Skip to Content

7 Bewezen Manieren Om Op Een Stijlvolle Manier Te Flirten

7 Bewezen Manieren Om Op Een Stijlvolle Manier Te Flirten

Dit is op een stijlvolle manier flirten 101, welkom iedereen. Ja, je hebt het goed geraden. Vandaag zullen we het over het verleiden van je crush hebben, maar op een andere manier. Ik weet dat je nu alle trucs al kent, zoals met je haar gooien, hem zachtjes aanraken en hem iets langer knuffelen.

Zelfvertrouwen staat zonder twijfel bovenaan de lijst van manieren om je flirtspel te verbeteren. Maar hoe kun je op een stijlvolle manier flirten? Moet je hem aanraken als je je niet op je gemak voelt? Kun je het plagen overslaan tot je hem kent?

Maak je geen zorgen meid, wij weten raad. We hebben de tips verzameld die ons publiek ons heeft gegeven toen we vroegen hoe we op een stijlvolle manier moesten flirten. Laten we aan de slag gaan.

7 tips om op een stijlvolle manier te flirten

1. Kleed je om indruk te maken

Een van de meest voorkomende antwoorden was “dress to impress”. Er is geen specifieke outfit die je op een eerste date of in het algemeen moet dragen. Kies voor die combinaties die je een comfortabel en zelfverzekerd gevoel geven.

Het kan een korte jurk zijn, of een spijkerbroek en een kort topje. Wat het ook is, ga ervoor! Misschien kies je liever voor een lange jurk en platte schoenen in plaats van hoge hakken, maar dat is ook goed. Draag wat je meer laat stralen en zorg ervoor dat het bij de situatie past.

Ik bedoel, je komt toch niet in een chic restaurant opdagen met gympen en een joggingbroek, of wel?

2. Wees mysterieus en laat hem meer willen

Een ander ding dat je moet doen als je een man op een stijlvolle manier wilt verleiden is om mysterieus te zijn. Praat over jezelf, maar laat hem naar meer hunkeren. Wees geen open boek voor hem en laat een aantal dingen aan de verbeelding over.

Ik zeg niet dat je het gesprek niet gaande kunt houden, dat moet je zeker doen. Zorg ervoor dat je vragen stelt en wees geïnteresseerd in wat hij te zeggen heeft. Maar, laat het allemaal over hemzelf gaan. Ja, dat heb je goed gelezen. Doe dit, vooral als het je eerste date is.

Want als jullie ieder je eigen weg gaan, dan zal hij beseffen hoe makkelijk het voor hem was om met je te praten. En hij zal nog één ding ontdekken – hij wil je weer zien, omdat hij niet veel over je weet, maar hij weet zeker dat je iets speciaals bent.

3. Geef complimenten

Vrouwen houden van complimenten en waarom denk je dat dat dat voor mannen niet zou gelden? Complimenteer hem, maar overdrijf het niet. Zet hem nog niet op de troon, want op dit moment weet je niet zeker of hij de kroon waard is.

Geef oprechte complimenten en probeer iets unieks over hem te vinden. Iedereen kan er goed uitzien in een strak shirt met zijn buikspieren die er doorheen te zien zijn, dus zeg dat maar niet. Integendeel, merk op dat hij groene ogen heeft met kleine bruine stippen bij zijn iris. Zoiets.

4. Onthoud de details

Dit is misschien een beetje lastig, maar je kunt het! Natuurlijk, als je begint te praten, deel je een hoop informatie met elkaar. Maar vergeet niet wat hij zei dat hij leuk vond toen jullie aan het kletsen waren.

Of, bijvoorbeeld, als hij heeft gezegd dat hij Harry Potter boeken leuk vindt, laat later dan het gesprek naar het onderwerp teruggaan en vraag hem over zijn favoriete spreuk of zijn mening over “hij die niet genoemd mag worden.” Laat hem zien dat je luisterde en ik garandeer je dat hij zich die date zal herinneren.

5. Beheers de kunst van lichaamstaal

Ik weet dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is omdat ik er ook een beetje mee worstelde, maar het is niet onmogelijk. Je moet oogcontact gebruiken, want dat is je krachtigste instrument. En gebruik het vaak, maar kijk niet voortdurend naar hem (dat is griezelig).

Als je hem naar je ziet kijken, glimlach dan verlegen terwijl je wegkijkt. Als je begint te blozen, zal hij het begrijpen en je benaderen. Maar daarvoor, kan hij proberen om je iets langer in de ogen te kijken en naar je terug glimlachen.

Wat je ook doet, ga niet voor die flirt tips die mensen delen waarbij je iemand aan moet raken. Niet omdat ze niet werken, maar omdat je stijlvol wilt blijven.

6. Maak hem aan het lachen

Een van de mooiste dingen die je kunt doen, is hem laten lachen. Ik bedoel, we worden altijd iets meer verliefd als we onze persoon zien lachen, je weet wel, vanuit het hart. Dus probeer hem aan het lachen te maken met wat grappige opmerkingen of stijlvolle grappen.

Wees niet onbeleefd en probeer het niet te hard. Als er van nature iets grappigs te zeggen valt, dan is dat goed. Met behulp van humor zal je man weten dat je niet uit de hoogte bent en dat hij er zeker van zal genieten om tijd met je door te brengen.

7. Manieren, meisje

Flirten kan een interessant spel zijn, maar je moet wel weten hoe je het moet spelen. Als je te veel of te weinig flirt, is het spel voorbij. Je moet een balans vinden en grenzen stellen. Wat je ook doet, gedraag je als een dame.

Weet je nog hoe je moeder je altijd waarschuwde om rechtop te zitten en die houding vast te houden? Dit is het moment om het te gebruiken. Wees vriendelijk en beleefd terwijl je met hem en andere mensen omgaat. Onderbreek hem niet terwijl hij praat en probeer goed te luisteren naar wat hij te zeggen heeft.

Plaag hem nog niet en laat hem niet denken dat je er bent omdat je geen andere keuze had. Leg je telefoon neer en wees aanwezig in het moment. Wees genadig en bedank als dat nodig is.

Let ook op hoe je je maaltijd eet voor het geval je naar een leuk restaurant bent gegaan. Het is altijd goed om over basis etiquette te lezen als je niet zeker weet hoe je je moet gedragen. En nee, ik zeg niet dat je alles moet leren over het gebruik van verschillende messen, vorken en lepels.

Oh, en nog een laatste tip. Als je problemen hebt met het onthouden van de naam van je date, vermeld het dan af en toe terwijl je praat. Dit is ook een manier om te flirten, omdat we graag onze naam horen als de persoon die we leuk vinden het uitspreekt, toch? Dat is alles voor nu mensen, tot snel!

7 Bewezen Manieren Om Op Een Stijlvolle Manier Te Flirten