Skip to Content

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

De aandacht van een man trekken is geen gemakkelijke taak, vooral niet omdat je bang bent dat hij je met de nek aan zal kijken, omdat hij gewoon niet geïnteresseerd is.

Hij zou je volledig kunnen negeren of erger nog, hij zou je op een hele nare manier kunnen negeren.

Dit betekent zelfdoding van je zelfvertrouwen. Dit zal je hart uit je borst rukken, je onaantrekkelijk en ongewenst laten voelen, maar in werkelijkheid is dat verre van waar.

Misschien is hij wel de verkeerde man voor je. Dat hij je negeert en je afwijst, betekent niet dat je gebroken en niet geliefd bent.

Afwijzing doet pijn of het nu wel of niet terecht is. Het doet pijn als de hel en het vernietigt je gevoel van eigenwaarde.

Maar daar kun je een einde aan maken. Je kunt een pro worden in het winnen van het hart van een man.

Er is iets dat wetten van aantrekking worden genoemd en als je het eenmaal begrijpt en oefent, dan zullen mannen voor je vallen – hard.

Je hoeft alleen maar een paar trucjes te leren en je spel te verbeteren en je zult niet opnieuw afgewezen worden.

Hier zijn enkele trucs om hem geobsedeerd door jou te maken en te voorkomen dat je je ongewenst en afgewezen voelt:

1. Wees jezelf

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

Dit is het eerste en belangrijkste. Als hij je niet leuk vindt om wie je bent, probeer hem dan niet eens geobsedeerd door je te maken, want je zult het zat worden om te doen alsof je iets bent dat je niet bent en je relatie zal vroeg of laat mislukken.

Je moet hem al je kanten laten zien, de goede en de slechte.

Nou, je hoeft niet al het slechte aan je in zijn gezicht te wrijven, maar als het ter sprake komt, verberg het dan niet. Wees er eerlijk over.

Als je trouw aan jezelf blijft, dan zul je de juiste mannen voor je aantrekken.

2. Kom voor jezelf op

Soms, als je denkt dat hij de grens heeft overschreden, kom dan voor jezelf op en stop zijn agressiviteit. Wees dapper en laat hem zien dat niemand met je kan rotzooien.

Dit zal hem ofwel bang maken, omdat hij een lafaard is, in welk geval je hem niet nodig hebt, of het zal hem doen beseffen dat je weet hoe je voor jezelf op moet komen, waardoor hij je nog meer zal respecteren en hopeloos verliefd op je zal worden.

3. Schijn met vertrouwen

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

Er is niets sexyer dan een vrouw te zien die barst van zelfvertrouwen, maar precies de juiste hoeveelheid ervan.

Niemand houdt van vrouwen die met hun hoofd ver in de lucht lopen.

Te veel zelfvertrouwen kan je kwaad doen. Zoek de middenweg. Voel je goed over jezelf, maar niet al te goed, als je begrijpt wat ik bedoel.

Probeer tegelijkertijd nederig, dankbaar en zelfverzekerd te zijn. Je zelfvertrouwen zal hem aantrekken, omdat je met een licht zult schijnen dat onzichtbaar voor jou en anderen is, maar op de een of andere manier zullen mannen die in jou geïnteresseerd zijn het zien en herkennen.

4. Zeg hem dat je hem respecteert

Het belangrijkste voor mannen is dat ze zich gewaardeerd en gerespecteerd moeten voelen.

Hij moet weten dat je hem niet als onbelangrijk ziet, maar juist als een heel essentieel onderdeel van de gemeenschap.

Hij moet weten dat je zijn werk en alles wat hij doet respecteert. In de wereld van vandaag is het zo gemakkelijk om je niet gewaardeerd te voelen, omdat de meesten van ons zich met onze eigen zaken bemoeien en ons op de dingen concentreren die belangrijk voor ons zijn.

Dus het erkennen van iemands harde werk betekent veel, vooral voor een man.

5. Wees genereus en vriendelijk

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

Laten we zeggen dat jullie elkaar net hebben ontmoet. Wees aardig voor hem, glimlach en lach om zijn grappen, ook al zijn ze niet zo grappig.

Kom niet te sterk over, anders kan hij bang worden en weglopen – ja, als een verdwaalde pup.

Geloof me, mannen zijn veel gevoeliger dan we denken. Tenminste degenen die geestelijk gezond zijn en niet de manipulatieve k-zakken in vermomming.

Hoe dan ook, let op de eerste indruk die je achterlaat, want zelfs als je iets verknoeit en helemaal opnieuw begint, zal die eerste indruk nooit verdwijnen. Het zal onthouden blijven.

6. Laat zijn hart sneller kloppen

Behalve dat hij zijn hart van liefde laat pompen, probeer het om een andere reden te laten pompen. Geef hem een adrenalinestoot.

Neem hem ergens mee naartoe, laat hem iets spannends met je doen.

De meeste jongens zijn waaghalzen en willen hun grenzen verleggen, dus de beste manier om hem te betoveren of indruk op hem te maken en hem je in een heel ander licht te laten zien, is door iets geks met hem te doen, iets waar je bloed van gaat stromen en waar je hart sneller van gaat kloppen.

Zie je, dit is een soort truc. Het is misschien een beetje sneaky, maar shhh….

Terwijl hij met jou iets totaal geks doet, voelt hij opwinding vanwege het ding dat hij doet, maar zijn hersenen voelen opwinding en het laat hem denken dat het komt, omdat hij tijd met jou doorbrengt.

Dat is de truc en het zou elke keer als een tierelier moeten werken.

Related: 7 ‘Schattige’ Dingen Die Hij Doet Die Eigenlijk Een Enorme Rode Vlag Zijn

7. Gebruik lichaamstaal

7 Hele Schattige Manieren Waardoor Hij Geobsedeerd Door Je Raakt

Niemand kan koel blijven als hij met lichaamstaal wordt verleid. Wanneer je lichaamstaal gebruikt, verzend je berichten die indirect zijn, maar ze blijven diep in zijn geest gegrift staan.

Ze rollen in zijn onderbewustzijn rond en vertellen hem subtiel dat je in hem geïnteresseerd bent.

Je mag naar hem toe leunen, hem per ongeluk aanraken, diep in zijn ogen kijken of in zijn aanwezigheid met je haar spelen.

Geloof me, hij zal de hint begrijpen en als je eenmaal in zijn gedachten ronddwaalt, dan ben je binnen.

Al deze manieren zullen je helpen, maar alleen als de man in wie je geïnteresseerd bent, interesse toont.

Als hij echt niets van je wil hebben, dan kun je het beter met rust laten.

Hij is dan niet de man voor jou en door hem achterna te zitten, verspil je alleen maar je tijd, die je aan het zoeken naar de juiste zou kunnen besteden.

Maar als hij geïnteresseerd is, dan zullen deze manieren hem zeker geobsedeerd door je maken en nog meer van je laten houden dan voorheen.

PinFlight Image