Skip to Content

Als Hij Deze Dingen Doet, Dan Praat Hij Waarschijnlijk Met Iemand Anders

Als Hij Deze Dingen Doet, Dan Praat Hij Waarschijnlijk Met Iemand Anders

Vrouwen worden met een uitstekende intuïtie geboren! Ken je dat onderbuikgevoel dat luid en duidelijk spreekt om je te alarmeren dat hij met iemand anders praat? Ik denk dat elke vrouw ermee wordt geboren en het is als onze superkracht. We moeten gewoon leren om onszelf genoeg te vertrouwen om naar dat gevoel te luisteren.

Je had waarschijnlijk soms die vreselijke twijfel dat er iets mis was in je relatie. Misschien heb je het nu zelfs nog. Dat kleine stemmetje dat je vertelt dat hij misschien met iemand anders praat of met hen op zijn telefoon appt.

Misschien ben je gewoon zonder goede reden paranoïde. Het voelt echter gewoon niet goed voor je en je bent liever veilig dan verrast.

Het is tijd om naar jezelf te luisteren en het heft in eigen handen te nemen. Deze subtiele tekens zullen je twijfels zeker oplossen!

Als hij deze dingen doet, dan heeft hij waarschijnlijk iemand anders

1. Hij heeft het altijd te druk voor je

Als Hij Deze Dingen Doet, Dan Praat Hij Waarschijnlijk Met Iemand Anders

Weet je nog dat hij helemaal over je heen zat, ook al brachten jullie altijd al je momenten samen door? Nu is het meer alsof hij plotseling altijd met iets anders bezig is en je merkt dat je naar zijn aandacht verlangt. Het voelt alsof je zijn ‘kostbare‘ tijd niet waardig genoeg bent.

Vergeet niet dat jouw tijd ook waardevol is en dat je het niet moet verspillen en iemands tweede optie moet zijn. Als hij het altijd druk voor je heeft, geloof me dan als ik zeg dat iemand anders hem vermaakt.

2. Slappe excuses zijn het enige wat hij heeft

Hij heeft altijd een stom excuus voor alles wat hij doet en de manier waarop hij zich gedraagt. Het is alsof hij niet eens iets geloofwaardigers probeert te verzinnen. Als hij altijd iets bedenkt als je hem probeert te confronteren en hij niet openlijk wil praten, weet dan dat er iets niet klopt.

Toen mijn ex, die altijd eerlijk en direct leek te zijn, flauwe excuses begon te maken, wist ik dat er iets aan de hand was! En ik had gelijk. Na talloze ruzies en pogingen om zijn gedrag te maskeren, werd hij moe en gaf hij eindelijk toe dat hij iemand anders had.

3. Hij praat waarschijnl met iemand anders, als hij zijn telefoon verbergt als hij hem gebruikt

Elke keer dat hij zijn telefoon gebruikt, lijkt het erop dat hij overheidsinformatie verbergt. Ik bedoel, iedereen waardeert hun privacy, maar zou hij zich echt zo beschermend gedragen als hij niets verdachts deed?

Het is niet eens alsof je normaal gesproken naar zijn scherm zou gluren om te zien wat hij doet, maar je op zo’n manier gedragen maakt je onzeker over zijn bedoelingen.

4. Voor je neus is praten doet hij niet

Als iemand hem belt dan rent hij als Speedy Gonzales naar een andere kamer als een FBI-agent die aan een geheime taak werkt. Je neemt ook weleens privé telefoontjes aan, maar elke keer? Het lijkt gewoon verkeerd en onnodig.

Ik herinner me dat de man met wie ik uitging altijd in paniek wegliep als zijn telefoon ging. Er was gewoon iets raars mee. En raad eens wat ik een week later in zijn telefoongegevens heb gevonden? Tientallen telefoontjes van dezelfde vrouw waar ik nog nooit van heb gehoord.

5. Zijn meldingen staan altijd op stil

Nu maakt zelfs zijn telefoon geen geluid meer tegen je! Als je zijn telefoon nog nooit hebt horen piepen, dan is dat zeker niet omdat hij nooit meldingen krijgt.

Natuurlijk zou je niet willen dat je telefoon je irriteert als je een romantisch diner hebt, maar altijd? Meisje, dit is niet goed.

Niets schreeuwt meer een rode vlag dan de telefoon die altijd stil is met het scherm naar beneden gericht. Het geeft een luide en duidelijke boodschap af, bedek je oren niet!

6. Hij praat waarschijnlijk met iemand anders als hij het steeds over een andere vrouw heeft

Het onderbewustzijn is echt iets ongelooflijks. Het kan je dingen laten doen zonder het zelfs maar te beseffen.

Als hij in verschillende contexten en verhalen een andere vrouw blijft noemen, dan is hij waarschijnlijk zonder het te willen naar buiten gekomen. Wees dankbaar als dat ooit gebeurt, want hij zou je een groot plezier doen.

7. Zijn telefoon is heilig voor hem

Als Hij Deze Dingen Doet, Dan Praat Hij Waarschijnlijk Met Iemand Anders

Hij beschermt zijn telefoon de hele tijd alsof het iets heiligs is. Ze moeten hem waarschijnlijk inhuren om een nationale schat of zoiets te beschermen. Deze man zou het met zijn leven bewaken, serieus.

Niet alleen dat, maar hij gebruikt hem elk moment van de dag en nacht. Het is alsof het een deel van zijn lichaam is geworden! Het is nooit uit zijn zicht of hand. Zelfs als hij even de kamer verlaat, gaat die telefoon met hem mee. Als hij maar zoveel aandacht aan jou besteedde en niet aan een stom apparaat.

8. Geen reactie op je appjes, zelfs niet als hij online is

Gen Z bedacht een perfecte term om dit te beschrijven – ghosting. Hij gedraagt zich als een onzichtbare geest en als hij je bericht ziet, dan is hij plotseling blind.

Zijn telefoon is altijd in zijn handen en je ziet hem de hele tijd typen, maar hij reageert niet zo snel als het om jou gaat. Ja, deze is vrij duidelijk.

9. Hij gaat waarschijnlijk met iemand anders als hij zich vreemd en duister gedraagt

Mannen zijn soms… laten we zeggen, gemakkelijk te lezen. Ze kunnen nooit ontspannen en zien er altijd uit alsof ze op hun tenen staan te wachten tot er iets gebeurt. Ze realiseren zich niet eens hoe ze zich gedragen als ze schuldig zijn.

Zoals die video’s van honden die de kussens van hun eigenaar verscheurden en deden alsof ze niet wisten wat er was gebeurd. Je kunt het gewoon in hun ogen zien. Het klinkt misschien grappig, maar het is met mannen hetzelfde.

Probeer ontspannen te zijn en je zoals gewoonlijk te gedragen terwijl je iets groots verbergt en tegelijkertijd twee levens leidt. Ik wed dat je er niet erg ontspannen en succesvol in zou zijn.

Veel van deze dingen kunnen slechts een gokspelletje zijn, dus de beste oplossing zou zijn om openlijk met je partner over alles te praten dat je twijfels en onzekerheden geeft. Als hij defensief en boos wordt, dan is daar je antwoord!

Vergeet niet dat elke keer dat je de stem in je hoofd en het gevoel in je buik niet tot zwijgen kunt brengen, je dat misschien niet moet doen. Het universum heeft vrouwen met een reden intuïtie gegeven. Gebruik het verstandig en in je voordeel!

Als Hij Deze Dingen Doet, Dan Praat Hij Waarschijnlijk Met Iemand Anders