Skip to Content

9 Ongebruikelijke Tekenen Dat Je Compatibel Bent En Voorbestemd Bent Om Een Succesvolle Relatie Te Hebben

9 Ongebruikelijke Tekenen Dat Je Compatibel Bent En Voorbestemd Bent Om Een Succesvolle Relatie Te Hebben

Je hebt waarschijnlijk over een paar tekenen gehoord die bewijzen dat je compatibel bent met je partner. Een aantal van hen zijn logisch, andere zijn een beetje raar. Maar hoe weet je of je voorbestemd bent om een succesvolle relatie te hebben?

Een relatie beginnen voelt soms als gokken: wie geeft het eerst op, wie heeft er meer lief, zullen ze gaan trouwen? Geen van deze vragen zijn belangrijk als je de ware ontmoet. En ik beloof je, je zult het weten als hij in je leven opduikt.

Je veilig voelen, je partner volledig vertrouwen en elkaar helpen groeien zijn slechts enkele van de tekenen als je de ware hebt gevonden. Hij zal zijn uiterste best doen om je te zien glimlachen en je zult constant om zijn grappen lachen (ook al zijn ze niet altijd grappig).

Je vrienden en familie mogen hem erg graag en je voelt je meer dan welkom in zijn sociale kringen. Klinkt vrij simpel, nietwaar?

Natuurlijk zijn het delen van dezelfde waarden en de mogelijkheid om je toekomst samen voor te stellen duidelijke tekenen dat je compatibel bent en dat je relatie lang zal duren. Maar kan je een aantal ongebruikelijke tekenen bedenken dat je de jackpot hebt gewonnen?

9 Tekenen dat je compatibel bent met je partner

Laat me iets delen wat ik heb ontdekt en het heeft geen verband met deze populaire overtuigingen van een ideale partnerschap.

1. Jullie hebben ruzie

9 Ongebruikelijke Tekenen Dat Je Compatibel Bent En Voorbestemd Bent Om Een Succesvolle Relatie Te Hebben

Ja, ten eerste, jullie maken ruzie. Je bent niet bang om je mening te geven, ook al is het anders dan de zijne. Hij kan ook vrij zijn mening geven en als er conflicten ontstaan, ben je klaar om ze op te lossen.

Die zullen meestal eindigen als compromissen, omdat je wilt dat je partner gelukkig en tevreden is met de beslissing. Ruziemaken betekent alleen dat het je iets doet en dat je een gezonde communicatie hebt in je relatie.

2. Jullie accepteren elkaars eigenaardigheden

Hij geniet van snacks eten in bed en jij wordt helemaal gek als het regent. Je hebt misschien wat rare eetvoorkeuren, of hij is gewoon vergeten het vuile bord dat hij net heeft gebruikt te laten weken. Jullie kunnen allebei rare gewoonten hebben die de ander… Onweerstaanbaar vindt!

Er kunnen enkele kleine ruzies over bepaalde eigenaardigheden verschijnen, maar jullie zullen ze snel oplossen. Je aanbidt je partner zoals hij is en al die, soms vervelende, vreemde dingen maken hem tot wie hij is.

3. Er is geen ongemakkelijke stilte

Als jullie bij elkaar zijn, is zelfs de stilte comfortabel. Jullie kunnen allebei je ding doen of een boek lezen. Zolang jullie samen zijn, gaat er niets boven.

Stilte met je liefde is aangenaam en je vraagt je nooit af waar de andere aan denkt, omdat jullie allebei weten dat de gelukzaligheid en sereniteit die je op dat moment voelt, niet met woorden kan worden uitgedrukt.

4. Jullie zijn gezonde individuen

9 Ongebruikelijke Tekenen Dat Je Compatibel Bent En Voorbestemd Bent Om Een Succesvolle Relatie Te Hebben

Jullie zijn een geweldig stel, maar ook twee gezonde individuen! Iedereen brengt graag tijd door in je gezelschap en je bent sterk en zelfstandig op jezelf. Je geeft elkaar vrijheid en respecteert elkaars uniciteit.

Afhankelijkheid van je partner als je een vaste relatie hebt, is niet gezond en jullie zijn je daar allebei van bewust. Je vindt het prettig om alleen te zijn, bijna net zoveel als dat je het prettig vindt als de ander er is.

5. Jullie hebben een sterke fysieke aantrekkingskracht

Het tonen van genegenheid aan je partner is een must in een romantische relatie. Als zijn liefdestaal fysieke aanraking is, heeft hij een paar aaien over zijn rug nodig, veel knuffels en een hoop kusjes!

Een sterke fysieke aantrekkingskracht op je partner is een van de essentiële onderdelen van een romantische relatie. Als je de drang hebt om in zijn armen te kruipen op het moment dat je hem ziet, dan zou ik zeggen dat je op de goede weg bent.

6. Je kunt het voelen wanneer de ander zich niet goed voelt

Je kunt niet altijd uitleggen hoe of waarom, maar je kunt voelen wanneer de stemming van je partner verandert. Zelfs als iets kleins hem van streek maakt, zul je het weten. Je weet voordat hij iets zegt dat hij op zoek is naar zout terwijl jullie aan het lunchen zijn.

Hetzelfde gebeurt ook andersom. Hij weet de reden achter je stemmingswisselingen. Meestal maak je elkaars zinnen af en mensen om jullie heen vinden dat schattig (ook al denken ze misschien dat jullie dat achter gesloten deuren oefenen).

7. Jij kent hem het beste

9 Ongebruikelijke Tekenen Dat Je Compatibel Bent En Voorbestemd Bent Om Een Succesvolle Relatie Te Hebben

In sommige gevallen lijkt het alsof hij je beter kent dan jij jezelf kent. Heeft hij je verteld hoe hij kwetsbaar in jouw aanwezigheid kan zijn en dat hij zijn gevoelens vrijelijk kan uiten? Jullie kennen vast geheimen over elkaar die niemand anders kent.

En dat is de magie ervan! Je hebt een toegewijde en gezonde relatie met je beste vriend. Wat wil je nog meer?

8. Jullie plagen elkaar speels

Omdat hij al die rare dingen over je weet, is het dan niet normaal dat hij je plaagt? Maar knik niet met je hoofd en doe alsof jij onschuldig bent – jij doet hetzelfde en je geniet ervan!

Jullie zijn vaak speels en jullie spreken elkaar op de fouten aan die jullie maken. Jullie gevoel voor humor is hetzelfde en jullie respecteren eerder vastgestelde grenzen. Oh, en jullie doen waarschijnlijk een aantal van die kinderachtige dingen samen, zoals zeepbellen of origami harten voor elkaar maken.

9. Jullie passen gewoon in elkaars leven

Jullie zijn allebei mafkezen die de ander accepteert zonder er twee keer over na te denken. De schema’s die jullie hebben kloppen met elkaar, en jullie vrienden en familie zijn helemaal gek op jullie twee! Niemand kan een beter stel bedenken als het gevraagd wordt.

Alles komt moeiteloos en natuurlijk, alsof jullie beiden met de stroom meegaan en er niet tegen vechten. Jullie vieren samen kleine overwinningen en zorgen ervoor dat je geliefde altijd een glimlach op zijn gezicht heeft.

En ten slotte ben je geen sprookje aan het lezen, je beleeft het!

PinFlight Image