Skip to Content

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Stuurt hij je appjes omdat hij oprecht in je geïnteresseerd is? Of appt hij je alleen omdat hij zich verveelt of zich eenzaam voelt?

Als een man echt geïnteresseerd is in jou en de dingen die in je leven gebeuren, dan zal je dat weten.

Hij zal je nooit op zijn antwoorden laten wachten, hij zal zijn best doen om het gesprek interessant te maken enzovoort.

Maar als je merkt dat er iets vreemds aan hem is en hij ineens je berichtjes begint te negeren, excuses maakt of iets dergelijks, dan kan het zijn dat hij je alleen appt omdat hij zich verveelt of eenzaam is.

Dit kan tot grote teleurstelling leiden en om te voorkomen dat dit gebeurt, zijn hier enkele tekenen die voor je zullen bevestigen of hij je alleen voor zijn egoïstische doeleinden appt.

1. Hij stuurt je alleen ‘s nachts appjes

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Als hij je alleen ‘s nachts appt, dan is dat de grootste indicator dat hij je alleen appt, omdat hij zich eenzaam voelt.

Wanneer hij zich realiseert dat hij niet in slaap kan vallen, dan zal hij mogelijke oplossingen voor dat probleem bedenken.

En dat is wanneer hij besluit om je te appen om zichzelf een beetje te vermaken en het gevoel van slapeloosheid te bestrijden.

Als hij dit doet, weet dan dat hijzelf en zijn egocentrische aard zijn eerste prioriteit is.

2. Hij stelt nooit voor om persoonlijk af te spreken

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Je praat met hem over verschillende dingen en hij suggereert nog steeds nooit dat jullie elkaar ergens persoonlijk zouden moeten ontmoeten in plaats van constant te chatten.

Soms lijkt hij iemand te zijn die je echt begrijpt en als je jezelf daarvan hebt overtuigt, dan bewijst hij dat het niet zo is.

Je weet nooit wat er daarna gaat gebeuren en er persoonlijk met hem over praten is mijlenver van realisatie verwijderd.

En zelfs als je voorstelt om persoonlijk af te spreken, dan zal hij een paar flauwe excuses verzinnen om het te vermijden.

3. Hij verdwijnt vaak midden in een gesprek

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Als hij vaak midden in jullie gesprekken verdwijnt, weet dan dat er iets niet klopt.

Hij ziet jou als iemand die hem momenteel vermaakt en hem zich minder eenzaam laat voelen en wanneer hij ‘vol raakt’, wendt hij zich tot iets of iemand anders die jou zal vervangen.

Hij zal dit doen, zelfs als hij degene is die het gesprek als eerste is begonnen.

Voor hem is het verzinnen van excuses als ademhalen en jouw gevoelens of gedachten hierover zullen hem geen donder kunnen schelen.

4. Soms complimenteert hij je te veel

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Wanneer hij besluit om je weer te appen (nadat hij verdwenen is), dan zal hij je complimenteren door iets aardigs te zeggen waardoor je zijn afwezigheid vergeet.

Dus als hij je overdreven begint te complimenteren, dan doet hij dat, omdat hij zijn egoïstische bijbedoelingen probeert te verbergen.

Hij wil ervoor zorgen dat hij je niet kwijtraakt en dat je er altijd voor hem zult zijn als hij zich gaat vervelen of zich eenzaam begint te voelen.

De ene dag zal hij zijn best doen om je gewaardeerd en speciaal te laten voelen en de volgende dag zal hij zomaar verdwijnen, zonder zich er ooit voor te verontschuldigen.

Hij zal je alleen complimenteren om zijn egoïstische aard te verhullen en je te blijven ‘bezitten’ door je met zijn lieve woordjes te manipuleren. Als je voelt dat dit het geval is, blokkeer dan zijn nummer en app hem nooit meer.

5. Hij doet tijdens gesprekken geen moeite

5 Tekenen Dat Hij Je Alleen Appt Als Hij Zich Verveelt Of Eenzaam Is

Je zult weten dat hij niet geïnteresseerd is om je beter te leren kennen als zijn antwoorden maximaal twee of drie woorden zijn.

Het is duidelijk dat hij niet hard genoeg zijn best doet om het gesprek interessant te maken of je aandacht te trekken, want het enige waar hij om geeft, is zichzelf.

Als een man om je geeft, dan zal hij ervoor zorgen dat hij dit ook via de app laat zien.

Zijn antwoorden zullen volledige, lange zinnen zijn, hij zal vragen stellen en geïnteresseerd zijn in alles wat je over jezelf te zeggen hebt.

Maar als een man niets om je geeft en alleen voor egoïstische doeleinden appt, dan zal hij nooit een poging doen om zinvolle gesprekken met je te hebben.

In plaats daarvan zullen zijn berichten gebroken, zonder emoji’s of andere kenmerken zijn die appen interessant en zinvol maken.

PinFlight Image