Skip to Content

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

In het tijdperk van moderne dating, wanneer niets meer heilig is, zul je helaas allerlei soorten mannen tegenkomen. Er zullen zoveel players, sociopaten en psychopaten zijn, maar één soort is tegenwoordig behoorlijk populair – dat is een emotionele sadist.

Als je het geluk hebt gehad om niet met zo’n man uit te gaan, dan wil ik je alleen vertellen dat ze extreem gevaarlijk zijn. En als je ooit een teken ziet dat je aan een man als hij doet denken, dan moet je zo snel mogelijk maken dat je wegkomt.

Een man als deze ziet er niet anders uit dan de goeden. Als je hem in eerste instantie ziet, dan zou je zweren dat hij gewoon een goede vent is. En dat hij je geen kwaad kan doen.

Maar je bent verre van de waarheid, want een man als deze is gewoon een manipulatieve rotzak in vermomming, die probeert het perfecte slachtoffer te vangen om een perfecte misdaad te plegen.

In dit geval gebruikt hij allerlei verschillende technieken om zijn slachtoffer te manipuleren, te gaslighten of te kleineren. En daarbij de volledige controle over haar te krijgen.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende tekenen van een emotionele sadist, dus lees verder en leer hoe je jezelf tegen een man als deze kunt verdedigen.

7 tekenen van een emotionele sadist

Hij blijft je pijn doen, zelfs als je hem zegt te stoppen

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

Een van de belangrijkste tekenen dat je met een emotionele sadist uitgaat, is dat hij niet naar je luistert.

Dus als je hem vertelt dat bepaald gedrag van hem je een ongemakkelijk gevoel geeft en hij het nog steeds doet, dan is dat een teken van gebrek aan respect en een gebrek aan liefde.

Het is duidelijk dat zo’n man niet genoeg van je houdt om zichzelf te veranderen om je gelukkig te maken.

Hij zal altijd zijn zieke hersenspelletjes gebruiken om je onder controle te houden. En om je een slecht gevoel over jezelf te geven.

Hij geeft alleen om je als je weg bent

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

Heb je ooit een situatie gehad waarin iemand je de hele tijd als vanzelfsprekend beschouwde terwijl je een relatie met hem had? En dat de enige keer dat hij echt wat liefde en respect toonde, was toen je van hem wegliep?

Als dit een belletje doet rinkelen, dan betekent dit dat je met een emotionele sadist aan het daten was die alleen om je gaf als hij zag dat je hem zou verlaten.

Dat zou betekenen dat hij niemand meer onder controle zou hebben en daarom zou hij boos zijn.

Een emotionele sadist flirt met andere vrouwen

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

Een man als deze schaamt zich niet om elke hete meid te versieren die in zijn buurt komt, ongeacht of jij er wel of niet bij bent.

Als hij je echt respecteert, dan zou hij dat niet doen, maar omdat hij niet zo in jou als persoon geïnteresseerd is (behalve om met je naar bed te gaan en je hulp bij het dagelijks leven), zal hij het zonder spijt doen.

Wat je moet weten, is dat je zoveel meer verdient dan hij je kan geven. En het zou slim zijn om hem te verlaten.

Alleen op die manier kun je iemand vinden die je echt verdient.

Hij geeft je het gevoel dat je niet goed genoeg voor hem bent

Als je constant het gevoel hebt dat je niet goed genoeg voor hem bent. Zelfs als je gevoel van eigenwaarde op een hoog niveau is, dan betekent dit dat je te maken hebt met een emotionele sadist. Die er alles aan zal doen om je te laten huilen en aan je gezond verstand te laten twijfelen.

Hij is het type man dat je ervan zal overtuigen dat jij de gek bent. En die je als stront zal behandelen, zelfs als je dat niet verdient.

Deze man zal je het gevoel geven dat jij de onbeminnelijke bent. En hij zal nooit toegeven dat hij degene is met het probleem en niet jij.

Een emotionele sadist gedraagt zich alleen goed als hij iets nodig heeft

Een man als deze weet heel goed hoe hij allerlei spelletjes met je hoofd moet spelen. Hij is klaar om een stapje extra voor je te doen als dat zou betekenen dat hij er iets voor terugkrijgt.

Dus als je hem zo lief en aardig ziet, hoop dan niet dat hij net wakker is geworden en als een gek van je begon te houden.

De kans is groot dat hij je hulp ergens voor nodig heeft. En zodra hij krijgt wat hij wil, zal hij je verlaten alsof hij niets achterlaat.

Hij houdt niet van je

Als Je Man Deze 7 Dingen Doet, Dan Is Hij Een Emotionele Sadist

Alleen een emotionele sadist zou met iemand samenzijn van wie hij niet houdt om te krijgen wat hij wil.

Zie je, elke dag je pijn doen, je misbruiken, is wat hem een goed gevoel geeft over zichzelf. Dus hij zal doen alsof hij van je houdt om dicht bij je te zijn.

Hij is niet het soort man dat voor je zou sterven. Noch is hij het type man dat alles zou doen om je gelukkig te maken.

In plaats daarvan is hij gewoon een rotzak die in je leven is gekomen om er een hel van te maken.

Ik hoop alleen dat je hem verlaat zodra je ziet dat liefde niet is wat hij voelt.

Hij heeft waardeloze excuses voor zijn slechte gedrag

Zie je, als je een romantische relatie met iemand hebt, dan zul je die persoon niet opzettelijk pijn doen.

En als je ze pijn doet, dan zul je zeggen dat het je spijt en je zonden goedmaken.

Maar een emotionele sadist is iemand die nooit zegt dat het hem spijt. En hij probeert altijd waardeloze excuses voor zijn nare gedrag te vinden.

Een man als deze zal nooit iets doen waardoor je je beter zult voelen. En hij zal je elke keer dat jullie ruzie maken in tranen achterlaten.

Het punt is dat hij er niet in geïnteresseerd is om je een beter gevoel te geven of je op wat voor wijze dan ook te helpen.