Skip to Content

Hoe Je Ervoor Zorgt Dat Hij Je Terug Wil (Gewoon Om Hem Te Pesten)

Hoe Je Ervoor Zorgt Dat Hij Je Terug Wil (Gewoon Om Hem Te Pesten)

Ik weet dat dit niet het beste is wat ik je moet adviseren, maar iemand moet je leren hoe je een beetje ondeugend moet zijn, toch? Vandaag deel ik enkele tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat hij je terug wil. Maar niet om het echt te doen, alleen om hem te pesten.

Ik bedoel, ben je het niet zat om weer hetzelfde boek te lezen, vooral als je het de eerste keer niet leuk vond? Dat dacht ik al.

Het is echter echt leuk om je gewenst te voelen en aandacht te krijgen, zelfs als het van je ex is. Je wilt niet naar hem terug, maar het zou niet eerlijk zijn als hij geen koekje van eigen deeg zou krijgen, toch? Na alles wat hij je heeft aangedaan, al die slapeloze nachten en tranen die je vanwege hem hebt gehuild…

Je hield van hem, en ik weet dat je hem geen pijn kon doen zelfs nadat jullie uit elkaar waren. Daarom kun je zorgen dat hij je terug wil, maar zonder het echt te willen, natuurlijk. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om hem een beetje te verwarren.

Tips om te zorgen dat hij je terug wil

1. Kom hem af en toe tegen

Is er iets mooiers dan je ex tegen het lijf lopen als je helemaal opgetut bent en op weg bent naar de beste meidenavond? Als je je kaarten goed speelt, is dit iets waardoor je ex je terug wil.

Kom af en toe opdagen waar hij is en doe alsof hij niet bestaat. Schijn met je licht op al die mensen om je heen en ik garandeer je dat hij je daarna een app zal sturen. Misschien gebeurt het niet op de eerste avond dat hij je ziet na de breuk, maar hij zal langzaam beseffen wat hij kwijt is.

Als jullie dezelfde sociale kring hebben, dan is het een goed excuus om hem te pesten. Maar zorg ervoor dat je niet tegelijkertijd tijd doorbrengt met dezelfde vrienden. Als je echter met hen uitgaat, ga dan naar zijn favoriete lokale pub als je weet dat hij er zal zijn.

2. Doe alsof het je niets kan schelen

Wat doet meer pijn dan genegeerd te worden door de persoon die je echt leuk vindt? Doe alsof het je niet kan schelen dat hij verder gaat met zijn leven. Let niet eens op zijn +1 die hij op het feest van je vriend heeft uitgenodigd om je jaloers te maken.

Als je nog steeds niet goed genezen bent, doe dan alsof. Zorg ervoor dat hij ziet dat hij irrelevant is in je leven en dat je zonder hem meer plezier kunt hebben. Als hij je benadert, hou het dan casual. Hou het gesprek niet gaande, laat hem het doen.

Groet zijn nieuwe meisje en stel je voor. Complimenteer haar jurk, of kapsel en laat het echt klinken. Ik bedoel, zij is niet schuldig dat ze je restjes heeft gepakt. Je hebt immers een goede smaak. Het enige verschil is dat je weet wanneer het vuilnis buiten gezet moet worden.

3. Gebruik je social media als hulpmiddel

Social media is een heel krachtig hulpmiddel als je weet hoe je het moet gebruiken. Blokkeer hem daar niet, maar stuur hem ook niets. Een af en toe geestig, of plagend antwoord op zijn teksten wordt verwelkomd, maar laat hem liever op ‘lezen’ staan.

Maak je klaar om veel foto’s te uploaden en citaten en verhalen te delen. Breid je publiek uit en laat jezelf ook zien. Deel een selfie en schrijf iets waarmee hij zich gemakkelijk kan identificeren. Als hij contact opneemt, zeg dan dat het niet voor hem bedoeld was, maar als de schoen past…

Zet hem op de lijst ‘goede vrienden’ en richt je op een aantal van de berichten om hem te laten appen. Misschien kun je complimenten delen die je krijgt in je DM ‘s, zonder de info over de afzender, natuurlijk. Ik garandeer je dat hij jaloers zal zijn.

Deel wat willekeurige foto’s van jezelf als je de dingen doet die je leuk vindt, vooral als het iets is dat zijn aandacht trekt. Je kunt iets spannends proberen, zoals luchtdansen, of extreme sporten. Als je een feestbeest bent, deel dan ook wat video’s van je avondjes uit.

4. Versterk je flirtspel

Ja, je leest het goed. Versterk je geflirt spel. Leer hoe je je lichaamstaal in je voordeel kunt gebruiken en welke woorden verleidelijk klinken. Gedraag je als een dame, denk als een man zoals Steve Harvey zou zeggen. Kruip in zijn hoofd en laat hem de hele tijd aan je denken.

Als je moedig genoeg bent, flirt dan met andere mannen als hij je kan zien en kijk hem af en toe fel aan. Gebruik je vrouwelijke energie om hem weer aan te trekken en zorg dat hij je terug wil. Lach zijn kant op, of raak hem ‘per ongeluk’ aan als je langskomt op een drukke plek. Ik beloof je dat hij gek zal worden.

5. App hem om zijn spullen op te halen

Als je hem appt om zijn spullen op te halen, vertel je hem indirect dat je eindelijk klaar bent met dat hoofdstuk en dat zijn aandeel in je verhaal ten einde is. Hij kan in eerste instantie verrast zijn, en het zelfs uitstellen om zijn spullen op te halen.

Als hij te veel uitstelt, zeg hem dan dat als hij niet komt opdagen, je het weg zult gooien. Of hij kan zijn spullen onder je balkon vandaan halen terwijl de hele buurt toekijkt, of je gooit ze weg. Zijn keuze.

Dit zorgt ervoor dat hij je terug wil, want de pijnlijke waarheid is dat we allemaal willen wat we niet kunnen hebben. Dus, ja, hij wil je terug omdat je hem hebt laten zien dat je niet kapot bent en als een zielig hoopje zit te wachten tot hij terugkomt.

6. Wanneer hij interesse toont, word dan weer koud

Misschien zal deze techniek degene zijn die het meest helpt. Je hebt gehoord over hersenspelletjes en andere manipulatietrucs die mensen gebruiken om iemand aan te trekken. Ga niet zo ver. Een beetje gezond aantrekken en afstoten, wordt verwelkomd.

Als hij interesse toont, word dan koud tegen hem. Als hij je iets zoets appt, reageer dan niet op dezelfde toon. Plaag hem met berichten als “Koffie drinken bij ons thuis is zonder jou niet hetzelfde” en doe dan alsof je dat bericht nooit hebt verzonden.

Laat hem geloven dat je hem mist en wijs hem dan af als hij probeert terug te komen.