Skip to Content

Een Man Jaloers Maken? 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Een Man Jaloers Maken? 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Oké, dus je wilt al een tijdje een bepaalde man jaloers maken; er zijn daarvoor waarschijnlijk drie mogelijke redenen, maar we noemen de geheimpjes op over hoe je een man jaloers kan maken.

Laten we eens zien of ik het juist heb…

Reden een: het is je ex-vriend en je probeert hem wanhopig te laten zien wat voor juweeltje hij is kwijtgeraakt toen hij je verliet door wat erop los te flirten.

Reden twee: je hebt een relatie, maar je hebt steeds het gevoel dat de ander je voor lief neemt en je wilt dat hij inziet dat dat niet oké is en dat je ELKE man zou kunnen krijgen (als dit nodig zou zijn).

En tot slot reden drie: je hebt (nogal) een oogje op een knappe vent in je buurt en je wilt nagaan of het gevoel misschien wederzijds is door hem jaloers te maken en om te zien hoe hij zou reageren als je met een andere man flirt.

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Welke reden het ook is, zorg ervoor dat je precies weet wat je einddoel is en verbreek ondertussen geen (ongeschreven) regels.

Maar zorg vooral dat je het naar je zin hebt en flirt erop los!

Alle bovengenoemde voorbeelden zijn geldige redenen om wat onschuldig te flirten, dus pronk met je erg knappe eigenschappen om de reactie (en het uiteindelijke resultaat) te krijgen waar je je zinnen op hebt gezet. 

Soms moeten mannen gewoon met hun neus op de feiten worden gedrukt om ze een beetje op gang te helpen.

Als het je vriend betreft is het misschien tijd om hem te laten zien dat een vrouw zoals jij niet zomaar uit de lucht komt vallen en is het tijd om hem te laten zien hoe je behandeld dient te worden.

En het is NOOIT een slecht idee om je ex-vriend te laten zien hoe dom het was om je te dumpen!

Het uitgaan van je relatie is klote, maar er zijn manieren om je ex jaloers te maken die je het broodnodige vermaak bieden nadat je hart is gebroken.

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Ben je klaar voor wat plezier?

Het geweldige is dat er overvloed van redenen bestaat om een man jaloers te maken en daarvan te genieten zonder dat je je psychische gezondheid beschadigt of iemand onderhand kwetst (behalve zijn ego).

Je kunt social media naar de hand zetten of op een pientere, maar totaal onschadelijke manier de vrienden van deze man gebruiken!

Je kunt appen (hier zal ik later verder over uitweiden), Snapchat gebruiken en vrienden worden met zijn beste vriend om psychologische spelletjes met hem te spelen!

En er is een aantal andere dingen die je zelfvertrouwen een boost zullen geven terwijl ze je onderhand helpen inzien wat een man wil en je zodoende deze aanwijzingen tegen hem kunt gebruiken.

Je kunt zijn ego kwetsen door op het laatste moment je plannen aan te passen en ervoor te zorgen dat je vriend voelt hoe het is als de rollen omgedraaid zijn.

Doe je haar zoals hij je haar het leukst vond nadat jullie uit elkaar zijn gegaan; hij zal niet toegeven dat dit een big deal is, maar vertrouw me maar — dat zal het wel zijn!

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Als het je bedoeling is om je vriend jaloers te maken om hem te laten merken dat er niet met je gespot kan worden, dan sta ik achter je.

Als je de beste versie van jezelf wilt vinden terwijl je onderhand je ex jaloers maakt zijn er ook meerdere opties mogelijk!

En als je een man wilt gaan daten op wie je al een hele tijd een oogje hebt zijn er een aantal uitermate geschikte manier om dit ook te bereiken.

Een man jaloers maken kan erg vermakelijk zijn zolang je de spelregels volgt en je eigen hart niet onderhand breekt.

Veel mannen hebben gewoon een geheugensteuntje nodig dat ze met een bepaalde vrouw te maken en hebben en dit is precies wat je gaat doen!

En dit is hoe je dit aanpakt. Blader door de volgende geweldige ideeën en pik degenen eruit die het beste bij je plan en je huidige situatie passen.

Doe precies wat er gezegd wordt en dan zul je in een mum van tijd je zin krijgen! En zo niet, dan weet je tenminste dat deze man echt de moeite niet waard is.

Je gaat hoe dan ook winnen! Kom op, laten we aan de slag gaan!

1. Er tiptop uitzien

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Wat is de beste manier om een man jaloers te maken? Door eruit te zien als een echte godin!

En dat is precies wat je gaat doen. En het beste hieraan? Je zal je ook ECHT de koningin van de wereld voelen terwijl je doet wat je van plan was: hem door en door jaloers maken.

Dit draait allemaal om jou. Ga lekker therapeutisch shoppen; haal je beste vriendin op en ga wat leuks doen terwijl je onderhand je batterijen opnieuw oplaadt en jullie tijd samen doorbrengen!

Terwijl je aan het shoppen bent en je naar de kapper gaat en gedraag je lekker losbandig met je vriendin, dan zul je de naam van de man zo vergeten zijn, dat beloof ik!

In ieder geval een tijdje en dat is het toch wel iets waard?

De extra bonus: neem een vriend van het mannelijke geslacht mee en neem ook vooral even een selfie en post die op social media als je daar zin in hebt.

Dat zal zeker invloed op hem hebben, zeker als hij die kerel niet eens kent.

Je besteedt dus eigenlijk tijd aan jezelf en voelt je zodoende een godin, je brengt tijd met een vriendin door en onderhands maak je de man die jij leuk vindt jaloers.

Het wordt echt niet beter (of makkelijker) dan dat.

2. Met de meiden uit en het leven vieren

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Je moet echt even niet denken aan het feit dat je hem jaloers probeert te maken. Dit moet genoeg zijn, maar het is ook essentieel dat je het naar je zin hebt en je jezelf verwent!

Organiseer een avondje uit met je vriendinnen. Koop een hele wijnvoorraad en begin thuis te feesten.

Tut jullie samen op terwijl jullie onderhand hard Beyoncé aanzetten en rosé drinken. Praat, lach, dans en geniet van jullie tijd samen, want dit verdien je!

Als hij je belt of appt moet je hem gewoon laten weten dat je niet beschikbaar bent omdat je te druk bezig bent met het naar je zin hebben met je vriendinnen!

Hij zal doordraaien terwijl hij zich afvraagt waar je bent en met wie je bent en je zal het veel te veel naar je zin hebben om daar ook maar even bij stil te staan.

Neem een selfie (of een hele hoop) en maak herinneringen met je beste vriendinnen.

Onthoud dat zij degenen zijn die je altijd bijstaan in je beproeving en dat het daarom belangrijk is dat je hun cruciale rol in je leven nooit uit het oog verliest.

Natuurlijk zul je hem jaloers maken, maar je zal ook eraan herinnerd worden hoe geweldig je sociale kring is en hoe goed ze je steunen.

3. Indruk maken op zijn vrienden

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Doe hier alleen niet te veel moeite voor. Teljens als je bij zijn vrienden in de buurt bent (of je ze toevallig tegenkomt) moet je doen alsof hen tegenkomen de leukste, toevallige botsing van de dag was!

Doe mee in hun gesprekken, maar luister en vraag hen hoe het met ze gaat (zonder dat je naar hem vraagt) en lach echt wat met ze als de situatie dat toelaat.  

En als zijn vrienden tegen hem zeggen hoe geweldig het was om je weer te zien (en hoe fantastisch je eruitzag) zal hij zich jaloers voelen, of hij dit nou leuk vindt of niet.

Zorg ervoor dat je de beste indruk op hen achterlaat terwijl je de beste versie van jezelf bent en dan zul je het beste uit een toevallige ontmoeting hebben gehaald.

Mannen vinden het belangrijk wat hun vrienden denken, zeker wat vrouwen betreft! Dat is gewoon hoe ze in elkaar zitten.

En als hij zijn vrienden hoort praten over hoe fantastisch het was dat ze je pas weer eens tegenkwamen, zal hij zich af beginnen te vragen waarom hij je überhaupt heeft laten lopen (of waarom hij nog geen zet heeft gewaagd als hij een potentieel liefdespartner is)

4. Wees mysterieus

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Hoe minder je een man vertelt, hoe meer hij zich tot je aangetrokken voelt! Onthoud dit.

Je moet dus niet meer te veel over je leven met hem delen en je moet je mysterieus gaan gedragen.

Als hij je iets vraagt moet je die vraag beantwoorden, maar niet te veel delen.

Hij hoeft niet elke detail te weten te komen dat er in je omgaat en als je begint in te zien dat informatie achterhouden ervoor zorgt dat hij aan je plakt, zul je de loterij winnen wat relaties betreft!

Mannen DENKEN dat ze niets geven om alles wat je meemaakt (vrouwendingen, enzovoorts), maar zodra je echt naar hem begint te luisteren en hem niet opzadelt met te veel info zal hij een jaloerse man worden. 

Mannen zijn zo eenvoudig te manipuleren en het dat is ook hun eigen schuld, dus waarom zou je je schuldig moeten voelen als je zijn eigen logica tegen hem gebruikt?

Hoe mysterieuzer je blijft, hoe harder hij voor je valt. Een bewezen feit.

5. Noem toevallig je ex in zijn bijzijn

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Als er iets is waar mannen echt een HEKEL aan hebben is het wel verhalen over je ex aanhoren.

Ze geven niks om hem, ze hebben de tijd niet om verhalen over hem te horen en ze worden irrationeel jaloers als zijn naam steeds vaker ter sprake komt.

Daarom moet je de naam van je ex willekeurig opnoemen als je met de andere man praat, ongeacht of het een groepsgesprek is of een een-op-een gesprek. Het zal hem hoe dan ook dwarszitten.

Als je een gesprek voert en je op de een of andere manier aan hem moet denken (misschien deed hij hetzelfde werk als de nieuwe man of woont hij in de buurt van de locatie waar jullie je bevinden), deins er dan niet voor terug om zijn naam op te noemen!

Ga er totaal nonchalant mee om, alsof het gewoon een willekeurige man is en praat door alsof er niks aan de hand is.

Telkens als je zijn naam zegt, doe dat dan met een glimlach op je gezicht alsof het op de een of andere manier goede herinneringen oproept die je kostbaar zijn.

Ik hoef niet eens uit te leggen hoe jaloers dit hem gaat maken.

Zo simpel, maar ZO effectief.

6. Zorg dat je een leuke tijd met je vrienden van het mannelijke geslacht hebt

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Je zal hem waarschijnlijk zo nu en dan tegen het lijf lopen, zeker als je bij dezelfde groep hoort.

De volgende keer dat je op een feestje bent en je met vrienden van het mannelijke geslacht bent moet je ervoor zorgen dat hij je ziet.

En dan moet je het spannender maken. Flirt, benadruk je beste kanten en lach alsof ze de grappigste mannen zijn die je ooit hebt ontmoet.

Hij moet zien dat je het enorm leuk hebt met andere mannen. Dat maakt een man sneller jaloers dan je met je vingers kunt knippen.

Je lacht, je knuffelt ze en je flirt met ze, serieus? Dit zal hij niet kunnen handelen.

Gebruik dat dus tegen hem. Jij zal de onschuldigheid zelve zijn en hij zal over je heen kruipen om ervoor te zorgen dat HIJ degene is die jou aan het lachen maakt en degene met wie jij heftig flirt.

Als dit je vriend is en je hem een les probeert te leren moet je ervan uitgaan dat hij je punt snapt.

En als het de man is op wie je hoteldebotel bent en wiens aandacht je op je probeert te richten, goed gedaan!

Nu is hij aan zet en je zal eindelijk zien of hij stoer genoeg is om met jouw wensen en behoeftes om te gaan.

7. Wees onbereikbaar (beantwoord geen oproepen en appjes)

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Ik weet dat je meteen wilt antwoorden wanneer je zijn naam op je telefoonscherm ziet verschijnen. Maar dat zou een ernstige fout zijn.

Je moet hem laten weten dat je niet afhankelijk van hem bent. Je hebt het zelf zover geschopt en je bent prima in staat om alleen te zijn als dat voor je in het verschiet ligt.

Hij kan je bellen of appen, maar je moet even onbereikbaar zijn om hem zich te laten realiseren dat je niet meteen op zijn verzoek ingaat.

Laat hem zweten. Zorg ervoor dat hij in begint te zien dat hij niet zo geweldig is! En als je er eindelijk voor kiest om de telefoon op te nemen en hem te woord te staan, doe dan alsof dat de normaalste zaak van de wereld is.

En als je elkaar ergens treft moet je het niet eens ter sprake brengen en als hij dit doet moet je het gewoon wegwuiven. Je had het druk, je had niet op je telefoon gekeken of je vriendin was bij je. Dan snapt hij het wel.

Als hij je voor lief blijft nemen doe jij hetzelfde terug. Hij zal dat helemaal niets vinden en dan zullen de rollen in een mum van tijd om zijn gedraaid.

8. Ga met iemand om die totaal anders is dan hij

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Vind iemand die totaal anders is dan hij. Stel bijvoorbeeld dat de man die je jaloers probeert te maken een donkere huid en donker haar, een vreemd gevoel voor humor heeft en voetbal leuk vindt.

Dan is het dus je doel om een man te vinden die daar helemaal niet op lijkt.

Een man met licht haar, die films en basketbal leuk vindt en die een erg relaxt gevoel voor humor heeft.

Zowel fysiek als emotioneel komt deze man totaal niet overeen met de man naar wie je verlangt.

Hij zal het idee krijgen dat je een compleet ander type hebt en hij zal in paniek raken en zich af beginnen te vragen of hij nu nog wel een kans maakt.

Hij begint zijn uiterlijk misschien wel aan te passen om jou tevreden te stellen en dit doet hij alleen maar omdat hij je met een totaal andere man heeft gezien.

Hij weet dan niet eens wat voor relatie jullie met elkaar hebben (en dit maakt natuurlijk ook niet uit).

Het enige dat telt is dat het hem vanbinnen jaloers zal maken en hij sneller geneigd zal zijn om je te veroveren.

9. Gebruik social media om hem aan je avontuurlijke geest te helpen herinneren

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Hij houdt waarschijnlijk alles wat je op social media doet in de gaten (daar zijn we op een bepaald moment allemaal schuldig aan), dus haal voordeel uit zijn oplettendheid.

Plaats zorgvuldig uitgekozen foto’s die voor hem de ‘wow-factor’ zullen hebben als hij kijkt wat er in je leven speelt.

Aan welk avontuur je ook begint, leg het vast met een paar selfies terwijl je er op je paasbest uitziet!

Zorg dat je optimistisch bent, neem deel aan een aantal broodnodige activiteiten met de mensen die je dierbaar zijn en doe dingen die ervoor zorgen dat je je een met de natuur voelt.

Vergeet je queeste om hem jaloers te maken en focus je even op jezelf.

In alle tumult blijf je vergeten dat jij er ook toedoet. Je emotionele en fysieke gezondheid zijn je belangrijkste prioriteiten.

Doe wat nodig is om jezelf daaraan te herinneren en wees je eigen beste vriend.

Vind steun in het feit dat hij waarschijnlijk op zal pikken hoe verjongd, verfrist en ontzettend vreugdevol je op je foto’s staat en weet dat hij jaloers zal zijn terwijl jij je hart geneest.

10. Ga op vakantie met je vriendinnen (NIET met hem)

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Je volgende verlofdagen of de vakantiedagen die jou én je vriendinnen goed uitkomen moet je ergens met je vriendinnen  vakantie vieren waar jullie al je problemen vergeten en lekker wat UV-straaltjes, frisse lucht en positiviteit absorberen.

Laat hem weten dat je op reis gaat en doe net zo enthousiast als je waarschijnlijk ook echt bent!

Hij zal jaloers zijn dat hij niet mee mag en dat hij niet je eerste keuze was.

Hij zal helemaal gek worden en zich alle knappe mannen inbeelden die je waarschijnlijk tegen zal komen en hij zal vanbinnen helemaal flippen bij het idee dat een bijna naakte man met je flirt en misschien iets probeert.

En dat is precies wat je op het oog hebt, toch?

Als jullie een relatie hebben zul je hem natuurlijk niet bedriegen, maar je zal ver buiten zijn gezichtsveld verdwenen zijn en Joost mag weten wat er allemaal in hem opkomt.

Als je eenmaal terug bent zul je zien hoe hij je zal beschermen.

Je zal zijn aanwezigheid in je leven meer dan ooit voelen omdat hij dan geleerd heeft hoe het zou zijn om zonder je te leven en hij zal dat niet leuk vinden. Helemaal niet.

11. Stop middenin je appje met typen

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Ach hemel… deze zal ervoor zorgen dat hij helemaal door het lint gaat. Ik neem aan dat je zo nu en dan met hem appt, klopt dat? Zo niet, misschien zou je daarmee kunnen beginnen.

En terwijl jullie in gesprek zijn moet je gewoon verdwijnen als jullie het over een sappig gespreksonderwerp hebben dat hij duidelijk interessant vindt en stop ongeveer een halfuur met typen.

Laat hem meer naar je verlangen als je merkt dat hij hapt.

Hij zal zijn telefoon vast hebben en zich afvragen waar je opeens bent gebleven, terwijl hij dolgraag wil weten wat je te zeggen hebt.

En je hebt dan je pleziertje als je precies weet wat er bij hem gebeurt.

App je met een andere man? Is er een andere man bij je thuis?

Wat is er in hemelsnaam aan de hand en waarom app je hem niet terug als je net gewoon aan het typen was?

Jaloers? Laat hem even flippen voordat je nonchalant terugappt, “Oh, sorry, ik moest even iets afhandelen!” en ga door met typen alsof er niks loos is.

12. Reageer niet op zijn beste versiertrucs

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Als we het over je huidige partner hebben die voor lief neemt hoe fantastisch je bent, dan is deze voor jou bedoeld.

Je zal zijn abrupte flirten een aandacht je niet zijn belabberde gedrag van de laatste weken laten vergeten.

Dus als hij zijn beste versiertrucs uitprobeert moet je niet reageren. Blijf onverschillig.

Als hij probeert om je te versieren met dezelfde onzin die hij altijd uitkraamt moet je hem aankijken alsof je zegt, “Denk je nou echt dat het ZO makkelijk gaat zijn? Man, dat heb je echt mis.”

Laat hem zweten en realiseer je dat je niet met je laat spotten. Als hij een relatie met je wil moet hij zijn zaken altijd op een rijtje hebben, NIET alleen als hem dat uitkomt.

Hij krijgt dan misschien het idee dat je een andere man op het oog hebt of misschien begint hij in te zien dat hij fouten heeft gemaakt.

Hij zal hoe dan ook een beslissing nemen wat betreft zijn gedrag en een juiste!

13. Vergelijk hem met een knappe beroemdheid

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Wil je weten waarom mannen een HEKEL hebben aan beroemdheden die er tiptop uitzien als ze wakker worden?

Omdat ze weten dat hun vriendinnen iedere dag naar hen verlangen en ze staan te popelen om hen te ontmoeten en allerlei dingen met ze te doen.

Ik snap echt wat je denkt. Het zijn beroemdheden, het is volkomen onrealistisch en het kan geen kwaad. Wat is het probleem nou precies? 

Het is zelfs een groot probleem! Hij weet dat hij geen Ryan Gosling is. Hij zal nooit het lichaam van Jason Momoa hebben en hij is niet zo grappig als Ryan Reynolds.

Daarom kwetst het zijn ego en geeft het hem een inadequaat en onbekwaam gevoel!

Dit is precies waarom je ervoor gaat zorgen dat je hem met de knapste mannelijke beroemdheid vergelijkt die je je kunt bedenken, om er zo voor te zorgen dat hij inziet dat hij niet helemaal het einde is en als hij je niet kwijt wilt moet hij zich daarnaar gaan gedragen.

Het gaat er niet om dat je zijn eigenwaarde of zijn zelfvertrouwen kapot moet maken. Het gaat erom dat hem doet inzien dat er zoveel knappe mannen bestaan, maar dat jij voor HEM hebt gekozen.

En als hij je niet gaat waarderen en hij zijn tijd en aandacht niet aan je gaat besteden zul je het niet moeilijk vinden om hem te verlaten. Je wilt het niet doen, maar als hij je hiertoe dwingt is dat jammer voor hem en zijn eigen schuld.

Slotconclusie

Een Man Jaloers Maken 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen

Een gezonde serieuze relatie vinden, onderhouden en behouden is tegenwoordig een hele opgave.

Mannen nemen vrouwen voor lief en gaan ervan uit dat ze als koningen behandeld zullen worden terwijl zij de vrouw als accessoires behandelen.

En ik geloof dat het tijd is om mannen overal tot rede te brengen en hen te laten weten dat we niet bestaan om hen tot dienst te zijn en dat we zeker niet geschapen zijn om hun twijfelachtige daden te pikken.

Als hij je echt wil moet hij gewoon geloven dat hij moeite moet doen om je te veroveren en dat hij zijn loyaliteit moet blijven bewijzen.

Zo niet, dan zijn er meerdere manieren om hem jaloers te maken en om hem kwaadschiks jouw waarde te laten zien.

Als hij niet bereid is om het harde werk te doen zal hij niet het voorrecht krijgen om van je te houden.

Gelukkig zijn sommige mannen de moeite waard en zodra je hen een les leert, leren ze die en absorberen ze de informatie. En dit is voor hen bestemd.

Blader nogmaals door deze innovatieve suggesties en kijk hoe ver je bereid bent te gaan om hem met zijn neus op de feiten te drukken.

Ik beloof je dat dit je beste kans is om hem aan je te vinden en om ervoor te zorgen dat hij ziet hoeveel je echt waard bent.

Dit is een reis die bestaat uit zelfontplooiing om de beste versie van jezelf te vinden en onderhand ervoor te zorgen dat de man die jij leuk vindt jou echt ZIET staan en je behandelt als een ware koningin!

Een Man Jaloers Maken? 13 Manieren Om Hem Intens Naar Je Te Laten Verlangen