Skip to Content

Zeg In 2024 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

Zeg In 2024 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

De energie die je besteedt aan het vasthouden aan relaties die je alleen maar tegenhouden in het leven, weerhoudt je ervan om je leven ten volle te leven.

2024 is het jaar waarin je het aan jezelf verplicht bent om eerst verliefd te worden op jezelf. Voordat je je focust op verliefd worden op iemand anders.

En een grote bijdrage daaraan zal het afsnijden van alle mensen zijn die je niet gelukkig maken.

Er is zoveel liefde en zoveel potentieel, en je hebt geluk dat je het allemaal kunt ervaren.

Want als je het niet had verbroken met je ex, zou je niet alle magie kunnen ervaren die 2024 voor je in petto heeft.

Al deze magische nieuwe dingen beginnen bij jou! Je moet beslissen wat het beste voor jezelf is. Het kan je niets schelen wat iemand erover te zeggen heeft.

Besluit om van jezelf een prioriteit te maken. Dan zal het gemakkelijk zijn om iemand te vinden die jou verdient.

Dit zijn de soorten relaties waarvan je absoluut afscheid moet nemen in 2024!

1. Bijna relaties

Zeg In 2022 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

Stop ermee. Je bent veel te goed voor iemand om je maar de helft van zijn liefde en de helft van zijn leven te geven.

Een persoon die niet bereid of in staat is om je zijn hele hart te geven, is niet iemand die je mee moet nemen naar 2024!

Iemand die bang is om zich te binden en bang is om jou en anderen te vertellen wat je voor hem betekent, moet op dit moment van je lijst worden geschrapt.

Je verdient een persoon die van de daken zal schreeuwen hoeveel hij van je houdt. Iemand die het niks kan schelen wat anderen ervan denken.

Neem nooit genoegen met iemand die niet zo diep kan voelen als jij. Niet zo diep kan liefhebben als jij en die voortdurend bang is om serieus te worden.

Dat is een onvolwassen jongen die je niet nodig hebt in je leven. Knip die shit los en ga op zoek naar je gelijke.

2. Excuses, excuses

Zeg In 2022 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

Hij is bang en kapot. Hij heeft het zwaar gehad in het leven. Zijn laatste relaties eisten echt te veel van hem. Hij is gewoon niet klaar nu … we snappen het, en we zijn er ziek van!

Wie zegt dat je niet veel hebt meegemaakt? Wie zegt dat je laatste relatie niet hels was? Dat je een perzikkleurige achtergrond hebt?

Maar het verschil is dat je het nooit als excuus zou gebruiken om iemand als stront te behandelen!

We hebben allemaal onze eigen rotzooi meegemaakt. We gaan er allemaal op onze eigen manier mee om.

Maar het gebruiken als een excuus om een ​​meisje slecht te behandelen. Haar constant aan het lijntje te houden onder valse voorwendselen is een rot excuus!

Val niet voor dat type man. Want als je iemand vindt die echt bij je wil zijn, zal hij ervoor zorgen dat het werkt!
Excuses zullen niet nodig zijn. Hij zal teveel van je houden om je weg te gokken.

3. Relaties met één voet buiten de deur

Zeg In 2022 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

Veel mensen waarderen gewoon niet wat ze hebben totdat ze het verliezen! En daarom houden ze altijd een voet buiten de deur. In de verwachting dat er iets beters komt. Daarmee verspillen ze jouw kostbare tijd!

Als je het gevoel hebt dat hij je niet alles geeft en dat je op de tweede plaats komt, laat hem dan vrij. Als je denkt dat hij er niet 100% bij je in zit, stop dan met het verspillen van je tijd.

Die man zal nooit gelukkig zijn met slechts één vrouw. Hij zal altijd half aanwezig zijn en de andere helft zal op zoek zijn naar iets beters.

Die kerels zijn klootzakken die niet getemd kunnen worden, en je hebt niets met ze te maken.

Ze projecteren alleen hun eigen onzekerheden en tekortkomingen op jou. Eerlijk gezegd heb je die shit niet nodig in je leven.

4. Egoïstische relaties

Zeg In 2022 Gedag Tegen Dit Soort Relaties

We hebben allemaal de neiging om voor die slechteriken te vallen. We worden betoverd door hun mysterieuze karakter en sombere persoonlijkheid.

Iedereen wil hun ongewone, aanlokkelijke gedrag tot op de bodem uitzoeken. De waarheid is dat die jongens gewoon narcisten zijn. Totaal niet geschikt voor relaties.

Ze geven je een slecht gevoel omdat je emoties en behoeften hebt. Omdat hun shit op de een of andere manier belangrijker is.

Ze zijn o zo diep en verontrust, en je moet je er altijd voor buigen.

Stop met toegeven aan zijn waardeloze excuses om je te behandelen alsof je waardeloos bent. Herken dit gedragspatroon en lees tussen de regels door.

Hij zuigt de energie uit je en voedt zijn ego in het proces. Sta dat niet toe. Laat deze man gaan en red je ziel voordat hij je leegzuigt.

Je verdient zoveel beter in 2024, dus maak er een punt van om te stoppen met het daten van deze klootzakken. Ga op zoek naar relaties met goede kerels met een goed hart.

Geloof me, het zal ontzettend makkelijk zijn.