Skip to Content

Dit Is Hoe Je Liefdesleven In 2020 Zal Veranderen Volgens Je Sterrenbeeld

Dit Is Hoe Je Liefdesleven In 2020 Zal Veranderen Volgens Je Sterrenbeeld

1. Ram

Het nieuwe jaar zal barsten van de liefdesverrassingen. Er zullen partners zijn die gewoon voor de lol in je leven zullen zijn, maar je zal je hart alleen voor de ware bewaren.

Aan het begin zal hij niet echt weten wat hij wil, maar uiteindelijk zal hij zich realiseren dat je alles bent waarnaar hij heeft gezocht. En wanneer je met hem aan een nieuw hoofdstuk in je leven begint, zul je eindelijk de rust vinden waarnaar je zo hebt verlangd.

2. Stier

2019 was voor jouw zeker niet het perfecte jaar omdat veel mensen je hebben teleurgesteld. Maar dit zal in het nieuwe jaar anders zijn omdat je je eindelijk zal realiseren dat jijzelf de baas bent over je eigen leven en dat je niet verdrietig moet zijn door de daden van anderen.

Je zal eindelijk leren om jezelf op de eerste plaats te zetten en om je muren te laten zakken. Zodra je dat gedaan hebt zal de liefde in je leven komen wanneer je dit het minst verwacht.

3. Tweelingen

In 2020 zul je blijvende liefde vinden, maar deze keer zul je deze liefde in jezelf vinden. In 2019 barstte je leven van de partners die in je leven kwamen omdat dit handig voor hen uitkwam, maar deze keer zul je besluiten dat je misschien van iemand houdt, maar dat je meer van jezelf houdt.

Je zal onenightstands niet nuttig vinden en je zal hogere waarden en eisen stellen.

4. Kreeft

In 2019 probeerde je jezelf te vinden en een aantal prioriteiten te stellen. Je hebt een aantal oude doelen behaald en dit heeft je gelukkig gemaakt en daarom is het nu zover om blijvende liefde te vinden.

Gelukkig zal er een bijzonder iemand in de eerste maanden van 2020 in je leven komen en zul je eindelijk het gevoel hebben dat je gevonden hebt waarnaar je op zoek bent geweest.

5. Leeuw

2019 barstte van mannen die weinig waarde hadden, maar dit zal het komende jaar veranderen. Deze keer zal je iemand vinden om je normen en waarden mee te delen en om een diepere emotionele band te ontwikkelen.

Je zal niet geïnteresseerd zijn in iemands uiterlijk, maar in spiritualiteit en je zal je realiseren dat dit het belangrijkste is. Je zal een man vinden die jou gelukkig maken als doel ziet en dat zal de grootste zegen zijn.

6. Maagd

Gefeliciteerd, want in 2020 zul je de liefde van je leven vinden. Hij zal alles zijn waarnaar je gezocht hebt en bij hem voel je je compleet.

2019 was het jaar van partners die slechts vergankelijk waren, maar deze keer zul je het heft in eigen handen nemen om te voorkomen dat je een leven leidt dat het niet waard is om je te herinneren.

7. Weegschaal

In 2019 heb je zoveel slechte dingen op romantisch gebied meegemaakt. Je partners hebben je bedrogen en ze hebben je slechts voor een ding gebruikt.

Maar volgend jaar zal het tegenovergestelde zijn en je zal eindelijk vinden waarnaar je al die tijd hebt gezocht. Je zal echte liefde vinden en je zal het niet erg vinden om daar zolang op te wachten.

8. Schorpioen

In 2020 zul je eindelijk verliefde worden, maar deze keer op jezelf. Nadat je zoveel toxische relaties hebt doorstaan wil je even op de rem trappen en rustig tot adem komen. Je zal je machtiger en sterker dan ooit voelen.

Je zal de wereld willen ontdekken en nieuwe mensen willen ontmoeten. Niks zal je tegenhouden en je zal veel positieve energie hebben. Uiteindelijk zul je verliefd worden op iemand, maar eerst moet je van jezelf leren houden.

9. Boogschutter

In 2020 zul je wat betreft de liefde nogal kieskeurig zijn. Je zal het niet tolereren wanneer mensen in je leven komen om alleen hun zin te krijgen en je daarna te verlaten alsof je nooit deel van hun leven hebt uitgemaakt.

Je zal jezelf meer gaan koesteren en je zal niemand je van de wijs laten brengen. 2020 zal het jaar van de belangrijke beslissingen worden en een daarvan zal het kiezen van de juiste partner zijn.

10. Steenbok

In 2019 liet je niemand in je buurt omdat wat tijd nodig had om te herstellen van je vorige relatie. Maar in 2020 zal alles veranderen en zul je uit je schulp kruipen.

Je zal je eindelijk los weten te rukken en dan zul je trots op jezelf zijn. Aangezien je innerlijke rust gevonden hebt zal een speciaal iemand dit oppikken en je benaderen. En de rest weet je al!

11. Waterman

In 2020 zal een bijzonder iemand in je leven komen, maar alleen om je een lesje te leren. Diegene zal niet je eind goed, al goed zijn, maar hij zal een belangrijke rol in je leven gaan spelen.

Dus wat je ook doet, jaag hem niet weg. Hij zal je een sterkere persoon maken dan je op dit moment bent en dat zal je helpen bij je toekomstige relaties.

12. Vissen

2020 zal wat de liefde betreft jouw jaar worden. Je zal je eindelijk realiseren dat je het al die tijd verkeerd hebt aangepakt en dat je je leven anders moet gaan bekijken.

Je zal leren dat als je genoeg voor jezelf zorgt, je gelukkig kunt zijn. Dus ga uit, ontmoet nieuwe mensen en geef hen de kans om jou gelukkig te maken. Een van hen zal daarin slagen.

Dit Is Hoe Je Liefdesleven In 2020 Zal Veranderen Volgens Je Sterrenbeeld