Skip to Content

Je Bent Niet Gebroken, Omdat Je Van Mensen Houdt Die Niet Van Jou Kunnen Houden

Je Bent Niet Gebroken, Omdat Je Van Mensen Houdt Die Niet Van Jou Kunnen Houden

Je bent niet gebroken, omdat je van mensen kunt houden die niet van jou kunnen houden. De ene persoon na de andere komt in je leven om je te laten zien dat je liefde tevergeefs is geweest.

Ze zouden je emoties gebruiken om zich beter te voelen, om elke vorm van validatie en begrip te krijgen, omdat ze anders niets zouden hebben. Ze missen liefde tot het punt dat ze je niet eens iets te geven hebben.

Daarom probeer je nog meer van ze te houden. Je probeert ze te laten zien dat liefde geen eindig iets is, maar eerder een oneindige bron van emotie die gedeeld moet worden.

Zoveel mensen geloven dat liefde als een batterij is. Als je zegt dat je te veel van iemand houdt of dat je gewoon toegeeft dat je om iemand geeft, dan kun je gemakkelijk zonder liefde komen te zitten.

Wat? Waarom zou iemand zo denken?

Liefde moet met roekeloze overgave worden gedeeld! Het enige probleem hier is dat sommige mensen dit begrijpen, terwijl anderen zo verward zijn dat ze de juistheid van deze uitspraak niet eens willen overwegen.

Je Bent Niet Gebroken, Omdat Je Van Mensen Houdt Die Niet Van Jou Kunnen Houden

Je hoeft niet zelden lief te hebben om oprecht lief te hebben. Je kunt met je hele hart van iemand houden en nog steeds liefde voor jezelf en de hele wereld overhouden.

Als je dat pure hart van jou echter met een bewaakte ziel combineert die de liefde geen kans wil geven, dan hebben we een enorm probleem. Je hebt het gevoel alsof jij het probleem bent, omdat meer mensen daarbuiten zo egoïstisch zijn met liefde, dat je onbaatzuchtigheid abnormaal lijkt.

Je begint te denken dat je de gebroken bent, omdat het makkelijker is om met de rest mee te lopen en zo emotioneel onthecht te raken. Maar is dat niet triest? Ja, je zult waarschijnlijk niet zoveel gekwetst raken als nu, maar je zult emotioneel gevoelloos zijn.

Er is een goede reden waarom mensen denken dat dit oké is. Ze zijn eerder gekwetst en dat is zo duidelijk! Ze konden niet met de pijn omgaan die gepaard ging met liefdesverdriet, dus besloten ze hun emoties volledig uit te schakelen.

Dit hoeft geen romantisch liefdesverdriet te zijn. Het hoeft niet alleen over een partner te gaan die hen in het verleden heeft bedrogen, het kan iedereen zijn.

Platonische liefdesverdriet is net zo erg. Heel veel mensen lopen de kans om liefdesverdriet van vrienden te ervaren. Als je iemand vertrouwt en ze verraden dat vertrouwen, dan ben je onvermijdelijk voorzichtiger dan voorheen.

Je Bent Niet Gebroken, Omdat Je Van Mensen Houdt Die Niet Van Jou Kunnen Houden

Ze kunnen niet eens iemand vertrouwen die ze als hun vriend beschouwen, dus je kunt je voorstellen hoe moeilijk het dan is om een romantische relatie te beginnen. Het is een constante strijd van binnen, wat tot irritatie en frustratie leidt.

Je kunt je voorstellen hoe moeilijk het voor hen is om het idee los te laten dat iedereen hen op de een of andere manier gaat bedriegen. De enige reden waarom je je hier niet in kunt vinden, is omdat de wereld niet genoeg invloed op je heeft gehad.

Die mensen kunnen een moeilijke jeugd hebben gehad die hen ertoe bracht om vertrouwensproblemen te hebben. Je ouders zijn de eerste mensen met wie je omgaat en hun patronen worden op een gegeven moment die van jezelf. Dat hoeft echter niet het geval te zijn.

Sommige mensen kunnen uit hun giftige omgeving komen, een openbaring hebben die hen over empathie leert, en de relatie die ze met hun ouders hebben volledig negeren. Het is een zeldzaam gebeuren, maar het kan worden gedaan als de persoon zijn leven corrigeert.

Dus zou je in staat moeten zijn om je met hen in te leven. Je kunt de achtergrond zien die tot deze emoties heeft geleid, je kunt de reden zien waarom ze zo raar zijn als dat ze zijn.

Op het moment dat ze je echter het gevoel geven dat jij de gebroken persoon bent die het te veel raakt, dan moet je zeker je koffers pakken. Je bent een engel in menselijke vorm en je wilt je liefde echt roekeloos delen.

Je Bent Niet Gebroken, Omdat Je Van Mensen Houdt Die Niet Van Jou Kunnen Houden

Toch geeft het niemand het recht om zich jegens jou te gedragen alsof je vriendelijkheid verplicht is. Dat is het niet, je hebt het recht om grenzen te stellen en hen te vertellen dat je klaar bent met hun gedrag.

Jij bent niet degene die gebroken is. Mensen zijn als een legpuzzel die door de mensen die ze ontmoetten en de situaties die ze doormaakten is samengesteld. Sommige mensen kennen het plaatje waar ze naar toe werken, maar anderen zijn de doos met het plaatje van het eindresultaat verloren.

Daarom rennen de meesten van ons doelloos rond op zoek naar iets dat we niet kunnen definiëren. Er zijn te veel mensen die er gewoon voor kiezen om de gebroken stukken weg te gooien zonder te begrijpen dat ze nog steeds hun plaats in het totaalplaatje hebben.

Je bent helemaal niet gebroken! Je bent een keer te vaak gekwetst, omdat je onvoorwaardelijk lief wilde hebben, maar dat betekent ook dat je sterker wordt. Het beeld waar je naar toe werkt is uniek, en hoewel je weet dat er een aantal gebroken delen zijn, weet je nog steeds hoe mooi het is. Het is jouw kunstwerk, dus blijf eraan werken!

Maar laat andere mensen je er nooit van overtuigen dat er iets mis met je is. Je bent prima in orde, het is hun eigen onvermogen om liefde ten volle te ervaren.

Je geeft jezelf toestemming om het beste in mensen te zien en liefde op een unieke manier te ervaren. Dus, laat ze je niet ten val brengen. Er is voor mooie mensen zoals jij zoveel liefde in deze wereld.

Alleen omdat iemand niet in staat is om je liefde te beantwoorden, betekent niet dat je minder lief moet hebben of dat je je emoties op een of andere manier of vorm moet beheersen. Je zou eigenlijk mensen moeten vinden die net zo openhartig zijn als jij.

Iemand zal je dezelfde hoeveelheid geven, je hebt die persoon alleen nog niet gevonden.

PinFlight Image