Skip to Content

Zo Laat Je Hem Zien Dat Hij Je Licht Niet Heeft Gestolen

Zo Laat Je Hem Zien Dat Hij Je Licht Niet Heeft Gestolen

Jullie waren gewoon niet voorbestemd. Ik weet dat het moeilijk is om uit elkaar te gaan en iemand te verliezen waar je je leven mee door wilt brengen is pijnlijk. Maar wil je weten wat je hart nog meer verplettert? Je leven met de verkeerde persoon doorbrengen. En als jullie bij elkaar waren bleven, dan zou dat jou zijn overkomen.

Ik weet dat je nooit bij iemand weg zou gaan die je gelukkig maakte en die je behandelde zoals je verdiende om behandeld te worden. Perfecte relaties eindigen niet, maar ze upgraden naar het huwelijk.

Als het je niet is gelukt om de jouwe te upgraden, dan betekent dat niet dat je hebt gefaald; het betekent alleen dat je een nieuwe versie probeerde te downloaden op een ‘apparaat’ dat niet compatibel is met die versie. Nu krijg je de kans om degene te vinden die je alles zal geven wat je verdient.

Zo Laat Je Hem Zien Dat Hij Je Licht Niet Heeft Gestolen

Natuurlijk maakt het niet uit hoeveel problemen jullie hadden, elke breuk is moeilijk. Wees dus niet bang om een paar dagen, weken of maanden verdrietig te zijn. Neem even de tijd om je alle mooie momenten te herinneren die jullie samen hebben gedeeld. Vooral omdat je de laatste tijd waarschijnlijk veel ruzie hebt gehad, en je alle goede dingen bent vergeten.

Kijk terug op je eerste date en herinner je hoe gelukkig je je op dat moment voelde. Denk na over alle doelen die je samen hebt bereikt en alle uitjes die je hebt gemaakt. Denk aan de avonden dat je naar je favoriete films keek en de spelletjesavonden met je vrienden.

Ik weet dat het makkelijker is om naar de slechte tijden te kijken omdat je gelooft dat het je zal helpen om sneller te genezen. Maar dat is niet waar. Als je je op alle problemen concentreert die je met je ex hebt gehad, dan voel je je alleen maar meer gebroken. Niet omdat je uit elkaar bent, maar omdat je slecht behandeld bent.

En dat gevoel zal je niet zo makkelijk los kunnen laten. Het zal bij je blijven zodat het met je geest kan knoeien en je humeur kan verpesten. Maar ik laat je die weg niet bewandelen. Ik heb het meegemaakt en ik zou nooit willen dat iemand die kant opgaat.

Ik ben erachter gekomen hoe ik mezelf kan helpen, en nu ben ik hier om jou ook te helpen. Hier is een harde waarheid voor je. Je ex wil je waarschijnlijk ongelukkig zien. Waarom? Niet omdat hij je graag verdrietig ziet. Maar omdat het zal helpen zijn ego te genezen nadat hij het beste meisje dat hij ooit kon vinden heeft verloren.

En jou zonder je speciale licht zien zal hem helpen te genezen. Hoe dat mogelijk is? Omdat hij het gevoel heeft dat hij zo geweldig was dat je er niet overheen zal komen dat jullie twee niet meer samen zijn. En hij zal uiteindelijk zijn gekwetste trots volledig genezen. Het is triest, maar de meeste mannen zijn zo.

De beste manier om hem te laten zien hoe sterk je bent, is door hem te laten weten dat hij er niet in geslaagd is om je licht te stelen. Ik weet dat je niet zeker weet hoe je het moet doen, maar daarom ben ik hier. Ik zal je leren hoe je over hem heen komt en hoe je stopt met zijn ego te voeden dat toch niet zo hoog zou moeten zijn!

Laten we teruggaan naar iets wat ik al tegen je heb gezegd. Ik weet dat de meeste van je vrienden zullen proberen om je je beter te laten voelen door je alle slechte dingen te vertellen die hij je heeft aangedaan. Maar besteed daar niet veel aandacht aan. Als je dat niet wist, zou je nog steeds met hem uitgaan.

Concentreer je in plaats daarvan op de mooie momenten. Ik heb je al een paar voorbeelden gegeven van wat de momenten zijn waarop je terug kunt kijken. Het klinkt waarschijnlijk raar voor je, maar dit is het beste recept voor geluk dat ik ooit heb geprobeerd.

We besteden zoveel tijd aan het focussen op de slechte dingen die ons overkomen dat we onze dagen donkerder maken dan ze zijn. Maar als we ons op iets moois richten dat we hebben ervaren, dan zullen we leren hoe we het licht kunnen vinden, zelfs op de donkerste plaatsen.

Zodra je positiever begint te denken, zullen je dagen helderder worden en zul je merken dat je die mooie glimlach weer op je gezicht krijgt. Je vrienden zullen dat ook merken en zodra je ziet dat andere mensen zich bewust zijn van je verandering, zul je gemotiveerd zijn om aan jezelf te blijven werken.

Waarom zou je zijn ego voeden? Als hij goed genoeg voor je was, dan zouden jullie nooit uit elkaar zijn gegaan. Je zou nog steeds zijn hand vasthouden en je dagen samen doorbrengen. Maar hij voldeed niet aan je verwachtingen en nu is hij wanhopig om je gekwetst te zien, omdat hij weet dat zijn grootste fout was om jou te verliezen.

Geef hem niet de kans om je verdriet als zijn favoriete maaltijd te gebruiken. Laat hem verhongeren, want het enige wat hij zal kunnen zien is het geluk dat uit je ogen straalt. Het is tijd om het leven te vieren en de nieuwe kansen die deze breuk je heeft gegeven.

Zo Laat Je Hem Zien Dat Hij Je Licht Niet Heeft Gestolen

Er wacht een speciaal iemand op je. Een persoon die je zal koesteren en die voor je licht zal zorgen. Niet iemand die wil dat je het verliest. Er wacht een speciaal iemand om je zo gelukkig te maken als je ooit bent geweest, maar totdat je hem vindt, zorg er dan voor dat je je goed voelt, zelfs als je alleen bent.

Ga met je vrienden uit, lees de boeken die je hebt opgeslagen op je Goodreads-lijst, bekijk de films waarop je hebt gewacht, werk aan je doelen en concentreer je op dingen die je gelukkig maken. Er is geen beter gevoel dan naar de spiegel te kijken en een mooie, sterke en gelukkige vrouw te zien.

Ik ben zo trots op hoe ver je bent gekomen. Dus huil niet meer om iemand die dat niet verdient. Je glimlach is het krachtigste wapen ter wereld. Gebruik je licht om de duisternis te bestrijden die je bedreigt. Het zal geen schijn van kans tegen je hebben.

Laat hem zien dat hij je licht niet heeft gestolen. En dat hij alleen maar geholpen heeft om het steeds helderder te laten schijnen. Geniet van elke dag die op je afkomt en concentreer je op de dingen die je het gelukkigst maken. Verlies geen slaap over iemand die het niet waard is. En vergeet niet, het beste moet nog komen!