Skip to Content

Je Kan Beter Single Blijven Totdat Je Een Man Vindt Die Deze 20 Dingen Niet Doet

Je Kan Beter Single Blijven Totdat Je Een Man Vindt Die Deze 20 Dingen Niet Doet

Bijna elke vrouw in deze wereld hunkert naar een gezonde relatie. Degenen die zeggen dat dat dat niet zo is en die geloven dat ze het prima vinden om alleen te zijn, hebben waarschijnlijk een vreselijke eerdere ervaring met een relatie gehad, waardoor ze op die manier zijn gaan denken.

Maar over het algemeen wil elke vrouw op de juiste manier worden bemind en verzorgd. Het is ons aangeboren instinct om liefde fijn te vinden en het altijd in ons leven te zoeken. Of het nu in de vorm van vriendschappen of romantische relaties is.

En vooral in het laatste.

Het hebben van een romantische partner, trouwen en moeder worden is wereldwijd de nummer één droom van de meerderheid van de meisjes. Velen van hen dromen van hun trouwjurk, trouwring en een perfecte heer die naast hen staat.

Maar soms is die man moeilijk te vinden. Soms groeien die kleine meisjes op in volwassen vrouwen die teleurgesteld zijn in de liefde en alles wat daarbij hoort. En waarom is dat zo?

Het is omdat ze, om welke oneerlijke reden dan ook, een magneet zijn voor mannen die zich aan het einde van het spectrum van een heer zijn bevinden.

Maar een echte man is daar ergens. Een ridder op zoek naar zijn geliefde prinses.

Het is belangrijk dat je nooit vergeet om een prinses te blijven die op haar prins op het witte paard wacht. Hij komt zeker. En hij zal je alles geven wat je verdient en hij zal geen respectloze dingen doen die je niet waardeert.

Dus, het is het beste om single te blijven, totdat je een fatsoenlijke man vindt die de volgende dingen niet doet.

Je kunt beter single blijven dan een man hebben die deze 20 dingen doet

Je Kan Beter Single Blijven Totdat Je Een Man Vindt Die Deze 20 Dingen Niet Doet

1. Elk meisje waar hij ooit mee is geweest gek noemen

Dit is een van de ergste dingen die een man kan doen. En een duidelijk teken dat hij niet de man is die je zoekt. Als hij je vertelt dat al zijn exen gek waren, en hij met het gebruik van denigrerende namen begint, geloof me – je kunt dan beter single blijven.

2. Negeert je grenzen

Als een man met wie je uitgaat je grenzen niet respecteert en geen nee als antwoord accepteert, dan moet je hem onmiddellijk uit je leven verwijderen.

Grenzen zijn belangrijk en erg persoonlijk, en als hij ze niet respecteert, dan betekent dat in feite dat hij jou niet respecteert.

3. Hij zegt, “Laten we gewoon kijken waar dit ons brengt”

Als je aan het daten bent met het doel om op een dag te trouwen, dan moet je weten dat in een relatie zitten met een man die bang is voor toewijding je niet naar het altaar zal brengen.

Relaties zijn op zichzelf een proefperiode voor het huwelijk. Als je man een proefperiode nodig heeft voor een proefperiode, dan meid, is het het beste om single te blijven.

4. Behandelt de minimale dingen als een extreme inspanning

Opent hij de deur voor je, geeft hij je zijn jas als je het koud hebt, biedt hij aan om te betalen voor het avondeten of neemt hij bloemen voor je mee, maar verwacht hij er iets voor terug? Hij heeft namelijk een beetje moeite gedaan, en nu moet je hem op de een of andere manier terugbetalen.

Dit is pure onzin. Voor een echte man zijn minimale dingen verplicht. En hij zal zijn inspanningen op andere, complexere en veeleisende manieren laten zien.

5. Toegeven aan emotionele manipulatie

Ik ben er sterk van overtuigd dat ieder van ons tot op zekere hoogte en onbedoeld een emotionele manipulator is. Het verschil tussen onbewuste en bewuste manipulatie zit hem in de intentie.

Als een man je bewust manipuleert met liefdesbombardementen, leugens, generalisaties, overdrijvingen, gaslighting of iets dergelijks, dan moet je weten dat hij niet de prins is die we hierboven hebben genoemd.

6. Negeert je berichten

Zal een man die over het algemeen geïnteresseerd is in jou je op de een of andere manier negeren? Natuurlijk niet! Zijn belangrijkste doel zal zijn om vertrouwd te zijn met al je gedachten, bewegingen, plannen en wensen en dat 24/7.

En een perfecte manier om dat in deze drukke wereld waarin we leven te bereiken, is door verbonden te blijven via berichten. Het is eenvoudig, simpel en vereist een fractie van iemands vrije tijd.

Dus, als een man met wie je aan het daten bent te lang nodig heeft je terug te appen, dan moet je zowel hem als zijn nummer verwijderen.

7. Angst voor een open en eerlijk gesprek

Een echte man, die je tijd, energie en liefde waardig is, zal nooit aan de kant gaan voor een open en eerlijk gesprek. Hij zal nooit bang zijn om respectvol kritiek te leveren en ook bekritiseerd te worden.

Onthoud dat iemand doodzwijgen niet de juiste manier is!

8. Vergeet de dingen die je hem vertelt

Je Kan Beter Single Blijven Totdat Je Een Man Vindt Die Deze 20 Dingen Niet Doet

Een man met wie je samen bent, moet zich de dingen herinneren die je hem vertelt. Dat is een eerste teken van oprechte interesse. Dus, zolang je niet over een man bent gestruikeld die zich zelfs het kleinste detail herinnert dat je hem over jezelf vertelt, kun je beter single blijven!

9. Vergeten om van jou zijn topprioriteit te maken

Een man met wie je bent, kan geen jongensavond, videogames of voetbalwedstrijden boven jou zetten. Natuurlijk kan hij andere activiteiten hebben, dat is zelfs wenselijk, maar jij moet zijn prioriteit zijn.

Als hij een drukke dag op het werk had en het het de hele dag niet is gelukt om je te zien, dan moet hij tijd maken om dat te doen. Zelfs een half uur rijden om je 15 minuten te zien, is een teken dat hij om je geeft.

10. Praat slecht over je vrienden

Een man die je tijd en liefde waard is, zal nooit (en ik bedoel NOOIT!) slecht over je vrienden praten. Hij zal hen en de relatie die je met hen hebt respecteren. En hij zal zelfs proberen om ook vriendelijk met hen te worden.

11. Onthoudt belangrijke datums niet

Soms zijn het de kleine dingen die het meest tellen. Het is dus het beste om single te blijven zolang je niet een man vindt die die kleine dingen respecteert.

Het onthouden van belangrijke data is daar één van. Verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag… alles wat een kans voor hem kan zijn om iets speciaals te doen, moet worden onthouden.

12. Weigert je vrienden en familie te ontmoeten en je aan die van hem voor te stellen

Een veelbetekenend teken dat een man bang is voor toewijding en je niet serieus neemt, is wanneer hij weigert je vrienden en familie te ontmoeten, en nog meer wanneer hij je niet aan zijn vrienden en familie wil voorstellen.

Als je man voortdurend excuses vindt waarom hij je niet heeft voorgesteld aan de belangrijke mensen in zijn leven, dan moet je weten dat hij je niet serieus neemt. En als je niet serieus wordt genomen, dan kun je beter single blijven.

13. Stopt met proberen

Een echte man die je liefde waard is, zal nooit stoppen met proberen je voor zich te winnen. Je zult voor altijd zijn muze zijn en zijn prijs om te winnen.

Als je merkt dat een man met wie je uitgaat na een paar maanden samenzijn het niet meer probeert, dan moet je weten dat dat soort gedrag nooit zal veranderen.

Dus, echt, het is beter om single te blijven en niemand te hebben die je probeert te overtuigen, dan in een relatie te zijn en in die exacte situatie te zijn.

14. Vergeet je nummer één hype man te zijn

Net als bij het bovengenoemde punt. Als je man je niet elke dag complimenteert en hypnotiseert, wat heeft het dan voor zin om in een relatie te zitten?

15. Gunt het je niet om uit te gaan en plezier te hebben

Een gezonde relatie die je verdient, is er een waarin je met een man bent die niet jaloers zal zijn als je uitgaat met je vriendinnen.

Maar hij zal je eerder aanmoedigen om te gaan en de beste tijd ooit te hebben, terwijl hij wacht tot je terugkomt en hem vertelt hoe het was.

Als je dat niet hebt, ga dan weg.

16. Ondersteunt je carrière niet

Je Kan Beter Single Blijven Totdat Je Een Man Vindt Die Deze 20 Dingen Niet Doet

Je moet nooit genoegen nemen met een man die er niet klaar voor is om je carrière en je dromen te ondersteunen. Zelfs als dit betekent dat je voor altijd single moet blijven.

17. Vergeet ook om jouw plezier prioriteit te geven

Dit verwijst naar plezier in de slaapkamer. Als een man met wie je bent alleen maar egoïstisch aan zichzelf denkt en ook niet aan jouw behoeften denkt, dan is hij niet de man die je verdient.

18. Heeft angst om te laten zien hoe trots hij op je is

Net als je nummer één hype-man, moet je perfecte partner trots op je zijn. En nog belangrijker, hij kan niet bang zijn om de wereld te laten zien hoe trots hij echt op je is.

Het is niet moeilijk om een foto op Instagram te plaatsen met je diploma met een bijschrift, “Trots op mijn meisje!”. Door dit te doen, kan hij laten zien dat hij om je geeft, maar niet bang is als zijn vrienden er wat over zeggen.

19. Vergeten om je aan het lachen te maken

Lachen is het beste medicijn en het heeft de mogelijkheid om je voor altijd jong te houden. Dus, moet je op zoek naar een man met een gevoel voor humor die vergelijkbaar is met de jouwe. Iemand met wie je de rest van je leven kunt lachen.

20. Vergeet om je te motiveren om de beste versie van jezelf te zijn

En ten slotte zal de man die je liefde waard is, van je houden zoals je bent, maar ook in staat zijn om het potentieel dat je hebt te zien (wat je soms geneigd bent te vergeten).

Hij zal je kunnen aanmoedigen om de beste versie van jezelf te worden en ten goede te veranderen. Hij zal weten hoe hij het op de juiste manier moet doen, zonder respectloos te zijn.