Skip to Content

Deze 4 Sterrenbeelden Zullen De Meeste Mazzel Hebben In 2020

Deze 4 Sterrenbeelden Zullen De Meeste Mazzel Hebben In 2020

1. Leeuw

Leeuw, je bent al geboren onder een gelukkige ster. Je hebt de mazzel dat je niet zo hard je best hoeft te doen om te krijgen wat je wil. Voor jou komen alle zegeningen vanzelf. Het jaar 2019 was best succesvol voor je, maar 2020 zal je overrompelen.

Al je wildste dromen zullen uitkomen en je zal eindelijk iemand vinden met wie je je echt een toekomst kunt voorstellen. Relaties met vrienden en familie zullen perfect zijn en je bedrijf/carrière zal vooral in het midden van het jaar opbloeien.

Je zal tevreden zijn met alles wat je hebt bereikt en dat gevoel zal je slechts een zetje geven om net zo feilloos door te gaan als eerst. Goed zo, leeuw!

2. Boogschutter

Als het geluk je in 2019 niet gevonden heeft, zul je er zeker in 2020 op stuiten.

Je avontuurlijke geest en de hoge gehalte adrenaline waardoor je in beweging blijft, zal je naar plekken brengen waarvan je slechts hebt gedroomd.

Je zal mensen ontmoeten die je kijk op het leven zullen veranderen en je zal je realiseren dat geluk echt draait om de kleine dingen. Je zal op werk een beetje lui worden, maar alles zal desondanks goed blijven gaan.

Je zal meer op je familie gaan letten omdat je je begint te realiseren dat je van elke seconde met hen moet genieten.

In 2019 werden een aantal dromen geen werkelijkheid, maar 2020 zal je zeker de goede richting op sturen en het zal ervoor zorgen dat je die dromen wel uit kan laten komen.

3. Maagd

2019 was niet precies wat je had verwacht, maar je geluk zal in 2020 positief veranderen. Je zal je hart meer opstellen voor degenen die altijd voor je klaar hebben gestaan. Je zal je realiseren dat het leven echt perfect kan zijn met de juiste mensen om je heen.

Als je ervoor kiest om je te settelen en niet meer achter elke vrouw of man aan te gaan, zal de kans groot zijn dat je in 2020 je zielsverwant zal ontmoeten. Je zal de meeste dingen die je in 2019 begonnen bent in 2020 tot een succesvol einde kunnen brengen.

Je zal trots op jezelf zijn voor alles wat je voor elkaar hebt gekregen zonder hulp en door dat gevoel van onafhankelijkheid zul je extreem gelukkig aan het jaar 2020 beginnen.

4. Schorpioen

Hé schorpioen, 2019 was misschien je jaar niet, maar 2020 zal al je dromen uit laten komen. We weten dat je iemand zoekt om je mee te settelen, dus wees niet verbaasd als je diegene ook echt tegen het lijf loopt!

Je zal eindelijk alle toxische invloeden in je leven achter je laten en je zal jezelf op de eerste plaats zetten. Je zal je realiseren dat je veel van jezelf aan de verkeerde mensen hebt gegeven en daar zul je eindelijk een punt achter zetten.

2020 zal je vreugde en geluk brengen waarvan je eerder niet afwist en je zal gevuld worden met innerlijke rust en gelukzaligheid. Deze keer zal het geluk aan jouw kant staan!

Deze 4 Sterrenbeelden Zullen De Meeste Mazzel Hebben In 2020