg. Het beïnvloedde mij, mijn goede vriendinnen en mijn familie. Toen ik uiteindelijk de moed verzamelde, heb ik mijn ex uit mijn leven verwijderd. Je zou hetzelfde moeten doen en doe het zo snel mogelijk!

Verwijder zijn telefoonnummer, verwijder hem van je sociale media en probeer gewoon op elke manier afstand van hem te nemen. Als je je nog steeds vastklampt aan zijn bezittingen of als je spullen hebt die jullie samen hebben gekocht, dan is het nu tijd om ze kwijt te raken.

Je ex uit je leven bannen betekent dat je nooit meer contact met hem kunt opnemen. De beste manier om te stoppen met je ex te appen is als je de manieren om met hem te communiceren uitschakelt.

Wederzijdse vrienden kunnen ook lastig zijn, vooral als ze close met hem zijn. Ik zeg niet dat je je vriendschappen moet verbreken, maar vraag ze om hem niet mee te nemen als ze met je afspreken.

Al deze stappen zijn cruciaal om je te helpen trouw aan jezelf te blijven. Als je je ex appt, krijg je alleen maar problemen en daarna zul je berouw voelen. Soms doet weggaan minder pijn dan vasthouden.

PinFlight Image