Skip to Content

Ik Mis Je Nog Steeds, Maar Ik Weet Waarom We Met Praten Moesten Stoppen

Ik Mis Je Nog Steeds, Maar Ik Weet Waarom We Met Praten Moesten Stoppen

Hoeveel tijd ik mezelf ook geef om je te vergeten, ik kan het nog steeds niet. Ik mis je nog steeds, maar nu weet ik waarom we moesten stoppen met praten.

De waarheid is dat ik nooit gestopt ben met je te missen. Je zit altijd in mijn achterhoofd en het is moeilijk voor me om dat te accepteren. Je dwaalt door mijn hoofd als een ongenode gast die te lang blijft hangen.

Overdag heb ik geen probleem, maar als de zon ondergaat en de avond valt, dan ben ik aan mijn eigen gedachten aan jou overgeleverd en aan wat we hadden kunnen zijn voordat ik eindelijk in slaap val.

Ik schaam me niet om te bekennen dat ik je nog steeds mis. Eigenlijk ben ik nooit gestopt met aan je te denken. Ik speel nog steeds in mijn hoofd de herinneringen af aan tijden die we samen deelden. Ik haal herinneringen op aan ons als stel.

Ik mis je echt en je aanwezigheid naast me.

Maar de gedachte dat we weer bij elkaar zouden komen, maakt me bang. Ik mis je niet in de zin dat ik wil dat we het opnieuw proberen.

Ik heb er nooit aan gedacht om weer samen te komen en het nog een kans te geven. Maar dat betekent niet dat ik je niet mis.

Ik heb een leegte in mijn hart die alleen jij kon vullen, maar nu weet ik waarom we de banden moesten verbreken.

Ken je het gevoel echt iemand te missen die een enorme invloed op je leven heeft gehad?

Het soort persoon dat je maar één keer in je leven ontmoet? Dat is hoeveel ik je mis, maar toch, ik weet waarom we moesten stoppen met om elkaar te praten.

Je was mijn partner. Je hebt me sterker en veerkrachtiger gemaakt. Je gaf me de kracht en de moed om mezelf te veranderen. Je hebt me tot de persoon gevormd die ik nu ben geworden.

Ik mis je nog steeds, maar ik weet waarom we met praten moesten stoppen

Je aanwezigheid gaf me de broodnodige duw om uit te groeien tot de persoon die ik nu ben.

Onze emotionele band was uniek en sterk, maar nu weet ik waarom we moesten stoppen om met elkaar te praten.

Toch zijn er redenen waarom we geen deel meer van elkaars leven uitmaken.

We hadden alles gepland, omdat we oprecht geloofden dat we voor elkaar bestemd waren, maar dat is mislukt. Jammerlijk.

De trieste waarheid is dat ik weet dat we iets speciaals en unieks hadden.

Sommigen zullen misschien zeggen dat we het beste waren dat ons kon overkomen. Maar we hebben niet aan ons vastgehouden.

Zoals we allemaal weten, heeft het leven zijn wrede manier om je keer op keer op de proef te stellen.

Vanwege verschillende excuses in het leven en onze aarzeling, hebben we nooit echt ons volledige potentieel bereikt.

We hebben niet samen tegen de wrede wereld gevochten. We hebben aan veel dingen prioriteit gegeven, maar hebben nooit prioriteit aan onszelf gegeven.

Ik mis je nog steeds, maar ik weet waarom we met praten moesten stoppen

Ze zeggen dat degenen die een langdurige relatie hebben, niet in één dag uit elkaar vallen, maar soms lijkt het alsof wij dat wel hebben gedaan.

Het ene moment was jij de enige die me het gevoel kon geven dat ik leefde.

Degene die me ‘s nachts wakker hield met je zachte glimlach en diepe gesprekken, die zoveel ruimte in mijn hart en ziel in beslag nam.

Het volgende moment werd je een deel van mijn verleden.

En toch denk ik nog steeds aan je. Ik mis je nog steeds.

Ik heb me afgevraagd: heb ik iets verkeerds gedaan? Had ik harder moeten proberen om je vast te houden? Weet je, je houdt me ‘s nachts nog steeds wakker, maar deze keer lig je niet bij me in mijn bed.

Ik heb je zoveel te zeggen – al deze gedachten en emoties verzamelen zich in mijn hoofd en ziel en proberen los te breken – maar ik weet dat het er niet meer toe doet.

Je hebt al deze ruimte in mij in beslag genomen. Dus toen we ophielden met elkaar te praten, liet je een leegte in me achter.

Ik mis je nog steeds, maar ik weet waarom we met praten moesten stoppen

Toch moet het leven doorgaan en dat gebeurde ook. Het is grappig hoe het leven doorgaat, ook al zit een deel van onszelf nog in het verleden vast.

We besloten allebei om verder te gaan, we kozen verschillende paden en eerlijk gezegd was ik er gelukkiger mee dan ik ooit dacht dat ik zou zijn.

Ook al ben je niet naast me en moedig je me niet aan om mijn dromen na te jagen, het leven gaat eigenlijk goed en ik heb er geen spijt van dat ik het leven nog een kans heb gegeven om me van de grond te krijgen.

Hoewel, als er iets moois met me gebeurt, ik toch naar de telefoon grijp om je te bellen en je er alles over te vertellen.

Er zijn bepaalde dingen aan mij die alleen jij zou kunnen begrijpen en ik weet dat ik sterk moet zijn om niet de telefoon te pakken en je een app te sturen.

Ik probeer er niet aan te denken hoe het leven voor jou is geweest of dat je een nieuw iemand hebt gevonden.

Ik heb mezelf ervan weerhouden om onze gemeenschappelijke vrienden vaker over je te vragen dan ik toe zou willen geven, omdat ik weet dat ik dat niet kan.

Ik kan je niet bereiken, omdat we om de een of andere reden niet hebben gevochten, maar we hebben ook niet de moeite genomen om in elkaars leven te blijven. We besloten simpelweg dat het tijd was om verder te gaan en we zijn gestopt met vechten. Dat was onze fout.

Ik mis je nog steeds, maar ik weet waarom we met praten moesten stoppen

We hadden onze meningsverschillen en ruzies, maar niemand kan met de vinger wijzen en zeggen dat een van ons de schuldige is.

Tegenwoordig leven we ons leven zonder de ander. En wie weet, misschien is het het beste.

Misschien moesten we elkaar verliezen, zodat we meer waarde aan degenen die na ons komen hechten.

Ik weet dat we elkaar loslieten, omdat we bang waren voor wat de toekomst voor ons in petto had.

En wie weet, misschien is het maar beter dat we dingen hebben afgebroken en elkaar langdurige schade hebben bespaard.

Uiteindelijk zijn de redenen waarom we uit elkaar zijn gegaan niet meer belangrijk. Het enige dat er nu toe doet, is dat ik weet dat we nog steeds willen wat het beste is voor ons beiden.

En dat is om iemand te vinden die oprecht van ons houdt en ons in onze passies ondersteunt. En om de levens te leiden die we hadden gehoopt te leven, maar nooit deden.

Ik weet waarom we moesten stoppen met praten, maar ik mis je nog steeds.

PinFlight Image