Skip to Content

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Echtscheidingen zijn moeilijk, vooral als je lang getrouwd bent geweest. Het kan zijn dat het zo snel gebeurde dat je niet eens in staat was om te begrijpen wat er mis ging. Je weet misschien niet eens waarom het zo eindigde.

Met een vrouw uitgaan die een scheiding heeft meegemaakt kan een grote uitdaging zijn. Het is zeer veeleisend. Je moet de liefde en het vertrouwen van een persoon winnen die net het vertrouwen in al die dingen heeft verloren. Het is dus belangrijk om goed voorbereid en je bewust te zijn van wat ze heeft ervaren.

Ben je in zo’n vrouw geïnteresseerd en weet je nog steeds niet hoe je deze situatie moet aanpakken? Ik heb wat tips voorbereid die je kunnen helpen om op de juiste manier van een vrouw te houden die een scheiding heeft meegemaakt.

Begrijp haar verwachtingen

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Ten eerste moet je niet hetzelfde niveau van opwinding verwachten dat meestal in een nieuwe relatie aanwezig is. Elke vrouw die het echtscheidingsproces doormaakt en tegelijkertijd met iemand uitgaat, heeft met twee relaties te maken. Een van hen is aan het eindigen, terwijl de andere net is begonnen.

Daarom vereist het hebben van een relatie met zo’n vrouw een hoge mate van geduld. Ze verwacht dat je weet wat haar tijdens het huwelijk pijn heeft gedaan. En bovendien is ze zich zeker meer bewust van wat ze wel (en niet) in haar leven wil. Die vrouw zou kunnen verwachten dat je je volwassener en verantwoordelijker gedraagt.

Al die hoge verwachtingen kunnen je bang maken. Maar je hoeft je geen zorgen te maken als je zeker weet hoe je een meisje op de juiste manier moet behandelen.

Respecteer haar kinderen

Zorg er altijd voor dat je haar kinderen respecteert (als ze die heeft). Wees voorbereid dat het een tijdje kan duren voordat de kinderen je accepteren. Het is voor hen ook een zeer moeilijke situatie. Ze zijn waarschijnlijk al in de war over wat er aan de hand is en wie de nieuwe man is.

Dus geef ze wat tijd, zelfs als ze ongelukkig lijken te zijn over de nieuwe keuze van hun moeder. Ze zijn waarschijnlijk niet zeker hoe ze op dit moment met je om moeten gaan. Ze zal je bereidheid om de kinderen te ontmoeten echt waarderen en het is een positieve stap naar de relatie die jullie allebei willen.

Haar kinderen willen haar nooit meer ongelukkig zien. Maar als je hun moeder goed behandelt, zullen ze het zeker merken. En als ze dat doen, dan heb je wat nieuwe kleine vrienden in je leven.

Stel haar (en haar kinderen) gerust dat je bedoelingen goed zijn

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Beloof haar dat alles wat je voor haar doet echt is. Laat haar zien dat je geen misbruik van haar kwetsbaarheid maakt. Vertel die vrouw dat je verliefd werd op wie ze is. Ze is kwetsbaar, dus ze moet je vertrouwen dat jij degene bent die haar echte liefde laat voelen.

Vier haar

Zorg ervoor dat je haar prijst. Het is duidelijk dat haar huwelijk iets miste. En omdat hun gevoelens zijn verdwenen, kreeg ze waarschijnlijk geen complimenten meer.

Zeg haar dat je trots op haar bent. Vraag haar naar haar dag en wijs haar op de dingen die ze goed heeft gedaan. Houd er altijd rekening mee dat ze moet weten dat je haar mooi, grappig, slim, charmant, aantrekkelijk vindt…

Dat zijn waarschijnlijk een aantal dingen die niet aanwezig waren in de laatste relatie, dus geef haar die aandacht. Is dat niet wat ze verdient?

Probeer haar angsten te begrijpen en dienovereenkomstig te handelen

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Luister naar wat ze over haar huwelijk te zeggen heeft. Wat zijn een aantal van de pijnlijke dingen die haar man heeft gedaan? Waarom realiseerde ze zich dat ze wilde scheiden? En tot slot, vraag haar wat haar gelukkig zou maken.

Een vrouw die een scheiding heeft meegemaakt is super voorzichtig als het om nieuwe relaties gaat. Ze is nu meer ervaren en in staat om giftige mensen te herkennen. Als ze heeft besloten zich voor je open te stellen, respecteer dat dan! Alles wat ze je vertelt is een stukje nieuwe informatie die je kan helpen om haar behoeften en wensen te herkennen.

Laat haar maar met haar ex afrekenen

Of je het nu wel of niet leuk vindt, haar ex zal als onderwerp naar voren komen. Hij was een deel van haar oude leven, en je hoeft je er niet mee te bemoeien, tenzij ze het je vraagt, of als hij grote problemen voor jullie beiden veroorzaakt.

Ik begrijp dat het voor elke nieuwe partner een probleem kan zijn. Help haar om over haar huwelijk heen te komen. Probeer een actieve luisteraar te zijn als ze besluit om over hem te ventileren. Knik met je hoofd en geef kleine opmerkingen, maar niets meer.

Blijf geduldig, want het gaat niet tot in de eeuwigheid duren. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen hun gevoelens kalmeren en zal hun relatie intensiteit verliezen.

Toon je humoristische kant

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Aangezien ze veel heeft meegemaakt, zou ze graag iemand hebben die een beetje licht in haar wereld brengt. Laat haar lachen en help haar eraan te herinneren hoe mooi dit leven kan zijn.

Je kunt zelfs een lijstje maken van de dingen waarvan je weet dat ze ze leuk vindt. Gebruik die lijst dan om toekomstige afspraakjes te plannen waarvan je weet dat ze er blij van zou worden.

Geloof me, ze is taaier dan je denkt

Hoewel ze misschien gebroken en gekwetst lijkt, is ze een hele sterke vrouw. Ze is alleen geweest, misschien met kinderen, en ze heeft geleerd om zowel de moeder en de vader, een vrouw en de man te zijn.

Ze kan zelfs het gevoel hebben dat ze in geval van nood op niemand anders (inclusief jou) kan rekenen. Maar ook al is ze stoer, ze wil weten dat je aan haar zijde staat.

Er zijn veel dingen die je kunt doen om haar eraan te herinneren dat je haar serieus neemt. Vertel haar dat het goed is om op je te steunen, er voor haar te zijn als je denkt dat ze je nodig heeft, en bied aan om te helpen.

Laat haar zien dat je gelukkig met haar bent

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Een Scheiding Heeft Meegemaakt

Met een vrouw uitgaan die een scheiding heeft meegemaakt heeft veel voordelen. Ze weet hoe een gezonde relatie eruit moet zien en ze zal altijd moeite doen om jullie allebei gelukkig te maken.

Ze zal je alle aandacht geven die haar ex-man nooit heeft gewaardeerd, en ervoor zorgen dat jij anders bent dan hij. Het feit dat ze een scheiding heeft meegemaakt, betekent dat ze weet hoe ze haar behoeften moet communiceren, zodat ze je ook kan helpen om met haar om te gaan.

Een gescheiden vrouw heeft een hoog niveau van empathie, kan luisteren, onderhandelen en ze beschikt over emotie-management vaardigheden. Dit zijn slechts enkele van de elementen die gunstig zullen zijn voor jullie relatie. Bereid je dus voor op de tijd van je leven.

Geniet van het leven met deze vrouw: ze is een echte koningin!

PinFlight Image