Skip to Content

Aan Het Meisje Dat Haar Plannen Annuleerde Voor Het Geval Dat Hij Belt

Aan Het Meisje Dat Haar Plannen Annuleerde Voor Het Geval Dat Hij Belt

Lieve meid,

Zit je in je kamer, door je telefoon te scrollen, en te wachten en hopen dat hij je belt? We hebben het allemaal meegemaakt… Geloof me, ik weet hoe het gaat, maar ik weet ook dat het niet goed voor je is. Laat me je een verhaal vertellen over hoe het je leven kan beïnvloeden. En daarna zul je het waarschijnlijk niet meer doen.

Oké, laten we beginnen met de voor de hand liggende conclusie – je hebt een oogje op iemand. Hij is degene die constant in je gedachten is en je kunt je nergens anders op concentreren.

Je controleert zijn accounts om te zien waar hij is en vernieuwt je inbox om te zien of hij je vandaag heeft geappt. Dat is normaal. Dat hebben we op een bepaald punt in ons leven allemaal gedaan.

Nog iets wat ik kan concluderen is dat jullie waarschijnlijk al een paar keer met elkaar hebben afgesproken. Maak je geen zorgen, ik bespioneer je niet. Het is makkelijk om uit te vogelen, omdat je zit te wachten tot hij je belt. Dus wat ik tegen je wil zeggen, is dat ik weet hoe het gaat!

Er zijn dingen waar ik geen informatie over heb, zoals hoe vaak je je plannen hebt geannuleerd en hebt zitten wachten in de hoop dat hij je belt? Twee, vijf, negen keer? Denk er gewoon over na en beantwoord het voor jezelf. Hoe vaak heeft hij je gebeld toen je dat deed? Tot nu toe waarschijnlijk geen enkele keer.

Meisje, je kunt nog steeds je eigen leven hebben en genoeg tijd vinden om met hem om te gaan voor het geval hij belt. Wat is het ergste dat er kan gebeuren als je hem vertelt dat je bezig bent? Ben je bang dat hij je niet meer belt? Laat me wat geheimen met je delen.

Aan Het Meisje Dat Haar Plannen Annuleerde Voor Het Geval Dat Hij Belt

Als je hem laat zien dat je het af en toe druk hebt, dan zal het hem alleen maar meer in je interesseren.

Hoe? Het is heel eenvoudig. Iedereen wil een partner die een interessant leven heeft. Stel je deze twee soorten mensen voor. Een eerste keuze is iemand die gewoon in bed ligt, films kijkt, elke dag chocoladetaart eet en nergens heel erg blij mee lijkt te zijn.

Of de tweede is iemand die actief is, met vrienden omgaat en die zichtbaar van het leven geniet.

Wie lijkt interessanter? Ik zeg niet dat de eerste keuze ook niet leuk kan zijn, maar de tweede zal waarschijnlijk meer macht hebben om je aan te trekken. Dus als je het soort persoon bent die elke dag veel plannen heeft, dwing jezelf dan niet om ze te annuleren, alleen omdat er een mogelijkheid is van iets anders.

Waarom zou je zekerheid voor mogelijkheid ruilen?

Verliefd zijn op iemand moet het beste gevoel ooit zijn. Vernietig het niet door er teveel nadruk op te leggen. Als je iemand leuk vindt, moet je trouw blijven aan jezelf. Het is niet nodig dat je je dagelijkse planning daarop aanpast.

Natuurlijk, als je een aantal eerder geplande dates hebt, moet je daar tijd voor maken. Maar als er niets is waarmee je hebt ingestemd, dan ben je vrij om de dag door te brengen zoals je wilt.

Ga erop uit, geniet van je leven en post een verhaal of twee op je Instagram. Laat hem zien of herinner hem eraan hoe leuk het is om bij je te zijn. Zo laat je hem je bellen. Zo red je jezelf van eenzame nachten in bed, omdat hij nooit heeft gebeld.

En je krijgt ook wat je wilt, nog een date met hem.

Aan Het Meisje Dat Haar Plannen Annuleerde Voor Het Geval Dat Hij Belt

Ik weet dat je met de angst kunt worstelen om af en toe iets te missen. Als je niet met je vrienden uitgaat, dan krijg je misschien spijt van de beslissing om thuis te blijven. Maar als je naar buiten gaat, dan ben je constant gestrest dat hij je misschien belt en je het druk hebt.

Dat hoef je jezelf niet aan te doen. Ontspan, want het is niets om je zorgen over te maken.

Als je naar buiten gaat en hij belt dan zijn er een paar opties waar je uit kunt kiezen. Ten eerste kun je bij je vrienden navragen of het goed is als hij ook komt. Ze zullen waarschijnlijk “Ja” zeggen, omdat ze waarschijnlijk al een lange tijd hebben gewacht om de persoon te zien waar je het constant over hebt.

En dan kun je hem uitnodigen.

De tweede optie is om hem te vertellen dat het je spijt, maar je al plannen had en je op dit moment met je vrienden uit bent. Dan kun je van de gelegenheid gebruik maken om hem te vragen om morgen iets af te spreken of wanneer jullie beiden vrij zijn.

Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het annuleren van andere plannen en gaan zitten wachten tot hij je belt. In plaats daarvan heb je een vaste datum en tijd en kun je je erop voorbereiden. En plan ook de rest van de dag.

De derde optie is om vroeg te vertrekken en hem te ontmoeten als je dat echt wilt. Als je uit bent met een groep vrienden, dan vinden ze het vast niet erg om je naar een man te laten gaan waar je gek op bent. Vraag het hen en als ze ja zeggen, stel dan voor dat hij je ergens in de buurt van je huidige locatie ontmoet.

Hij kan ermee instemmen, of hij zal een andere keer voorstellen om uit te gaan. Je hebt dan hoe dan ook een date.

Aan Het Meisje Dat Haar Plannen Annuleerde Voor Het Geval Dat Hij Belt

Je moet leren dat niets belangrijker is dan je eigen geluk. Ben je echt gelukkig als je in bed ligt en op zijn telefoontje wacht? Wat denk je, zou je gelukkiger zijn als je je plannen niet annuleerde?

Het is normaal dat mensen plannen hebben en andere mensen moeten zich daar altijd bewust van zijn en daar begrip voor hebben. Als je je verontschuldigt en uitlegt dat je al hebt ingestemd om die dag iets anders te doen of ergens heen te gaan, dan moet hij dat begrijpen.

Als hij boos wordt of je daarna niet belt. Dan weet je dat hij niet de juiste keuze voor je is. Hij is gewoon een onvolwassen jongen die denkt dat iedereen zijn dag volgens zijn wensen moet plannen. Zo’n persoon heb je niet nodig in je leven, zeker niet als je partner.

Dus mijn laatste advies aan jou is om van je leven te genieten. Ik weet dat je je plannen hebt geannuleerd en gewacht hebt tot hij zou bellen, maar nu weet je waarom je daarmee moet stoppen. Doe wat je gelukkig maakt en laat niemand je vreugde stelen. Voel niet de noodzaak om 24/7 beschikbaar te zijn en verspil je leven niet met wachten tot hij belt.

Want één ding is zeker: als je voor elkaar voorbestemd bent, dan zul je slagen. Zelfs als je het druk had toen hij je belde.

PinFlight Image