Skip to Content

9 Duidelijke Tekenen Dat De Nieuwe Man Waar Je Mee Uitgaat Eigenlijk Gevaarlijk Voor Je Is

9 Duidelijke Tekenen Dat De Nieuwe Man Waar Je Mee Uitgaat Eigenlijk Gevaarlijk Voor Je Is

Ben je onlangs met een nieuwe man gaan daten en lijkt er iets niet in de haak te zijn? Hoe weet je of hij eigenlijk gevaarlijk voor je is?

Het is echt moeilijk om een aantal van de vroege tekenen te herkennen dat iemand niet goed voor ons is. Meestal krijgen we flashbacks van alle rode vlaggen die we op de een of andere manier gemist hebben. En dat gebeurt altijd als we al een gebroken hart hebben.

Je begint je af te vragen of je iets verkeerd hebt gedaan en dingen op tijd op had kunnen lossen. We geven onszelf de schuld, omdat, zoals Wanda tegen BoJack Horseman zei: “Als we met een roze bril naar iemand kijken, dan zien alle rode vlaggen eruit als vlaggen.”

En het is echt zo. We weten vaak niet wat er mis is met iemand, tot het te laat is.

Tekenen dat de man waar je mee date gevaarlijk voor je is

Om te proberen hartzeer te voorkomen, zijn hier enkele duidelijke tekenen dat je nieuwe man gevaarlijk voor je is. Je zou dit niet lezen als je je vermoedens nog niet had, maar laten we de dingen ophelderen.

1. Hij is controlerend

9 Duidelijke Tekenen Dat De Nieuwe Man Waar Je Mee Uitgaat Eigenlijk Gevaarlijk Voor Je Is

Eist hij te weten waar je bent, of met wie je gisteravond uit bent geweest? Moet je hem om toestemming vragen om met je zus te gaan winkelen? Vind je dat niet vreemd?

Is je vriendenkring gekrompen of niet bestaand geworden? Als hij je van je vrienden en familie isoleert, en als je je de hele tijd moet verontschuldigen, loop er dan van weg.

2. Hij is onbeleefd tegen anderen

Je hebt al een tijdje verkering en hij is altijd aardig voor je geweest. Maar als het om andere mensen gaat, dan is zijn gedrag gewoon niet goed. Hij is onbeleefd tegen obers in je favoriete restaurant en hij schreeuwde tegen de caissière.

Als hij respectloos is tegenover anderen, wat weerhoudt hem er dan van om later in jullie relatie hetzelfde tegen jou te doen? Niets. Hij is nu aardig omdat hij waarschijnlijk nog niet heeft wat hij wil.

3. Hij is al jaloers

Een beetje jaloezie in een relatie is gezond en nodig. Maar als hij overdrijft en constant dubbel controleert wat je hem vertelt, dan is dat heel iets anders.

Hij vindt het moeilijk om te geloven dat er geen andere man in je leven is dan hem en hij beschuldigt je altijd van vreemdgaan. Als je jezelf de hele tijd moet uitleggen en hij maakt scènes, omdat je vijf minuten te laat was, dan is het beter als je nu een einde aan de relatie maakt.

4. Hij valideert je mening niet

9 Duidelijke Tekenen Dat De Nieuwe Man Waar Je Mee Uitgaat Eigenlijk Gevaarlijk Voor Je Is

Het is normaal dat je het soms niet eens bent over een bepaald onderwerp. Ik bedoel, we zijn allemaal verschillend en dat is het mooie van menselijk zijn. Maar als hij constant probeert te bewijzen dat je het mis hebt, en je mening niet valideert, dan is er iets mis.

Niemand mag je in verlegenheid brengen of het je moeilijk maken om jezelf uit te drukken, vooral niet in het bijzijn van anderen. En als hij dat wel doet, dan is het tijd om hem te verlaten, meid.

5. Hij heeft woedeproblemen

Misschien had je een klein meningsverschil en ging uit het niets door het lint tegen je. Er vlogen zelfs een paar borden door je eetkamer en één raakte je bijna. Je wist waarschijnlijk dat hij opvliegend was, maar je had nooit verwacht dat het zo erg zou zijn.

Als hij je elke keer dat jullie ruzie krijgen een ongemakkelijk en bedreigd gevoel geeft, dan moet je hem voor je eigen bestwil verlaten. Zelfs als hij belooft dat hij zal veranderen, dan zal hij dat nooit doen.

6. Hij respecteert je grenzen niet

Heb je het gevoel dat je relatie snel gaat en je gewoon niet klaar bent voor de volgende stap? Heb je hem dat verteld en begon hij je uit te foeteren waar iedereen bij was?

Ik neem aan dat je al geprobeerd hebt om grenzen in je relatie te stellen, maar hij ze allemaal heeft overschreden. Als hij je blijft verwaarlozen, je behoeften en je waarden, laat hem dan zien dat je zonder hem beter af bent.

7. Hij praat slecht over zijn exen

9 Duidelijke Tekenen Dat De Nieuwe Man Waar Je Mee Uitgaat Eigenlijk Gevaarlijk Voor Je Is

Wat kun je van een man verwachten die slecht over zijn exen praat? Geen van hen was goed genoeg en de breuk was volledig en alleen de schuld van de vrouwen. Kun je iemand anders de schuld geven voor je eigen zonden? Ik denk van niet.

Als hij slecht over al die meisjes praat waar hij voor jou mee uitging, dan houdt niets hem tegen om allerlei leugens over jou te vertellen aan het volgende meisje dat voor zijn charme valt.

8. Hij is een pro ghoster

Je bent bekend met de term ghosting, maar het lijkt erop dat hij het heeft uitgevonden. Praat hij constant over hoe hij mensen uit zijn leven gooit? Hij kiest liever de makkelijke uitweg dan te proberen met andere mensen te communiceren.

Dit bewijst alleen dat hij geen respect heeft voor iemand en niet over de gevolgen van zijn daden nadenkt. Wil je echt iemand als dit vertrouwen om voor je hart te zorgen?

9. Er zijn overal rode vlaggen

Overal komen er rode vlaggen boven water, maar je merkt ze op de een of andere manier niet op. Als je tekenen van narcisme of beledigend gedrag opmerkt en als hij respectloos tegen je is, stop dan met zoeken naar meer.

Hij kan je de hele tijd vertellen hoe hij je niet vertrouwt en hij haalt je voortdurend naar beneden in plaats van je te helpen floreren. En als je denkt dat hij je probeert te manipuleren, dan is dit je teken om hem te dumpen.

Zet jezelf op de eerste plaats, word sterker van deze ervaring en wacht op een man die je behandelt zoals je verdient om behandeld te worden. Je prins op het witte paard komt opdagen als je het niet verwacht. Want geloof me, deze man is hem gewoon niet.

PinFlight Image